bu gün tekteker ramço ben reşit ve samet abi yine balıktaydık... fakat pek kısmetli geçmedi.. nasipler haftaya.....
bu gün tekteker ramço ben reşit ve samet abi yine balıktaydık... fakat pek kısmetli geçmedi.. nasipler haftaya.....
gecikme için kusura bakmayın cuma günü hiç uyumadım malum gelmek için cumartesi uykusuz babalar günü yoğunluğu sebebiyle fotoları koymaya fırsat olmadı
hava aydınlanmış ama güneş doğmamış serin tatlı bir havada başladı balık avı ilk olta boş geldi ama kısmet denemeye devam ettik bende sadece seyrediyorum tabi birde fotoğraf çekmek düşüyor bana
ilk balık... tek başına sıkılır diye düşünürken....
ikincisi gelmekte gecikmedi.
sonra çifter çifter hatta 4 lü gelmeye başladı
samet abinin çoştuğu an
ilk kez doğal yaşam alanında deniz yıldızı görmüştüm ve motosiklet.net te arkadaşlarla paylaşmak istedim
artık gitme vaktidir samet abi senide çekelim dedi ve güneş doğarken yola koyulmadan bir karede de biz olalım dedik...
son yaptığım çalışmalardan sizlerle paylaşmak istedim bunuda içimden geldi
Bazen, uzaklaşmak gerekir yakınlaşmak için..
Bazen,hatırlamak gerekir hatırlanmak için..
Bazen, ağlamak gerekir açılmak için..
Bazen, anmak gerekir anılmak için..
Bazen'de susmak gerekir duymak için... şem-i tebrizi
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
paslanmış takımları aldırcanız en sonunda elime heeeee iştaha geldim inşallah zaman müsait olunca aynı saflarda kamış salarız üstadlar...
ayrıca sevgili hasan mest oldum arkadaşım yazına ..yavvv ben biliyom bi şeyler hissediyorum arkadaş bu çocuk boş adam değil ...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
bekleriz İrfancığım..hesaplaşırız seninlede....
istersen ders alabilirsin benden...ücretsiz.....
bu arada sağolasın Hasancığım..bence en kısa sürede balık tutmaya başlamalısın.. sofrada görmelisin onları.....oh çıtır çıtır misss...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
allah sağlık sıhhat versin sametçim inşallah müsait oluruzda hesaplaşırız
olmadı balığı sen tutarsın sıcak ekmeği ben yaparım tutamadık canın sağ olsun basarız arasına tereyağını deniz kenarındada aç karnına sarar yani sonra senin çamlıcadaki sanal göbek bir bakmışsın gerçek olmuş
koptum zaten o resme
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
abi sen izne çık ta, hem benim stanta gelirsin sana benim arma mı gösteriyim kısmetse bizim yazlıkta hem balık tutarız mangal yaparız muhabbet ederiz inş...
benim armam
[IMG][IMG=http://img199.imageshack.us/img199/6475/sam2109.jpg][/IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
arma resmini gösteremedim şimdi oldu sanırım samet abi orjinalini görmen lazım ama tabi
Çaparideki 8 taneyi gördükten sonra, ne kadar büyük bir şey kaçırdığımı bir kez daha anladım...
Oltaların tozunu silmenin zamanı geldi, paslarını sökebiliriz umarım kısa zamanda...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Ben de gönülden katılmak isterdim bu hafta ama önceden verilmiş bir sözüm olduğu için o ağır bastı... Umarım tekrarında bir terslikle karşılaşmadan görüşebiliriz...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
inşallah dostum..
maksat muhabbet olsun... balık bahane....
ayıpsın be Hasan ..ben gelir alırım seni..ne olacak???
izine çıkınca seni alırım,karşıya geçeriz..hem balık tutar hemde Hattat Hasanın yanına uğrarız..olmazmı???
Ben bu hafta her türlü müsaitim Samet ne zaman dersen ben her türlü uyarım
sana lakin sen de Cuma dan sonra izinli olacaktın galiba Ctesi olur dersen ona göre kararlaştırız.
Adaşada uğrar makanıda görmüş oluruz yaptığı şeyler çok güzelmiş heee..[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------
eyvallah irfan abi sağolasın... teveccühünüz çiziktiryoruz 16 yıldır resim, karakalem, son 6 yıldır da; kaligrafi, hüsnü hat, tezhip ve ebru ile meşgul oluyorum çok şükür birde şiir ve deneme yazılarım var lakin şiirle aram açık artık, çok fazla efkarlandırıp melankolik bir havaya sokuyor insanı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------
abi sen izne çıkınca bu tarafa gelirsin önce muhabbet sohbet vs. sonrasında mangal yaparız bizim yazlıkta bir keresinde büyükçekmecede gezi ve sonrasında mangal yapmıştık çok güzel olmuştu : linki aşağıda
http://www.motosiklet.net/forum/etki...otolari-2.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)