Sağ Baştan say Tophane gençliği
1-Djan
Sağ Baştan say Tophane gençliği
1-Djan
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Yeni başlık acıyorum abiler :D buraya bakan oldu bitti sanıyor :D
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
başlık istemez bu sayfa efsane olsun. canın sıkıldıkça konu açıyosun cbfçi
Abi zaten actım baslığıda keske bi hafta sonrasını yazsaydım. Zaten o kontrol edilene kadaaaaaar biz buluşur fotoları paylaşırız :D dur burayada yazayım
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
1-Djan
2-.Mhmt.
3-Phantom264
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
güncel. Beyler Hayırlı cumalar
selam gençler... ne zaman bulsuyoruz ?? lan appa adam ol
19 Ağustos buluşma başlığı aktif durumda, konuya o başlıktan devam edebilirsiniz.
Buluşma başlığının aktif duruma getirilmesi için konuyu açtığınızda bana mesaj atabilirsiniz.
Her buluşma konusu için ayrı başlık açın karışıklık olmasın. Bu konu başlığınını bir süre sonra kilitleyeceğim.
Açılan yeni etkinlik konularında sohbet edip organize olabilirsiniz.
Görüşmek üzere.
[MT İSTANBUL] 19 Ağustos Büyükçekmece Sahili Akşam Toplaşması
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
MT forumlarının en belirgin özelliği kullanıcıların mesajlaşmalarında yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanıcının görevidir.
Yazdığımız mesajlara lütfen dikkat edelim.
Yoğun istek üzerine yeni başlık açmak yerine burdan devam edeceğiz .
Evet bu hafta kimler geliyor?
ve alper pistlere geri döner
Demirbaş Listesi
1-.Mhmt.
2-alper150zc
3-phantom264-
4-Rona
5- Djan
Güncel diyelim ozaman
@Rona buluşma yeri aynı ama Saati ise 20:50
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
bu cuma ve bidahaki cuma bayram tatili münasebetiyle yokum iyi eylenceler beylerr ..
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Merhaba
Daha önce tek bir konu üzerinden sabit buluşmalar yapılmasından problemler yaşadık.
Aynı başlık üzerinden sohbet edip organize olmak karışıklığa neden olacaktır.
Bu yüzden konuyu kapatılmıştır. Kararımızı lütfen mazur görün.
Lütfen her buluşma konusu için ayrı başlık açın karışıklık olmasın.
Buluşma başlığının aktif duruma getirilmesi için konuyu açtığınızda bana mesaj atabilirsiniz.
Açılan yeni etkinlik konularında sohbet edip organize olabilirsiniz.
Görüşmek üzere.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)