SON GÜNCEL LİSTE
APV41+3
BİKERBOY
FORRAP
BYOKKO
EMREDUMAN
DEKA+1
Y.BAŞARAN
?
?
?
KÜÇÜK EV ve 2 oda hazırlandı restoranda masa düzeni hazırlandı kişi adedi bildirildi
SON GÜNCEL LİSTE
APV41+3
BİKERBOY
FORRAP
BYOKKO
EMREDUMAN
DEKA+1
Y.BAŞARAN
?
?
?
KÜÇÜK EV ve 2 oda hazırlandı restoranda masa düzeni hazırlandı kişi adedi bildirildi
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
20 inci yıl niyetine PATLATACAĞIM ama bekliyorum
CENGOMOTO
bekir için HANS ta gelecekmiş
CENGOMOTO
Aha acaba Küçük CO da gelecekmi ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:39 ----------
Bu akşamki o muhteşem yemeğe katılamıyacağım için çok özür diliyorum.Abicim nice 20 yıllara mutluluklar diliyorum,bol bol resim çekin benim içinde eylenin.Nasipse Pazar sabahı orada görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın.Pazar erkenden yola çıkıyorum benim mazotu unutma abicim zinciri güzelce bir temizliyelim
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
İş yoğunluğu nedeni ile aranızda bulunamadım, nice mutlu senelere Cengiz Ağbicim. Darısı bizlerin de başına
İstemez vaadetmeyin cenneti bize, dünya cennet olacak ellerimizle, alınterimizle.
SAĞOLUN 20 kişilik masada 7 kişi olsakta güzel bir geceydi gönlü bizimle olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
CENGOMOTO
Cengiz abicim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
Al bir Mz dünyayı gez...
Nice mutlu senelere cengiz abi. Bu gün gelmeyi düşünüyordum ama malum 3. vites ve ekstradan çıkan pazar mesaisi
CENGİZ ABEEEMM... yanınızda olamadığım için gerçekten çok üzgünüm ama biliyorsun benim 4-5 ve 5-6 nolu boyun omurlarım arasındaki sinir zortlatmasından dolayı motosiklet kullanmak ve boynu zorlayıcı hertürlü aktivite yasak )) kaskın rüzgar direnç riskinden dolayı uzun yola kapalıyım bi süre daha... nice mutlu yıllarınız eşin ve kızınla birlikte sizlerin olsun. tebrik ederim.. selamlar sevgiler..
:cherry:[B][I][B][COLOR="Blue"]Yırtarım dağları, enginlere sığmam; TAŞARIM[/COLOR][/B][/I][/B]:cherry:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)