yaa bende bu tarihte ihlas armutlu tatil köyüne gidicektim eskihisarda katılırım sizlere demiş-timm ama ne yazıkki yağmur olursa bi yere gidemem tühh bee!!! neyapcaz yaa kendimi zor zahmet ayarlamıştım bi arkadaşımı görmeye gidicektim. valla çok üzüldüm şimdi ALLAHA dua edelim bi pazar marmarayı es geçse neyse pazar günü sabah hava durumuna bakıcam eğer iyi olursa feribotta görüşürüz. iyi şanslar
Erkenden Yalova'ya gitme planlarımın önüne geçen bir program buldum kendime, çok erken gidemeyeceğim... Cumartesi gitme şansım olursa da mekanın içki politikası yüzünden orada kalmayacağım sanırım.
Orada olursam pazar günü görüşmek üzere...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Mt'de(alper_tim diyemedim) gezileri hep sınavlara denk getiriyor. Yuvacık ardından Çınarcık tarihleri hep sınav zamanlarıydı. Bir dahaki gezide üniversite kayıt tarihine gelirse hiç şaşırmam
hava raporları şu an için c.tesi gecesinden yağmurun başlayacağı şekilde arkadaşlar
hava p.tesi öğleden sora düzelecek gözüküyor
gezi iptal edilebilir fikirlerinizi alalım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
bakalım herkes fikrini söylesinde
olmadı iptal ederiz napalım
maşalla bu sene yağmurdan sıtkım sıyrıldı artık
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
hava durumu net bir şekilde yağış var diyor ve dünden beri bakıyorum hiç geri adım atmadılar.yaz yağmuru yağdımı artık maşallah kovayla döker gibi yağıyor ben risk almayacağım,o yüzden gelemeyeceğim geziye
gezi konusunda bi kararsizlik var bende ama yagmurlan alakali degil. yagmur yagsin berekettir
Ben iptal olsun derim. Yağmur yağarsa çok kötü olur tüm arkadaşara söyleyeyim. 3 Temmuz iyidir iyi
Şaka filan hava raporları yağmur yönünde. Yağmur yağarsa çadırcılar için felaket olabilir. Ayrıca bir çok kişi yağmur dolayısıyla gelmek istemeyebilir. Zaten bu haftada herkesin bir işi var.
Bu arada inşallah yağmur yağar
geçen gezide de yağmur muhabbeti oldu, bu gezide de aynısı oldu kısmetsizlik mi artık nedir!
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
İrfan selamun aleyküm der kaytarma konusunda uyarırırm...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:39 ----------
Yağsın kardeşim ama üzerimize değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:42 ----------
arkadaşlar ben cumartesi gazlıyorum pazar malum nanay kavacık riva yapıcam haberiniz olsun....evlere paket servisimiz vardır
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Arkadaşlar Çınarcık gezisine bir ilave destek ve katkı yapmak isterim.tabii geziyi planlayan Alper'in bu konuda düşüncesi de önemli.Güzegahı biraz uzatarak direkt Yalova - Çınarcık değil, Termal güzergahı (kendi tesisimizdede sıcak ve soğuk içecek ikramı benden),Sudüşen şelalesi,Narlı 'da sahilde dinlenme ve çay molası,Delmece yaylası ,büyük ve küçük dipsiz göller,Teşvikiye kent ormanı ve şelalesi ve son durak Çınarcık olarak teklif ediyorum. Emsalsiz ve unutulmayacak bir seyir yolu olduğunu söyleyebilirim.Teklif benden.
Not: Hava şartları ve diğer sebeplerden iptal söz konusu olursa başka tarihler için sözüm baki.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Yuvacık Gezisindede Öyle Demişlerdi Alper Abi Yağmur 2 Saniye Çisedi Ve Geçti Gitti Pazar Günü Hava Yağmurlu Değil Karda Yağsa Ben Gelirim Abi Sıkıntı Yok yUVACIK Gezisinde O kadar Arkadaş Yağmur Yüzünden Gelmedi Ve Pişman Oldular Bizde Pişman Olmak İstemeyiz Dimi Alper Abi ??
Ne Olursa Olsun Ben Geliyorum Gelenler Parmak Kaldırsın!!!!!
1- alper_tim
2- innovacı
3- siyahatmaca
4- Camuka
5- CBR 1100 XX ( niyete gidelim )
6- Arjantinli69
7- jam session
8- Stepfunk
9-tekteker_ramço
10-unnamed
11-RocknRolla
12-babaçi
13-Sato87
14-Fikri Aktaş
15-Onur Y.
16-tufangur
17-aytacaksel
18- cenkşenver
19-movibiker
Arkadaşlar liseteden kendimi çıkarttım.ben gelemiyorum herkese iyi eğlenceler tekeriniz düz bassın
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Hava durumuna bağlı olarak artçılı gelme olasılığım var, ama kesin bir şey söyleyemiyorum.
abimin dediklerine aynen katılıyorum ve bahsettiği yerleri kesinlikle görmelisiniz ..
ayrıca misafir perverliğinden, dolayıda ellerinden öpüyorum ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 ----------
[QUOTE=cbr1100 xx;2387514]İrfan selamun aleyküm der kaytarma konusunda uyarırırm...[COLOR="Silver"]
aleyküm selam abim banane banane gel işte gel
kambersiz düğünmü olur yaaaaa
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Selam. Tanıdığım yok. Bende gelirsem yalnız kalmam değil mi muhabbete ortak eder misiniz?
motorumu sattım(:
o yüzden ben artçı olarak geleceğim kuzenim fazer ile(:
listeden ismimi çıkarmama gerek yok herhalde..
yağmur yağarsa gelemem ama(:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)