1- alper_tim
2- innovacı
3- siyahatmaca
4- Camuka
5- CBR 1100 XX ( niyete gidelim )
6- Arjantinli69
7- jam session
8- ahmet93
9- Stepfunk
10-tekteker_ramço
11-
bende ordayım nasip kısmet olursa....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
1- alper_tim
2- innovacı
3- siyahatmaca
4- Camuka
6- Arjantinli69
7- jam session
8- ahmet93
9- Stepfunk
10-tekteker_ramço
11-unnamed-
oradayım inş.
bu sefer geliyorum inş. adminim bol bol foto istiyorum ama benimde bir viraj fotom olsun.
1- alper_tim
2- innovacı
3- siyahatmaca
4- Camuka
6- Arjantinli69
7- jam session
8- ahmet93
9- Stepfunk
10-tekteker_ramço
11-unnamed-
12-Felon
Düzeltme: 25inde okanın programında olucam gece 4gibi anca evde olurum hiç uyumasammı o gün napsam :D
Feribot kullanılcakmı? Kullanılcaksa feribot ücreti ne kadar acaba bide feribot sonrası gidiş dönüş tahmini kaç km olur?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
1- alper_tim
2- innovacı
3- siyahatmaca
4- Camuka
6- Arjantinli69
7- jam session
8- ahmet93
9- Stepfunk
10-tekteker_ramço
11-unnamed-
12-Felon
13-RocknRolla
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/etki...#ixzz1PT7FPYkh
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Gezi hakkında sorular gelmiş;
- Öncelikle İstanbul'dan Yalova'ya geçmek için feribot kullanılacak.
- Feribot ücreti sürücü/yolcu dahil 10 TL. Aksi halde körfezden dolaşmak yol çalışmaları nedeniyle yorucu olabiliyor.
- Feribot Yalova Topçular iskelesinde duracak. Saatten anladığım kadarıyla burada bir 10-15 dakika daha beklenecek (muhtemelen İzmit'ten katılacaklar için). Feribot iskelesinden Yalova şehir merkezine kadar ~15 km kadar yol, oradan Çınarcık'a kadar bir ~15 km daha yol var. Çınarcık'a hangi yoldan gidileceğine göre değişecek olsa da, Yalova Merkez'den Çınarcık'a doğru geçecek kısım daha rahatltıcı geçecektir.
- Son durak da Çınarcık'ın 1.5 km kadar dışında ise, o yol da zorlamadan göz açıp kapayıncaya kadar geçecektir.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
kismet olursa gelmek isterim topcular bana 15 dk .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
150 cc scooter la gelsem grubu yavaşlatır mıyım?
İkincilik kaybedenler içindir...
Şu buluşma saatlerini çok erken yapıyorsunuz. Tamam 9-10 çok erken değil ama o saatte avrupa yakasında bir yerde olsa neyse. Herkes Pendik-Tuzla civarında falan mı oturuyor
1- alper_tim
2- innovacı
3- siyahatmaca
4- Camuka
6- Arjantinli69
7- jam session
8- ahmet93
9- Stepfunk
10-tekteker_ramço
11-unnamed-
12-Felon
13-RocknRolla
14-babaçi
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/etki...#ixzz1PTpUtCz2
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
1- alper_tim
2- innovacı
3- siyahatmaca
4- Camuka
6- Arjantinli69
7- jam session
8- ahmet93
9- Stepfunk
10-tekteker_ramço
11-unnamed-
12-Felon
13-RocknRolla
14-babaçi
15-Sato87
16-Fikri Aktaş
Bu Arada Alper Abi Boynerin Orda Buluşma Noktası Ayarlasan İYİ olur Bazı Arkadaşlar 1 Buluşma Noktasını Bilmiyorlar Yuvacık Gezisi Gibi Yapalım Boynerin Orda Buluşalım Şahsen Biz Ordaki Buluşma Noktasını Bilmiyoruz Ona Bi Ayar Çekersen Çok Sevinirim Teşekkürler Cvb ?? !!!!
en son 3 ay önce gitmiştim çınarcığa.... köftesine bayılırım... yakınlarında olmak havasını solumak bile yetiyor bana....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)