Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

[MT İSTANBUL]Yine yollardayız rotamız çınarcık gezisi iptal edilmiştir

Motovento
    REKLAM ALANI
    siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üst mesajlardaki konular benim için çok önemli abiler...yetkili bir arkadaştan henüz bir cevapda gelmediğine göre...

neyse........
    Samet kardeşim bana sorarsan gel...
    Piknik alanı geniş yemeğini yersin. Alkollü motor kullanmak doğru değil tabii ki. Ama alan olursa da karışmam, aynı grupta motor sürmem, ama en arkadan mesafeli gelirim ki başıma Allah muhafaza bir kaza gelirse de hemen yardımına koşayım diye...
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmet Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX
    Alıntı cenkşenver adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1- alper_tim
    2- innovacı
    3- siyahatmaca
    4- Camuka
    5- CBR 1100 XX ( niyete gidelim )
    6- Arjantinli69
    7- jam session
    8- Stepfunk
    9-tekteker_ramço
    10-unnamed-
    11-Felon
    12-RocknRolla
    13-babaçi
    14-Sato87
    15-Fikri Aktaş
    16-Onur Y.
    17-tufangur
    18-aytacaksel
    19- cenkşenver
    20-Ahmet Orhan
    Saat 9 da Eskihisar'dayım.
    Orhan KÖNİ

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Alıntı Ahmet Orhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    20-Ahmet Orhan
    Saat 9 da Eskihisar'dayım.
    Eyvallah kardeşim....
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı mototor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar cuma'dan gidip kamp yapmayi dusunen kimse var mi?

bu arada alkol muhabbeti de garip olmus, 'icilmezse memnun olurum, rahatsiz oluyorum' dense, eminim alkol kullananlar anlayisla yaklasip icmeyeceklerdir. ama bu kadar net bir sekilde kimsenin kesinlikle icmemesini istemek ne kadar dogru? alkolle sigara bir degil ama bir kisi de cikip aynilarini sigara icin soylese aynilarini?

kurallar degil, hosgoru gerekiyor boyle durumlarda, ama hosgoruyu iki tarafin da gostermesi lazim bence.

sanırım yanlış anlaşılma olmuş..ben böyle bir talepte bulunmadım bulunmamda...
    sadece mekanda alkol olup olmadığını öğrenmek istedim..eğer varsa ben gelmem dedim..benim gelmememinde kimseye zararı yok..ama kimseye bahsedildiği şekilde bir talebim olmadı...

diğer bir konu da akıllı olan adam zaten araç kullanacağı zaman alkol kullanmaz...
    kızanlar olabilir ama umrumda değil....
    aklı başındayken ve motosiklet kullanacağını bildiği halde o aklı kullanmayıp alkol alan ve sonrasında motosiklete binip yola çıkan ve kaza yapan motorcunun yanından devam eder geçerim..kendi düşen ağlamaz derim ve bunu insanlık suçu olarak bile görmem....

asıl insanlık suçunun o halde araç kullanıp suçsuz- günahsız başka vatandaşların kanına girmek olduğuna inanırım...

bunlar benim düşüncelerim..tam tersini düşünebilirsiniz...ama ben böyle düşünüyorum...
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Kesin bir bilgim yok, ama Çınarcık'ta bu tip yerlerin hepsinde içki kullanımı serbesttir. Satışın da olduğunu sanmakla birlikte, kullanımına karşı çıkılacağını sanmıyorum.

