[MT İSTANBUL] Büyükçekmece ve Çevresindekiler Akşam Toplaşması
-
06 Ağustos 2011, 13:09
Felon adlı üyeden alıntı
smokehead in sesi güzel biraz daha tok görünebilirlik açısından çok faydalı ve abartı bi ses yok sanırım
ama şimdi şöyle bişede var o kadar ses oldumu makina uzaması lazım
@jonturka
aynalı vizörümle kör sinek gibi gidiyodum dün gece onun için tankslapping i nerede yaşadığımızı tarif edemiyicem ama aynı yerde yakalanmadık görkemin tank slapping e girdiği yeri gördüm ben arkasındaydım sağa kaçma fırsatım oldu ama ben öyle bi yerde tank slapping e girdimdi aklım gitti desem yeridir 3şeritli otobanda en soldayken motorun kontrolden çıkmasıyla en sağa kadar bariyerlere kadar geldim bariyerlere yaklaşmamla tank slapping bitti kontrolü ele aldım. 155yada 160km hızla girdim tank slappingden çıktığımda 120küsürdü hızım.tank slapping bitmeseydi ben düşecek yer bile kestirmiştim gözüme
bariyerlerden atlayıp o büyük oluklarıda aşabilirsem çimlik vardı oraya doğru yuvarlanırım dedim
bu düşüş planını cidden takdir ettim Alicim ben normal yolda normal seyir halinde giderken bile bu tarz planlar yapıyorum =) motor üstündeyken her zaman bir kaçış planı olmalı insanın...
Reklamlar
-
06 Ağustos 2011, 13:11
bygrm adlı üyeden alıntı
alinin tank slapper a girdiği yeri az çok tahmin edebiliyorumm... tank slapperı yaşadığımız yer otoban dı e-5 te hiç tank slapper yaşamadık. ben tank slapperı avcılara yaklaşırken yaşadım tam esenkent bahçeşehir köprüsünü gördüğüm sırada bir anda asvaltta bir dalgalanma oldu motor ilk alçaldı ardından yükseldi ve ön teker boşta kalıp yere düştüğünde tank slapper başladı çok alıştığım şekilde tank slapper yaşadım şiddetliydi fakat çok yaşadığımdan korkutmadı.. tank slapper bittiğinde direk dönüp arkaya baktım acaba arkamdan gelenler ne durumda diye..? neyseki az ilerde durduk.. böyleydii işte...
arka frene dokundun mu :D
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
06 Ağustos 2011, 13:14
Fotoları ve videoları isterik
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
06 Ağustos 2011, 13:15
Felon adlı üyeden alıntı
@jonturka
aynalı vizörümle kör sinek gibi gidiyodum dün gece onun için tankslapping i nerede yaşadığımızı tarif edemiyicem ama aynı yerde yakalanmadık görkemin tank slapping e girdiği yeri gördüm ben arkasındaydım sağa kaçma fırsatım oldu ama ben öyle bi yerde tank slapping e girdimdi aklım gitti desem yeridir 3şeritli otobanda en soldayken motorun kontrolden çıkmasıyla en sağa kadar bariyerlere kadar geldim bariyerlere yaklaşmamla tank slapping bitti kontrolü ele aldım. 155yada 160km hızla girdim tank slappingden çıktığımda 120küsürdü hızım.tank slapping bitmeseydi ben düşecek yer bile kestirmiştim gözüme
bariyerlerden atlayıp o büyük oluklarıda aşabilirsem çimlik vardı oraya doğru yuvarlanırım dedim
çok fena hayal edebiliyorum..keşke düşeceğimiz yerde hep çim olsa bünyeye 1-2 ay yetecek korku verir bu tank slapping.
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
06 Ağustos 2011, 13:24
ahımı aldınız olum gece ondan çevirdi polis sizi
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
06 Ağustos 2011, 14:09
ugur_m adlı üyeden alıntı
bu düşüş planını cidden takdir ettim Alicim
ben normal yolda normal seyir halinde giderken bile bu tarz planlar yapıyorum =) motor üstündeyken her zaman bir kaçış planı olmalı insanın...
aynen ilk defa tank slapping bu uzun kadar sürdü durum böyle olunca bende artık düşmeden toplayabileceğimi düşünmüyodum
jonturka adlı üyeden alıntı
çok fena hayal edebiliyorum..keşke düşeceğimiz yerde hep çim olsa
bünyeye 1-2 ay yetecek korku verir bu tank slapping.
adrenalin patlaması ve o heyecan falan çok iyi oluyo ama ya bende arka fren olmadığından arka freni hafif sıkıp tankslapping i durdurma imkanımda yok
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
06 Ağustos 2011, 14:12
dokunmaya gerek kalmadan bitti zaten... otobanda düz olduğunda düz engebeyi anlaman çok zor oluyor.. önümde giden kimmse yoktu ilk bozuk kısma giren bendim..çıktığımda dokunmaya gerek kalmadan tak tak tak tak yapıp bitmişti...benim düşüncem o sıra arkadan gelenlerdi...
