Gel kardesim sende gel kaynasalım dost olalım..Harman adlı üyeden alıntı
Gel kardesim sende gel kaynasalım dost olalım..Harman adlı üyeden alıntı
evet nerde kalmıştık hadi bakalım eller havaya
şamil sen otobüs firmasındamı çalışıyordun hatırlayamadım
bu hafta seferin ne tarafa ankara ise bak bakalım ordan gelen varsa alırsın
otobüs şöförü şamil
Sevgili Arkadaşlar;Eyong adlı üyeden alıntı
Mekan gercekten cok büyük.. Ayrıca Ledo ile bir kaç gün içinde gidip oradaki oturma düzeninden tutunda fiyatlandırmadan herşeye sizler için konuşacağız vede sizleri buradan bilgilendiriciiiiz.
Don't worry be hapy
Zühtüpaşa bu arada listeye bir göz attımda zanedersem bayan arkadaşların yanına işaret koyuyorsun eğer öyleyse A2 arkadaşımız da bayan düzeltirsen iyi olur en azından gelecek bayan arkadaşlar da bunun bir erkek toplantısı olmadığını görüp katılımcı olmak isteyebilirler
saygılar
Bilgilendirme için özel tesekkurler..dostdark adlı üyeden alıntı
vaaayyyy katılım hızla artıyor güzel gece olacak
Teror dostum Allah ın izniyle sorun olmaz, bunu kaçırmak istemem. Gelirsin buraya gideriz beraber, ama çok küçük bi ihtimal var sadece bu hafta gelmesi gereken 800 adet amerikan kapı önümüzdeki hafta gelicek. Cuma ya denk gelir ve akşama kadar bitmezse yalan olurum :(
Derya sende benim dükkana gel beraber gideriz
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
insanlar toplaşmaya susamış demek ki. ama bu kadar da ara verilmez ki canım. neyse özlem ilgiyi arttırır daha iyi oldu.
Yaw harman kardes yorumlar iide bide geliomde yaw..Harman adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim fotoğraf makinam bozuldu olanlar getirsin de toplantı resimlerimizi diyer arkadaşlarla paylaşalım
yaz abi yaz herkezi yaz çek paşam bi güncel görüntü olsun alem şaştı
şaşıranlar var anlarsın paşam hızlı çek güncelleri
eyong abi kapı taşınacaksa geliriz taşımaya yardıma olmazsa bakırköy deniz otobüsüylede gidebiliz
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Saol ya taşımak sorun değil ben tek başıma taşırım
Ama deniz otobüsü mevzusu aklıma gelmemişti, bilgim yok konuşuruz sonra. Şaka maka başlıkda baya geyik oldu be :9
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Direkt kapıya yanasıo zaten deniz otobüsü hazır şöförde vaaarteror adlı üyeden alıntı
Bir hafta kala mesai saati bitimi itibarı ile 35 kişi !
Buyrun alfabetik liste :
1 A2 (:-)
2 alestevardiya (:-)
3 Ali Sungur
4 Araltı
5 armagedon
6 ashes +1
7 Boy
8 Cango
9 CBR1000RR
10 ccbbdd
11 Cenkmenderes
12 darkdiamond
13 dostdark
14 Eyong
15 fastboy3
16 federal
17 gibsy
18 Hurricane
19 karakız
20 kırmızı (:-)
21 ledo
22 luxor +1 belki
23 Metehan
24 Optik1907
25 Peril (:-)
26 shamyl
27 Skullhunter
28 Spyle
29 teror
30 uye (:-) +1 belki
31 vedo
32 Zuhtupasa
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Amanın 3 belki ile 35 olmusss amanın amanın..ledo adlı üyeden alıntı
ben de gelebilir miyim??
Ducatista:)
geldin bile, mesaj attın ya zühtü seni yazar hemen listeyestarsailor adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
başlık duyurulara taşındı ve sabitlendi
Gel tabii ki ben seni alırımben de gelebilir miyim??
Kardesiim listeye bakmadan yorum yapmayın yaw..ledo adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)