İçip ardından motosiklete binmeye kalkışacakların da sonuna kadar karşısında durmakla birlikte, önceki günlerden gidip kamp yapmayı düşünen (benim gibi) kişilerin de erken ve müsait vakitlerde bu fırsatı sonuna kadar değerlendireceğimizi düşünüyorum.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    ben alkolden sarhoşların hallerini gördüğüm için tiksindim ,alemin içindeyim kokusunu ciğerlerimin en derin köşelerine kadar çektim ,buraya kadar doğru .

fakat motosiklet gezisinde alkolün yada alkol kullanmakla alakalı bir cümlenin geçiyor olması bile bana abes geliyor içen adam gitsin tavernaya , gece kulübüne içsin, içip motosiklet gezisine katılmanın bir anlamı yokki 2 teker allah muhafaza ..

orada kamp ,çadır bile kurulacak olsa yinede abes bence , haaa her koyun kendi bacağından asılır , içen içer herkez kendi güvenliğinden ve sağlığından, meshuldür

fakat şişede durduğu gibi durmuyor meret muhabbetide bozuyor ortamıda çürütüyor maddiyattan yana maneviyatı kirletiyor ...

inşallah topçularda sizleri karşılarım.. samete 1 varil şarap getirecem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------

Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesin bir bilgim yok, ama Çınarcık'ta bu tip yerlerin hepsinde içki kullanımı serbesttir. Satışın da olduğunu sanmakla birlikte, kullanımına karşı çıkılacağını sanmıyorum.

İçip ardından motosiklete binmeye kalkışacakların da sonuna kadar karşısında durmakla birlikte, önceki günlerden gidip kamp yapmayı düşünen (benim gibi) kişilerin de erken ve müsait vakitlerde bu fırsatı sonuna kadar değerlendireceğimizi düşünüyorum.
    çınarcığın çay behçelerinde bile alkol satılıyor....

bilgi babında

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

Gezi hakkında sorular gelmiş;

- Öncelikle İstanbul'dan Yalova'ya geçmek için feribot kullanılacak.
    - Feribot ücreti sürücü/yolcu dahil 8TL. Aksi halde körfezden dolaşmak yol çalışmaları nedeniyle yorucu olabiliyor.

- Feribot Yalova Topçular iskelesinde duracak. Saatten anladığım kadarıyla burada bir 10-15 dakika daha beklenecek (muhtemelen İzmit'ten katılacaklar için). Feribot iskelesinden Yalova şehir merkezine kadar ~15 km kadar yol, oradan Çınarcık'a kadar bir ~15 km daha yol var. Çınarcık'a hangi yoldan gidileceğine göre değişecek olsa da, Yalova Merkez'den Çınarcık'a doğru geçecek kısım daha rahatltıcı geçecektir.

- Son durak da Çınarcık'ın 1.5 km kadar dışında ise, o yol da zorlamadan göz açıp kapayıncaya kadar geçecektir.
    sevgili olcan topçular eskihisar arası zamlandı geçenlerde çamlıcaya geçerken öğrendim 10 lira yapmışlar bilgi babında ...
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

mototor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 750 X
    guvenlik acisindan bakildiginda tabi ki yolculuk oncesi icilmesi dogru degil, e bunu yasalar da sagliyor zaten, bir de azcik bilinci olan kisi de bunun farkindadir.

neyse, konu geziden cok alkole kaydi.

geziyle ilgili; onceden gidip kamp yapacak kisiler bireysel mi gidiyor? yoksa toplasilip cuma aksami falan beraber mi gidilecek?

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Doğrudur 10 TL, ilk mesajı da güncelliyorum. Teşekkürler.

Motosikleti
    Doğrudur 10 TL, ilk mesajı da güncelliyorum. Teşekkürler.
    yine içimi bir kıvılcım aldı hadi hayırlısı olsun

orada kamp yapamayacağım çünkü akşam işim var ancak sizleri inşallah topçularda karşılayacağım olmadı çınarcıkta bulurum bulmam lazım

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Bu hafta sonu İzmit'te ve Sakarya'da kaçırdık seninle tanışma fırsatını, yarın da acelem olacak sanırım ama haftaya grubun gidişinden daha erken Yalova'da olacağım muhtemelen, uygun bir anda görüşebiliriz umarım... En olmadı grubu almaya ben de gelirim zaten Topçular'a.

Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster

orada kamp yapamayacağım çünkü akşam işim var ancak sizleri inşallah topçularda karşılayacağım olmadı çınarcıkta bulurum bulmam lazım
    hocam bende bursadan gelmek istiyorum,yalova ışıklarda beklesem benide alır mısınız?topçulara kadar boşuna gelmeyeyim şimdi.

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Geziye yada toplanmaya farklı il ilçe ve kesimlerden arkadaşlar geliyor,kaynaşmak çok güzel bir şey
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

innovacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 600rr

bu kadarıda yeter sevgili irfan biz aslında orgunu getirip çalmanı istiyoruz ama sana zahmet olur diye bişey diyemiyoruz değilmi arkadaşlarr

Motosikleti
    Alıntı innovacı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu kadarıda yeter sevgili irfan biz aslında orgunu getirip çalmanı istiyoruz ama sana zahmet olur diye bişey diyemiyoruz değilmi arkadaşlarr
    murat abi lafını dahi ettirmem , fakat o günün akşamında altınova ilçesinde düğünüm var aslında düşünüyorumda olur neden olmasın , araba zaten yüklü duruyor

fakat akşam müsait olaydım daha mükemmel olurdu , ben şöyle düşünüyorum , şimdi mt dostlarının gelmesi zaten 12-1 bulur tam tekmil toplanma ise bayağı zaman alır ,ağzım yüzüm derken saat oldu 3 o saatten sonrada millet aç zaten yemek ti sohbetti , bana zaman kalırmı onu düşünüyorum.

yoksa canı gönülden isterim ama akşam müsait olsaydım herkez bir arada olurdu hep beraber bakardık duruma ,

bu konuda ısrarcı değilim sevgili abim fakat illada farketmez gel irfan, diye düşünen arkadaşlar çoğunluk ta olursa lafı bile olmaz bunu bilesiniz ,

bu arada o günün akşamı saat 18:00 gibi altınovada cihazlarımı kurmuş olarak hazır bekliyor olmam gerekiyor böyle bir durum var sıkıntım burada !

yoksa bu düşündüğün şeyi benim ilk yuvacık gezimde düşünmüştüm ama acemilik işte ortamı görmedim, nasıl olacağını kestiremedim vs...

taktir sen ve gelecek arkadaşlara bırakıyorum....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------

Alıntı movibiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bende bursadan gelmek istiyorum,yalova ışıklarda beklesem benide alır mısınız?topçulara kadar boşuna gelmeyeyim şimdi.
    tabiki alırız ne demek ben istanbuldan katılımıyorum geziye karamürselden katılıyorum beni orhangaziden alın de oradanda alayım sorun yok

innovacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 600rr
    murat abi lafını dahi ettirmem , fakat o günün akşamında altınova ilçesinde düğünüm var aslında düşünüyorumda olur neden olmasın , araba zaten yüklü duruyor

fakat akşam müsait olaydım daha mükemmel olurdu , ben şöyle düşünüyorum , şimdi mt dostlarının gelmesi zaten 12-1 bulur tam tekmil toplanma ise bayağı zaman alır ,ağzım yüzüm derken saat oldu 3 o saatten sonrada millet aç zaten yemek ti sohbetti , bana zaman kalırmı onu düşünüyorum.

yoksa canı gönülden isterim ama akşam müsait olsaydım herkez bir arada olurdu hep beraber bakardık duruma ,

bu konuda ısrarcı değilim sevgili abim fakat illada farketmez gel irfan, diye düşünen arkadaşlar çoğunluk ta olursa lafı bile olmaz bunu bilesiniz ,

bu arada o günün akşamı saat 18:00 gibi altınovada cihazlarımı kurmuş olarak hazır bekliyor olmam gerekiyor böyle bir durum var sıkıntım burada !

yoksa bu düşündüğün şeyi benim ilk yuvacık gezimde düşünmüştüm ama acemilik işte ortamı görmedim, nasıl olacağını kestiremedim vs...

taktir sen ve gelecek arkadaşlara bırakıyorum....
    tamam irfancım önce iş müsait olsaydın zaten çalarsdın eğlenirdik sen orada ol bizi karşıla iki lafın belini kıralım yeter

Motosikleti
    Bu hafta sonu İzmit'te ve Sakarya'da kaçırdık seninle tanışma fırsatını, yarın da acelem olacak sanırım ama haftaya grubun gidişinden daha erken Yalova'da olacağım muhtemelen, uygun bir anda görüşebiliriz umarım... En olmadı grubu almaya ben de gelirim zaten Topçular'a.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------

Alıntı innovacı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam irfancım önce iş müsait olsaydın zaten çalarsdın eğlenirdik sen orada ol bizi karşıla iki lafın belini kıralım yeter
    aynen murat abi şimdiden sabırsızlanmaya başladım...

tamam irfan hocam beyaz scarabeo ile pazar günü bende ordayım üstümde vücut koruma zırhı onun üstünde reflektif yelek ve beyaz kask,gündüz feneri gibi parlıyorum yani,farketmemen imkansız

tam olarak saat kaçta nerde bekleyeyim??

1- alper_tim
    2- innovacı
    3- siyahatmaca
    4- Camuka
    6- Arjantinli69
    7- jam session
    8- Stepfunk
    9-tekteker_ramço
    10-unnamed-
    11-Felon
    12-RocknRolla
    13-babaçi
    14-Sato87
    15-Fikri Aktaş
    16-Onur Y.
    17-tufangur
    18-aytacaksel
    19- cenkşenver
    20-movibiker

Motosikleti
    Alıntı movibiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam irfan hocam beyaz scarabeo ile pazar günü bende ordayım üstümde vücut koruma zırhı onun üstünde reflektif yelek ve beyaz kask,gündüz feneri gibi parlıyorum yani,farketmemen imkansız

tam olarak saat kaçta nerde bekleyeyim??

1- alper_tim
    2- innovacı
    3- siyahatmaca
    4- Camuka
    6- Arjantinli69
    7- jam session
    8- Stepfunk
    9-tekteker_ramço
    10-unnamed-
    11-Felon
    12-RocknRolla
    13-babaçi
    14-Sato87
    15-Fikri Aktaş
    16-Onur Y.
    17-tufangur
    18-aytacaksel
    19- cenkşenver
    20-movibiker

du şimdi bana reklektif yeleği motosikleti karıştırma benim işlemciler yavaş çalışıyo

ben sana numaramı vereyim sen yalovaya düştüğünde beni ara o zaman senle buluşup öyle gideriz bu arada belki uyuyan karamürselimizden de bir kaç arkadaşımız katlırda çınarcığa kadar beraber gideriz :
    isim neydi bu arada ?
    0 532 683 2087 irfan..

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alper'le Yalova güzergahını konuşma fırsatım da olmadı daha ama, tercih edeceği yola göre, merkezden mi (Yalı cad., Cumhuriyet cad., Fatih cad.) yoksa Yaşar Okuyan Bulvarı üzerinden daha sakin trafikten mi gitmeyi tercih edeceğine göre Bursa ve Yalova'dan katılacak olanlar da Pendik feribot iskelesinin girişindeki yan yol veya Migros otoparkı gibi bir yerden geçen gruba katılabilirler sanırım.

Motosikleti
    Alper'le Yalova güzergahını konuşma fırsatım da olmadı daha ama, tercih edeceği yola göre, merkezden mi (Yalı cad., Cumhuriyet cad., Fatih cad.) yoksa Yaşar Okuyan Bulvarı üzerinden daha sakin trafikten mi gitmeyi tercih edeceğine göre Bursa ve Yalova'dan katılacak olanlar da Pendik feribot iskelesinin girişindeki yan yol veya Migros otoparkı gibi bir yerden geçen gruba katılabilirler sanırım.
    aynen güzel olur buradan toplanacak arkadaşlarda olursa ve büyük ihtimal istanbul gurubundan önce orada oluruz diye tahmin ediyorum ,

şahsım adına 4 gözle bekliyor olacağım

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)