Yok be abi böyle ayarladık en baştan ben bi alayım cbf imi avcılarada gelirim her yerede
Yok be abi böyle ayarladık en baştan ben bi alayım cbf imi avcılarada gelirim her yerede
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
cık cık cık gelicen tabi:D aydın abini hiç arıyonmu olum arada ara sor bu yaz onun yanındaydım unutma sakın önemli şeyler bunlar oky ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Havayı koklayan abimizin raporuna göre yarın akşam üstü yağmurlu olmayacaktı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
abi takmıyodu en son beni elcik olayı yüzünden ama ararım yani hatırlarsa beni
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
1-efe tolga cygnus rs
2-.Mhmt. artçı rr
3- Phantom264
4- Emrah.Ark+1
5- Djan - Yamaha Crypton 1100 cc. (Bensiz olur mu gençler)
6-bygrm GT250R FULL
7-arifziyaar Ducati Monster
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
1-efe tolga cygnus rs
2-.Mhmt. artçı rr
3- Phantom264
4- Emrah.Ark+1
6-Bygrm Görkem -GT250R Full müş :D az kaldı olucak tam olarak..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
arif abiyi unuttun :D
iyide gene tarihi kaçırdık ne zaman toplanıyoruz?
,
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
Mhmt kardeşim cbf'i nerden aldın bende bakacağım.
K(kaza) A(anında) S (seni) K(korur)
bu hafta ben gelemiyorum, bu arada kimse bahsetmemiş ama yağmur durumunda ne yapacaksınız? büyük ihtimalle yarında yağacak
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Ben de gelmek istiyorum ama yağışlı olursa zor olacak. Cumartesi sabah erkenden Ankara yolları taştan, o yüzden gelebildiğim kadar erken gelip ,gidebildiğim kadar erken ayrılırım Çakmaklık için bizim foruma alayım seni
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ligi-1156.html ben yaptığımda soranlara anlatmıştım
Yağış olmaz umarım Abi valla çakmaklık lazım işte (şarj, navigasyon vb.. için) Senin motorda var diye biliyordum doğru biliyormuşum geldiğinde canlı görürsem daha iyi olur diye düşündüm abi
şarjını ewde yap orhan ben öle yapıyorum çok zor olmuyor öneririm :D:D navigasyon ona deyinmiycem özelden konusurum :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
alper olum tek şarj değil yaa baya şey var pompasından tut lambasına.. çok işe yarar çakmaklık.
haydaa niye yaa hani bu hafta 30 olcaktık
beyler direkt festivale mi geliyoruz yoksa aynı yerde buluşup grup olarakmı festivale gircez? hava soğuk olsunda montumuzu rahat rahat giyelim terlemeden :D
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Abi ben siparişi verdim gecen hafta anese ama pazartesi gelecek
Herkes tatlı su motorcusu cıktı ya? Bu akşam büyükçekmecedeydim yağmur falan yoktu sadece serindi . Arif abi aynı yerde bulusuyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
1-efe tolga cygnus rs
2-.Mhmt. artçı rr
3- Phantom264
4- Emrah.Ark+1
6-bygrm GT250R FULL
8-cbr125cbr CBF 150 CBF
1-efe tolga cygnus rs
2-.Mhmt. artçı rr
3- Phantom264
4- Emrah.Ark+1
6-bygrm GT250R FULL
8-cbr125cbr CBF 150 CBF
9-foto_sentez cbf 150
Bir aksilik olmazsa bu akşam ben de geliyorum... ;)
Olsun yinede 10 a yaklaştık
Beyler biz böyle anlaşmamıştık ama tatlı su motorcuları sizi geçen hafta Kilyos'tan geldi adam artçısıyla siz kapınızın önüne çıkamıyorsunuz. İtiraz değil 30 cesur adam lazım bize
Hadi bi daha bi daha bi daha
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
geçen gelen 10 kişi nerde ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)