bu açıklama üzerine samet ağabeyde bizimle beraber olur diye tahmin ediyrum(:
Arkadaşlar gezi günü oğlumun okulunda gösterisi varmış. İlk gösterisi olacak inşallah.
Ben tamamen unutmuşum, aynı güne denk geliyormuş.
Sizlerden özür dileyerek affımı istiyorum
Aynı gün oğlumun da üniversite sınavı varmış ama yine de bir mani olmazsa aranıza katılacağımı düşünüyorum.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
26 Haziran pazar günü Maltepe, Kartal, Pendik'de otoran arkadaşlar sabah Pendik'te buluşup Eskihisar'a gidelim. Gelecekler yazın saat belirliyelim.
Orhan KÖNİ
Allah'tan bir mani çıkmazsa gelmeyi düşünüyorum....
sanırım pendik dörtyolda saat 08:00 da hazır olup hareket etsek rahat rahat yetişiriz....
normal şartlarda yol 30 dakikadan fazla sürmez...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
alper abıı saat 7,30da boynerın ordayız ıkı motor abı suzukı burgman choper
tip komtanımız:D qwe
herkeze slm bende gelebilirim bi kazabela olmazsa inşallah aranızdayım bende pendik dörtyola gelebilirim saat farketmez
Abimlerden izin alıp gelmeyi planlıyordumki suriyeden misafirler geldi bugün gelemiyecem malesef.. giden arkadaşlara kazasız belasız sürüşler
bende aksilik olmazsa ordayım....
samet abi ebubekir ve cenk ile dörtyolda buluşup gideriz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ah bee... Motorum olsaydıda gelseydim Seneye inşallah
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
kartal dörtyolu gebzeye doğru geçince ilk dörtyol pendik dörtyol....
Pendik köprüsü altında buluşalım..saatide belirleyelim...
ayak bastı parası alırım sölimmmm.. samet senden almıcam korkma..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
teşekkürler kanka..
yanlız biraz önce mynette hava durumunda şöyle diyordu...
Yaz ortasında 3 gün şiddetli kış
Pazar gününden itibaren batı kesimleri soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.
Güncelleme:21 Haziran 2011 16:53
Türkiye'yi etkileme ihtimali olan çok uzaktaki hava hareketlerini izleyen meteoroloji uzmanlarının tahminlerine göre 26 haziran Pazar günü batı bölgelerimiz çok etkili soğuk hava ve yağışın etkisine girecek.
Söz konusu hava sistemlerinde bir değişiklik olmazsa batı karadeniz bölgesinin sıradışı yağış alacağı tahmin ediliyor.
Soğuk hava ve çok etkili yağış getirmesi beklenen hava sisteminin İskandinavya - Balkanlar rotasını izleyerek ülkemize giriş yapacağı öngörülüyor. Uzun süreli olduğu için isabetli tahmin yüzdesinin çok düşük olduğunun da altını çizen uzmanlar, izlenen hava sistemlerinin etki ve yön olarak önümüzdeki günlerde değişiklik göstermemesi halinde Batı Bölgelerimizde mevsim normallerinin çok dışında hava koşullarının oluşabileceğini, bunun da soğuk ve çok etkili yağış olarak gerçekleşeceğini öngörüyor.
"ÇOK CİDDİ YAĞIŞ GELİYOR"
Meteoroloji Uzmanı Bünyamin Sürmeli, yaptığı açıklamada "Yağışlar 2-3 sürecek. Pazardan itibaren çok ciddi bir yağış geliyor. Yıldırımlara, şimşeklere dikkat edilmeli. Sıcaklıklar 11 derece birden düşecek" dedi.
DHA
Üzülerek gelemiyeceğim, sizlere hayırlı yolculuklar ve bol muhabbetler, yolunuz açık olsun...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)