Konunu gördüm ve okudum. Takipteyim.
Benin izinim 1 Temmuz günü başlar ve 14 Temmuz akşamı biter. Çalıştığım şirkette böyle onaylı.
Eğer mutlaka gidecem dersen Tavsiyemi kulağına küpe et. Ben ne yolları çiğneyip gittım. Ne dağları aştım. Herşey Allahın takdırı ile sınırlı olmakla beraber insanoğlu daima dikkatlı ve temkinli hareket etmeli.
" Hayatında Hiçbir zaman maksimum sınırları zorlama "
Herzaman maksimum cizginin bittiği yerde rızk başlar.Önce makınanın bakımını para esirgemeden eksiksız olarak yaptır.
Bu demek değil ki motosikletimi ellesin diye bir akıllıya enayice para ver. Miyadi dolan ve dolmak üzere olan her parça yenilensin. Lastığı ,yağı, suyu, tuzu . biberi.
Maksımum sınırda kullanmayacağinşeyler;
a- Motosıkletın hızı,
b- Uyku sınırın,
c- Yorgunluk sınırın,
d- Açlık sınırın,( Ful mide uyutur)
e- Susuzluk sınırın
Maksımun sınırda kullanacakların;
a- Beynin, (Sabırlı olman)
b- Dolu depo,
c- Araçlar arasında olan mesafen,
d- Gece yolculuğu yapmaman,
e- Her daldığın yerde bulduklarını değil az ve öz yemen.
NOT;
Benım aracım bu yollarda gidermi soruna cevap...
Bindiğin araç oyuncak amaçlı olarak değil ulaşim aracı olarak üretilmiştir. Yolun açık olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 ----------
Ben milletin ağzına bal çaldım...
İyi dileklerin ve önerilerin için teşekkürler. Bizim seyahatlerde yorgunluğu hissettiğimiz an bol bol yan gelip yayılmak ve mangalı yakmak var. Samsun dan sonra da martılarla sıkça denizde buluşmak..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:46 ----------
Şu anda da yığıdonun biri siteye girdi Bakalım nasıl ses çıkacak .. O kendini biliyor. Yoksa ben hatırlatacam.