Pazar günü belgırat ormanında çay keyfi
Reklamlar
-
Arkadaşlar ne dersiniz bu pazar işi olmıyan arkadaşlar
belgırat ormanında neşe suyunda buluşup tanışalım mı
lütfen gelmek istiyenler haber versin
isteyen bira da içer birşey demedik ki
tamam mangal istiyorsanız da konuşup organize olalım bir kaç kangal sucuk da alırız okey mi
Reklamlar
-
-
-
Yok yaa çok kalite bir yer merak etme
sucuk bira ve dostlar süper olacak
-
Bende gelmek isterdim ama bugün kaza yaptım ve motorumu satıyorum sanırım bi sürede alamıycam
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
Şahsen bende arabayla kaza yaptım ama başka bir arkadaşımın arabasıyla gelirim büyük ihtimal.Ama pek ilgi yok gibi.İstanbul biraz pasif kaldı bu organizasyon işinde!
-
salihgureli adlı üyeden alıntı
Bende gelmek isterdim ama bugün kaza yaptım ve motorumu satıyorum sanırım bi sürede alamıycam
Üzüldüm dostum geçmiş olsun
ama tayfayı toplarsak seni biryerden alırız
motorun olması önemli değilki önemli olan motor dostı olman
-
Süper Moderatör
Ya aslında ii olur bende çoluk çocuk gelmek isterim ama çocuu üşütmeyek???
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Eyong adlı üyeden alıntı
Ya aslında ii olur bende çoluk çocuk gelmek isterim ama çocuu üşütmeyek???
Kanki çocuğa iyi bakarız olmazsa benim de 11 yaşında oğlum var onuda alırım
artık bahar geldi
en azından böyle küçük toplantılarla kaynaşırsak
yazın kim tutar bizi ama gezi pilanları burada yazışarak olmuyor yüzyüze sohbet ortamında daha renkli fikirler çıkacağını düşünüyorum
Büyük birde ateş yakarız ormanın o kokusunu ciğerlerimize doldururuz
-
Çok soru sorarım yanlız,defetmeyin başınızdan!
-
Süper Moderatör (BBRR)
hadi mt istanbul belgrat ormanında bi buluşun bakim
olcay çocuğa bişi olmaz soğuk iidir asıl sorun sıcak soğuk dengesini kurmak
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Pazar Günü Bende Sarıyer/Bahçeköy'de Olacağım.Eğer Bir Saat Belirlerseniz Hepinizi Ücretsiz Belgrad Ormanlarına (Bentler, Neşetsuyu ve Avsahası) Piknik Yerlerine Ücretsiz Olarak Sokarım. Tabiki Hava Şartları Uygun Olursa.....
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
-
hava tahmin siteleri bu pazar gününü pek iyi göstermiyor...
-
jameika34 adlı üyeden alıntı
Pazar Günü Bende Sarıyer/Bahçeköy'de Olacağım.Eğer Bir Saat Belirlerseniz Hepinizi Ücretsiz Belgrad Ormanlarına (Bentler, Neşetsuyu ve Avsahası) Piknik Yerlerine Ücretsiz Olarak Sokarım. Tabiki Hava Şartları Uygun Olursa.....
Arkasdaşlar SAAT:12 BELGRAT ORMANLARI GİŞELERDE BULUŞALIMciddi gelecek arkadaşlar ok desin
Bu arada Jameika34 ARKADAŞIMIZ SAĞOLSUN GİRİŞ ÜCRETLERİNİ AYARLIYOR
EE haydi evde oturmıyalım
-
Sevgili motosiklet.net'liler; geçtiğimiz pazar günü biri EMOK üyesi,biri vespaklup üyesi 4 kişi belgrat ormanlarına gittik. Bir glera runner,iki S VStorm 650 bir de ben -Regal Reptor DD250- Hava yarı kapalı idi, yağdı yağacak gibi. Ama olsun doğaya çıkabilmiş olmak-hem de motorumla- bizim için çook iyiydi.
Ancaak; ormanda piknik alanları balçık çamurvıcık vıcık, etrafta hala kar vardı. Poponu koyacak kuru yer yok gibiydi. Benden söylemesi. Hadi kolay gelsin!
-
iş ve hava durumu müsait olursa gelmeye çalışacağım...
-
Evet Arkadaşlar Sanırım Yarın (Pazar) Hava Yağışlı. Belgrad Ormanları'nda Hala Kar ve Çamur kalıntıları var. Ama illaki gideceğiz Diyenler varsa ben zaten Bahçeköy'de olacağım. En azından giriş için yardımcı olabilirim....Telefon etmeniz yeterli.....
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
-
Beyler, hava durumunun kötü gözükmesi, yapılan planın da hem uzak hem çamur olmaya müsait biryerde olması, maalesef bu organizasyona olası talebi engelledi galiba.
Malum önümüzde daha çok zaman var. Şu 3 mart Cuma günkü toplantıda bu yıl yapılacak geziler ile ilgili program yapılacak, sonrasında bol bol gezeriz inşallh.
Bekliyoruz herkesi 3 mart cuma....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler