cuma akşamı bencede uygundur...
cuma akşamı bencede uygundur...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Tüh ya ehliyet yok! Lanet oLsun. Kurs sahıbıne bu gece werdım ewrakları. Ehliyetsiz gelsem ne olur
Sarıyer ve Maslak vs.vs. cevresinden biri bana öncülük Ederse bende gelirim
Böle aktiviteler güzeL olur.
Bi gün iftardan sonra toplanıp sahur yapsak hep beraber nasıl olur ? bence güzel olur
Ehliyetsiz gelmek sakat olur :( Grup halinde sürünce çevirme oluyor genelde. Merak etmeyin bunu geleneksel hale getirirsek sizde gelirsiniz
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Cuma iyi ya , öğlen gürpınar sahile geçtim bugün oralarda güzel olmus ama yiyecek ve içeceği bizim almamız lazım.
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Piknik tarzı yani Olabilir tabi ama iftar falan zor olur heralde
ya aklıma geldi ben festival kafede bir ıce tea içtim sonra gitim ödemeyi unutum benim ıce tea ödeyen arkadaş kimse parasını ödemek isterim geri :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Olabilir tabi neden olmasın. Mehmet güzel bi yer bulursan oraya gidelim ozaman alalım nevalelerimizi
Bu arada dün gece bende bi soda içmiştim parasını ödemek için çıkarttım ama hesap tamam dediler olmuyor böyle lütfen :|
Oturucak yer sorun olabilir. Yani masa, bank falan varsa sorun olmaz ama yoksa artık onada çözüm buluruz
Yarın gider yerin fotolarını cekerim . Olur derseniz yaparız orda
bende geLicem uçarı kaçarı yok
Ben kimseyi tanımıyorum bende gelsem olurmu ?
djan selam kardeşim bir ricam var ben hyosung 250 naked alacağım sanırım senin bilgin var topikte yazmışsın bana yrdıncı olursan sevinirim selamlar.541-202 38 00
K(kaza) A(anında) S (seni) K(korur)
Bugün bir kaç motor var görüşeceğim bakalım belki haftaya kendi motorumla gelirim
Bende geleyim ozaman yer ve zamanı nerden öğrenebilirim
Slm,
Ya bende gelmeyi çok isterdim ama ne ehliyet var ne bişey :D Seneye alıcam inş ehliyetimi bide çok zor görünüyo ama bizimkileri ikna edersem seneye gt250r la gelirim bende gürpınarda oturuyorum zaten. Şimdilik rs151 le takılıyorum İnş bu bi gelenek haline gelir ve devam eder. Gürpınar sahil yolunu öneririm 3 gün önce arkadaşla oturuken motorla biraz turladım orda yolu çok güzel yeni daha uzunca bi yolu var :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)