Cuma akşamı buluşuyor muyuz?
Cuma akşamı buluşuyor muyuz?
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Bende gelmek isterim yeri tam anlayamadım bi söylermisiniz tam adresi ve saati.
cuma akşamı buluşuyomuyuz diye bişe yok her cuma buluşuyoruz baştan salmayalım
ama yeri değiştirmeye gerek varmı bilmiyorum şöyle motorlar masamızın yanında olabilcek bi çay bahçesi cafe tarzı bi yer olsa süper olur geçen sefer biraz motorlara uzak kaldık
---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:08 ----------
Yalnız Ramazan dolayısıyla buluşma saatini 20.00dan 21.45 e alalım
Ramazan ayı sonrasında yine 20.00 olarak devem etsin
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
sahilde iftar ayarlayın herkes evinden börek çörek dolma getirsin ben de gelirim
harley is making love with davidson
Hayırlı olsun Orhan, biz ne konuştuk sen ne almışsın =)
---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:11 ----------
21: 30 iyidir. Yer hala belli değil herhalde gürpınar iyidir ama herkes gelemeyecekse en iyisi yine festival cafe.
---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:13 ----------
ben alırım
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
hayırlı olsun inşallah adam gibi birine gitmiştir temiz bir motordu. bu olay sana pazarlığın nasıl bir sanat olduğunu göstermiştir umarım
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Yav arkadaşlar şu 9. sayfada yazdığım korumalıklar ile ilgili soruda bana yardım edebilcek birisi yok mu ?
bu hafta ben yokum arkadaşlar misafirim gelecek haftasonu için..
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Tmm kardeşim saol motoru almadan 1-2 hafta önce uğrar ekipmanlarımı tamamlarım saol yardımın için
Bu gün hussarı sattım Anese gidip full korumalı 46lt cantalı xenonlu depo kılıflı yan sehpalı bi gri cbf 150 siparişi verdim . 10 ağustosta teslim alacağım.
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Valla çok istiyorum şöyle sıkı bi ekip olalım diye ama tam o saatlerde kız arkadaşımın uçagı iniyo..mecbur onu alıp gelmem lazım :D
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Yalnız yavaştan cuma kaçta ve nerde buluşacağımıza karar versek ?
anladım abi ,gönül işi farklı tabi
@mhmt
cuma 21.45 dediydim 15dk pazarlık ile 21.30 oldu tabi ben avcılardan geleceğim için 15dk rötar yapabilirim
21.30 iyi.Yer olarak geçen buluştuğumuz yer olabilir ,yada motorlar yanıbaşımızda olabilcek masaları boş olan herhangi bir cafe olabilir.Aslında sen konu sahibi olarak kocaman bi şekilde telefon numaranı falan yazsan konuya?
geç gelen arkadaşlar yada buluşma yerinde bizi bulamayan arkadaşlara yardımcı olabilcek birisi lazım Ben yapardım bu dediğimi ama b.çekmeceyi bilmiyorum yol cafe tarifi yapamam
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
@mhmt hayırlı olsun
Bu arada sağolun arkadaşlar güzel dilekleriniz için
@felon Cuma 21.30 banada uygundur. Ya ben gelsem o büyükçekmece yokuşunu çıkabilirmiyim dönerken korkuyorum
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)