1-jonturka (3 kişi 2 gt250r, 1 gv250)
2-kurubuz
3-Felon gt250r
2-kurubuz
3-Felon gt250r
- Abi 1000'lik mi bu ?
-
Alper150zc ile konuşayım duruma göre bizde ordayız
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Buluşma yarın mı arkadaslar ben birazdan çıkar sanırım 1 saat kadar sonra orda olurum
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Çizelgeyi tutan arkadaş beni de yazıver Yarın akşam 20:00 da orada olmak dileğiyle ( ya şöyle dürümlü mürümlü bişey olsa ortada bak katılım nasıl artıyor hatta köfte deseniz metehan bilem gelir )
Hadi hayırlısı ilkkez bi gerçek buluşma yapabilcezmi bakalım :D tanışıp kaynaşalım yalnız benim sol ayna kırık polis filan bişey demez umarım )
2-kurubuz
3-Felon gt250r
4-cbr125cbr
5-arifziyaar
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Selam arkadaşlar, ben de tatil sebebiyle şehir dışındayım ve motorum gözümde tütüyor... Muhtemelen birkaç gün sonra da hanımı ve çocukları yazlığa göndereceğimden önümüzdeki hafta için benzer bir organizasyon yaparsanız mutlaka gelirim. Bu arada bence sayı önemli değil, 2 kişi bile olsa bir başlangıç yapılmalı... ;) saygılar...
2-kurubuz
3-Felon gt250r
4-cbr125cbr
5-arifziyaar
6-Bygrm (görkem) Full GT250R
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
2-kurubuz
3-Felon gt250r
4-cbr125cbr
5-arifziyaar
6-Bygrm (görkem) Full GT250R
7-Alper150zc ve Phantom264. Cbf150
Eğer sıkı bir muhabbet ortamı kurabilirsek herhafta yapılır
bu arada baya gt250r olcak gibi
Benimkini saymayın benimki 1haftalığına naked
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
arkadaşlar oraya 3 kişi yazdım...ama benim panpaların işleri çıktı hep bu akşam telefon geldi hepsine yanımdayken
- Abi 1000'lik mi bu ?
-
eee bu kadarmıyız
Güncel.
Heh saolsunlar konuyu actıktan 2 , 3 hafta sonra yayınlamışlar bende umudu kesip hiç bakmıyodum yarın bende ordayım hussarımla saat kaçta buluşuyoruz :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:17 ----------
Bu arada abilerim arkadaşlarım , adres kafe güzeldir genellikle motor sahiplerinin takıldığı bi yer sahibininde hayabusası vardı zaten
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
- Abi 1000'lik mi bu ?
-
Abi tam adresin karşısındaki sokaktan girip sağına soluna bakıp hızlıca oraya park edince bişey diyemiyorlar . Denedim
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
süper olur kardeşim bende sonunda yeni makineme kavuştum bana uyar yer ve saat belırleyelim gelenler el kaldırsın lütfen.
+ yukarı taşıyalım...
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)