alinin yaşadığı tank slapperın şiddetinide size şöyle özetliyim durduğuuzda farın arkasını kapatan kapaklar yerinden çıkmıştı onları tekrar yerine oturttum
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
06 Ağustos 2011, 14:36
Fotoraf ve videolar nerde merak ettik iyice
-
06 Ağustos 2011, 14:39
bygrm adlı üyeden alıntı
dokunmaya gerek kalmadan bitti zaten... otobanda düz olduğunda düz engebeyi anlaman çok zor oluyor.. önümde giden kimmse yoktu ilk bozuk kısma giren bendim..çıktığımda dokunmaya gerek kalmadan tak tak tak tak yapıp bitmişti...benim düşüncem o sıra arkadan gelenlerdi...
alinin yaşadığı tank slapperın şiddetinide size şöyle özetliyim durduğuuzda farın arkasını kapatan kapaklar yerinden çıkmıştı onları tekrar yerine oturttum
ikinizi de geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın...
-
06 Ağustos 2011, 14:50
sağolasnn
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
-
06 Ağustos 2011, 14:50
fotolar videolar gelse de şenlense ortalık..iyice kasvetledik ortamı
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
06 Ağustos 2011, 15:20
jonturka adlı üyeden alıntı
fotolar videolar gelse de şenlense ortalık..iyice kasvetledik ortamı
Felon yap bir atraksiyon haydi =) herkes heyecanla bekliyor...
-
06 Ağustos 2011, 15:26
Resimler ve Video
Bende olanları ekledim kalanlarıda akşama erdem abiden alabilirsem eklerim
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2420112
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
06 Ağustos 2011, 17:13
bygrm adlı üyeden alıntı
ninja her türlü tokatlar
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
-
06 Ağustos 2011, 17:28
_SpartacuS_ adlı üyeden alıntı
KızlaaaaR Selam
Katılan herkeze teşekkür Ederiz.
Git geL 200 km yol yapmışım apış aram acıyo !
:D seni anlıyorum. 2 güne geçer
[COLOR="#FF0000"][/COLOR][B]Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz ! ! ![/B] :wiinkk:
-
06 Ağustos 2011, 17:31
bygrm adlı üyeden alıntı
evet dediklerine harfiyen katılıyorum...dedikerlimiz ola daha kaliteli bir makina olurdu tank slapper olayıda rake açısı ve amortisörlerden kaynaklanıyor.... test i başarılı tamamlamamız güzel... yanlız yeşil olan daha çok gidiyo gibime geldi...
siyah ninja 10000km bakımı geldi performans düşük ama ilk defa 180km gördüm bu güne kadar ara sıra cıkalım gazlamaya 200kdranının silmem lazım
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
-
06 Ağustos 2011, 17:43
tutku1982 adlı üyeden alıntı
ninja her türlü tokatlar
Baba büyüksün :D ama 2011 ST le de denemek lazım çünkü aynı ninjanın geçtiği şekilde onlarda beni geçebiliyor düzde malum debriyaj balataları daha sıfır..
siyah ninja 10000km bakımı geldi performans düşük ama ilk defa 180km gördüm bu güne kadar ara sıra cıkalım gazlamaya 200kdranının silmem lazım
benimde en az 190 ı silmem lazım benimde bakım geldi.. bugün baktım motorda yağ yok nerdeyse :D +aldığımdan beri havafiltresi değişmedi sağlam bakım yaptıktan sonra ara ara gazlamalara tabiki çıkarız...hep 600 1000 ler çıkıcak diye bir kaide yok yani..
-
06 Ağustos 2011, 17:44
Bizede lazım bi 6. vites
[COLOR="#FF0000"][/COLOR][B]Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz ! ! ![/B] :wiinkk:
-
06 Ağustos 2011, 17:45
.RocknRoLLa. adlı üyeden alıntı
Bizede lazım bi 6. vites
aynenn aynenn lazım yaa... devir uzadıkça beygir düşüyor zaten...
-
06 Ağustos 2011, 17:52
Görkem, avcılar sahilde araçlar için ücret verip girdiğin bi yer var. büyük bi park. bi kaç kere gitmiştim oraya. Akşamları çıkıyoruz dediğin yer tam orasımı ? Saat kaç gibi çıkıyosunuz ? yolum düşerse yada can sıkıntısı v.s. uğrarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
bygrm adlı üyeden alıntı
aynenn aynenn lazım yaa... devir uzadıkça beygir düşüyor zaten...
Bir kaç sene sonraki modellerde 6. vites olayına el atacaklar gibime geliyor. Sonuçta 250 segmentinde rekabetin olduğu markalar belli. Eksik olarak görülüp yeni bi teknoloji ile arttırım olabilir diye düşünüyorum. Ama hangi model hangi sene tahmini zor. Baksana 5 yıl sonra anca arka kuyruğu değiştirdiler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)