[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
bensiz siz kaçamak yaparsınız heee
oyle olur iştee
Hamit abi ayıpsın yahu her hafta festivaldeyiz
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
bygrm büyük geçmiş olsun :(
Bu arada bu akşam tekrar tanıştığımıza memnun oldum arkadaşlar.
geçen hafta eve çıkar çıkmaz foruma girdim resimler yüklenmişti, yorumlar yapılmıştı bile
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Yahu o kırmızı motosiklet kimindi
Geçmiş olsun görkemm..verilmiş sadakan varmış.. ön veya arka dişliye sarsa allah korusun sana ve motora zarar verebilirdi..bugun tankped kaplama işini filan konuşacaktık ama sen zincir işini halledince artıkk..
mehmetide buradan kınıyorum bol bol çekti ama 24 saat olacak ortada bişey yok..tanesi 5 tl derken ciddimiydi yoksa :D oyleyse hesap numaranı yaz ..
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
bari birkaç foto ben koyayım, mehmet ten hayır gelmicek
Bu gün eve giremediğimden fotoğrafları yükleyemedim şimdi başlıyorum ufaktan
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
Gece yarısı saat 1 veya 2 civarı yığmış olurum fotoları buraya
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Dur siteyi galeyana getireyim
Arkadaşlar mehmet dün gece bana dediydiki sabah fotolar hazır olur bence bu iş yaş hafıza kartı format falan yedi kesin
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
sağoalsın abim teşekkür ederim yavaş olduğumdan olayı kurtardık birde fark etmiştik zaten sende biliyorusn..
zincir bakımsızlıktan değil ek yerinden kopmuştu..baklaya geçen pim yerinden çıkıyordu puntalı olması gereken pim yerinden oynayınca zincirinde dengesi şaşmış bu yüzden çıkmış :/ yoksa 5 dk öncesinde bişey yoktu sorun teşkil etmeye başlayınca yağladık geçer diye.. 5 dk sonrasındada yere serildi..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
haha kesin öyle bişeyler oldu erteleyip duruyor
İşte buradadır herşey http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2426249
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Eeee bu hafta kimseden ses çıkmıyor, buluşmayacakmıyız yoksa ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)