uzak ben hergun takıp edıyorumda bana cok uzak okadar yol tekbasına geri gel cekılmıyor sizler bu taraflara gelin
uzak ben hergun takıp edıyorumda bana cok uzak okadar yol tekbasına geri gel cekılmıyor sizler bu taraflara gelin
ortak biryer bulmak veya adam çağırmak için son 5 saat
yokmu gelen daha yaa
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
ortak nokta olursada bana uyar her türlü ,
yağmur akşama yağmıycak gibi yağarsa cumartesi yaparız buluşmayı çünkü kimse çamur içinde rezil gibi olmak istemez..
Sözüm cross kullananlara değil :Donlar çamurlanabilirler
fakat ben çamur olmak istemiyorum malum arka plakalığım iptal
yani diyceğim o ki yağmur yağarsa ben gelemem yağmadığı sürece heryer paris..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Yağmur yağarsa evet sıkıntı olur cumartesi yaparız ama yağmayacak galiba
siz hiç camdan bakmıyosunuz sanırım yağmaz yağmur falan, demin baktım dışarıya güneş açmış
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Hava durumunda öğleden sonra yağış yok diyordu genclik buluşma yapılabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
12 08 2011 CUMA
Saat : 21:00
Büyükçekmece lisesinin arkasinda uçakların olduğu anfi gibi bir yer var . Onun ilk sokağının girişinde buluşacağız . Oradan da gideceğimiz yeri kararlaştırıp gideriz. .
Eğer yeri bulamayacak olan olursa bana 0537 312 09 35 numaradan ulaşabilirler.
Kimler geliyor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
1-efe tolga cygnus rs
2-.Mhmt. artçı rr
3- Phantom264
4- Emrah.Ark+1
5- Djan - Yamaha Crypton 1100 cc. (Bensiz olur mu gençler)
6-bygrm GT250R FULL
7-arifziyaar Ducati Monster
8-cbr125cbr CBF 150 CBF
9-foto_sentez cbf 150
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
hyosung'çular ne oldu geçen hafta ki bayii toplantınıza
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
valla bana sorma gelmeyenlere sor jöntürk felon falan ..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
saylan, ali lafım size forumda olduğunuzu biliyorum. Ses verin.
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Evet gençler saatler yaklaşıyor :D
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Naz yapma gel işte
Gecen hafta ben bu hafta gezi var mı dediğimde , bu hafta gezi var mı yok her hafta olacak diyen kimdi :D iki hafta da pes edeceksek yandık ohooo .. Ben motorum olmadığı halde geliyorum bir de beni düşünün . Neyle geleceğim bile belli değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
Nikon d5000 imi de getiriyorum bak yol viraj vb fotolar da alırız isterseniz yeter ki gelin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
Saylan abiyi aradım o da geliyor
1-efe tolga cygnus rs
2-.Mhmt. artçı rr
3- Phantom264
4- Emrah.Ark+1
5- Djan - Yamaha Crypton 1100 cc. (Bensiz olur mu gençler)
6-bygrm GT250R FULL
7-arifziyaar Ducati Monster
8-cbr125cbr CBF 150 CBF
9-foto_sentez cbf 150
10-jonturka gt250 r
fotoğraf makinesi varsa bende varım o zaman ama sözünü unutma bak bol bol foto istiyorum yalnız biraz geç gelebilirim festivalde olucaksınız dimi
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Orası göreceli biraz festival kısmı :D
Unutmuşum ben ya Geçte olsa gelicem
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Hani geçte olsa gelicektin :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)