alındı anlaşıldıLuxor adlı üyeden alıntı
alındı anlaşıldıLuxor adlı üyeden alıntı
Zühtüpaşa listeye A2 yide yaz
bir bayan arkadaşımız daha oldu
bu arada liste durumu ne oldu
Başlık Konusu
2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı
Lütfen başlık konusu dışına çıkmayalım konuyu dağıtmayalım
Nereleri gezcez onu söyleyin biraz da buluşmada sadece bira içilmesin dimi
Ledo benim kartım farklı olcak dimi
Cuma görüşmek üzere
Aman Adminim çarşamba filen diipte yanıltmayalım..Skullhunter adlı üyeden alıntı
03 MART CUMA SAAT 20.30...sana özel yaka kartı hemde yanar dönerli..
Ok abi cuma olsun hava guzel olsun
Olm karıştırma şimdi yanarı dönerizuhtupasa adlı üyeden alıntı
Şöyle olacak: Herkesin mavi, modların kırmızı, Skull'un Siyah ve "bold"
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Evet ya neler yapacağımızı konuşalım
ama merak ettim bu beer de bir hariç içki de varmı
birde mekanın kapısına yazalım kask sız girilmez
bu arada beer ile görüşüldü mü malum hem haftasonu hemde aybaşı mekanların fuul olduğu birgün gidiyoruz bütün yerlerin rezerve olması durumunda bakkaldan bira alıp kaldırıma oturmak durumunda kalabiliriz enazından bir ufak ön görüşme yapılmalı
Daha zevkli olur...kaldırıma oturmak durumunda kalabiliriz
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
mekan oldukça büyük merak etmeyin
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Zühtüpaşa listeye bir bakıyım dedimde A2 yi ekledinmi diye o sırada benim nickimin yanlış yazıldığını gördüm dostark yazılmış doğrusu DOSTDARK olacaktı dostkaranlık gibi birşey düzeltirsen sevinirim bu arada gipsy e de soracağız gelirse onuda listeye yazarsın
abi 3-5 kişi kaldırımda zevkli olurda 25-30 kişi hangi kaldırıma sığırız çok merak ediyorum alkol zinciri oluşturuyo demesinler görenlerEyong adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Ben sevmem kapalı mekanları teror, millet konuşamasın paso içsin diye basarlar müziği. E biz genelde yeni tanışan ve muhabbete ihtiyacı olan kişileriz, bize sohbet muhabbet lazım 4 duvar değil o hesap
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Zühtüpaşa gibsy le görüştüm oda yeliyor onuda listeye yazalım
evet iki bayan benim davetimle geliyor ama arkadaşlar kız arkadaşlarınızıda getirirseniz atmosfer sitat türbünü gibi olmaz
bu arada kaldırımda bira içme konusunda tecrübeliyimdir yazın her akşam beşiktaş daki üsküdar iskelesinde elinde bira deniz kenarında üç beş kişi bira içerken görürseniz onlardan biri benim
Eyong gelirse ben de gelirim.....
adam ne de olsa taaaa oralardan gelcek ben evimden iki adim mi atamicam...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
eyong abi haklısın aslında bende zaten içkiyi pek sevmem içmesinide beceremem maksat tanışmak kaynaşmak perşembe günü görüşür senden dükkanın adresini alırım bi sorun yoksa
eyong doğru söylüyorsun aslında bir bakıma,ama kaldırımda olmaz onu geçelim,mekandaki müzik çok yüksek değil aslında..gerekirse kısarlar azcık o kadar kişiyi dinlerler heralde
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
ne 25i ? ne 30 u ?teror adlı üyeden alıntı
50 kişi olmazsa en az toplantıyı iptal ederiz oracıkta...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ledo ben alçak gönüllülük yaptım 25 dedim işte gerisini siz tamamlayın
deliyim abi ben yeni mi anladınızShamyl adlı üyeden alıntı
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
ne güzel valla, sonunda istanbul şubesi de toplanıyor. gerçekten sevindim çünkü insanların birbirini tanıması için bu tür buluşmalar gerekli. kaynaşmak için yani.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)