bidahakine artık yemekli filan yapalım bugunde muhabbet sıkıydı..fotoları bekliyoruzz felon :D
bidahakine artık yemekli filan yapalım bugunde muhabbet sıkıydı..fotoları bekliyoruzz felon :D
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Evet fotolar olsa güzel olurdu
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Şu beyaz şortlu kurubuz mu
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
ta kendisi :D
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Çok güzel resimler bir dahakinde daha iyilerini çekeriz
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
benim tırt farları kapatsaymışım iyiymiş
- Abi 1000'lik mi bu ?
-
Bana bi nur inmiş son fotoda :D
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Son fotodaki üst sağ köşedeki beyaz kiri ay sandım valla
Buluşma, hyosung bayii toplantısı gibiydi ayaklarınıza sağlık güzel bir geceydi (!)
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Abilerim bu gün honda bayileri acık mıdır?
Tüh yahu gelecektim oysaki, ama hayırlı bir iş vardı , yahu bu kadar denk gelir her hafta tekrarlanırsa güzel olur birinci olağan büyükçekmece-avcılar buluşması hayırlı olsun gelemeyenlere de nispet olsun ( benim gibi )
Ee birdahaki ne zaman
Bi dahakini yemekli dürümlü köfteli falan yapalım daha da etkili olsun
Mehmet aç mısın? 2 lafından 1'i yemek,ben evden bir şeyler hazırlar getiririm haftaya. C.tesi akşamı yapalım iftardan sonra tekrardan..
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Abi daha büyüme cağındayım olacak bu kadar
aslında hafta içinden bi günede alabiliriz toplantı gününü çünkü cumartesileri hep zayiat verebiliriz cuma akşamları olur mesela ortak bi karar verelim
Yine az hyosung vardı bi dahakinde en az 6 hyo yaparız
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
dün bizde büyükçekmecedeydik.denk gelmemişiz malesef.müsait bir zamanda buluşuruz umarım.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
cuma guzeldır bencede :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)