kocaeli nerdesiniz ? haydeyin millet bir benmiyim sadece ??????
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
İş güç bu sefer mazeretliyim......
pendikte buluşma yeri idonun orasımı?
ben de gelebilirim diye ümit ediyorum
sanırım yanlış anladın ebubekir pendikten değil kardeşim yalova da, karşı tarafta, topçulardan geçtikten sonra yalovada ki pendik iskelesi ..
gidipte pendikte yalova iskelesinde ağaç olma sakın yoksa kök salarsın orda sonra biz bile koparamayız seni dallanıp budaklanırsın
Yalova'daki Pendik iskelesi de bir buluşma noktası değil şimdilik.
Benimki sadece bir öneriydi, ve güzergah Yalova Merkezi'ne girmeden Çınarcık'a gitmek olacaksa orada beklemek boşuna olacaktır zaten.
Yalova içinde gruba katılabileceğiniz bir nokta olursa muhtemelen alper_tim önümüzdeki günlerde (belki de önümüzdeki saatlerde) bildirecektir durumu.
Ayrıca İstanbul'dan Eskihisar feribotuyla geçilecek, Pendik feribotuyla değil, o yüzden İstanbul'daki Pendik feribot iskelesi de bir buluşma noktası değil.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------
bize uyar sevgili olcan sorun yok buluşamazsak direkt çınarcığa geliriz en kötü ihtimal ancak konuya açıklık gelmesi iyi oldu , biz sizi topçulardan çıkarkende, yalova yolundada çınarcıktata yakalarız nasıl olsa
bakalım daha zaman var ...
İşlerimden fırsat bulabilirsem kısa süreliğine de olsa bende size Yalova dan katılmak isterim
Yalova ve çevresinde gezilip görülecek o kadar çok yer var ki....
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
eyvallah irfan abim(:
samet abi ve ramazan gelirse onlarla gelicem zaten(:
yanımda bir kaç arkadaş daha getireceğim byük ihtimal...
arkadaşlar merhabalar işlerden dolayı yeni girdim siteye
neyse hemen genel soruya geçelim
mekan sahibi de bizler gibi motorcu bir abimiz olduğundan dolayı
mekanda içki kesinlikle yoktur ve haliyle içki satışıda yapılmamaktadır
gelelim diğer konuya olcan ile konuşmamakla beraber topçulara geçtikten sonra çınarcığa nasıl bir yol izleyeceğimizi belirlemedik
ki zaten ben çınarcık tabelasını takip etcektim
bu arada pendik iskelesi diye bir buluşma noktamız yoktur arkadaşlar
gezi buluşma noktamız arkadaşlar
istanbuldan gelicekler için eskihisar feribot iskelesidir ve saat 09:00 dur
saat 9 u geçirmemekte yarar var arkadaşlar çünkü gelir gelmez gemiye binersek geminin topçulara geçmesi yaklaşık 45 dk sürüyormuş
saat 10:10 da topçular iskelesinden hareket edeceğimize göre kimsede geç kalmamış olur başka gemi beklememiş oluruz
buluşma saatlerine riayet edersek sevinirim
avrupa yakasında biz bi kaç arkadaş incirli boynerin önünde saat 07:30 buluşacağız ve saat 07:40 da hareket edeceğiz
unuttuğum başka sorular varsa lütfen hatırlatın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)