havalar zate bozuk acmadı ki hic
geliyorum avcılardan katılırım safranboluya kadar gidicem orda pazar gününe kadar konakladıktan sonra tekrar geri döncem ortalama 430 km oraya kadar gelmek istiyen arkadaşlar varsa rehberlik edebilirim
osmanba daha önce kaya aide beni aryıp söylemişti geziyi bende geçen sene heveslenip izni felan ona göre ayrlamıştım. am kısmet olmadı. Bu senede izin tarihleri belli oldu. benim 11 temmuz yani 8 akşamı gibi başlıyor. Değiştirebilirsen size katılmaya çalışacağım. Geziyi kaç gün planladınız benim için o da öenmli Çünkü tatilin bir kısmınıda kızımla geçireceğim. Çok uzun sürerse izni hallatsemde gelemem herhalde. Net rotayı süreyi belirtirseniz bende ona göre cevap yazacağım.
Merhaba arkadaşım. Eğer kısmet olursa 1 temmuz sabahı İstanbul sınırlarını terketme niyetindeyiz. (Şu an eşim rahatsız hastanede tedavisi devam ediyor. Bu nedenle kısmet olursa diyorum) Sizde bu şekilde bir ayarlama yapabilirseniz sorun olmaz. Zaten Kaya bey ile tanışıyorsunuz sanırım. Onunlada irtibat kurabilirsiniz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 ----------
Olabilir. Memnuniyetle. Belki tanıştıktan sonra bize kanar peşimizden ayrılmazsın.
Beykoz dan ALİ OSMAN ben buakşam tesadüfen bu konuya rastladım bende böyle bir tura katılmak istiyordum Artvin li osman beyler tanıştık inşallah diğer gruptaki arkadaşlarlada tanışırız bu turu daha detaylı konuşmak icin bir araya geliriz diğer motorcu arkadaşalra selamalar benim makinede Transalp 650
tanışalım bu yakadaymışın bostancıya garaja gelirsen görüşürüz
Siz daha cıkmadınız mı yahu yola
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bi uğurlama merasimi yapılsa mı anadolu yakasında gişelere kadar falan
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
osman kardeşimin eşinin rahatsızlığı dolayısı ile glemediğinden geziyi biraz erteledik bakalım kısmet ne zamana
abı ben gelırım ama senı yavaslatmıcaksam :D qwe
Osman kardeşin eşine acil şifa dilerim.
Madem 1 temmuzda gidilemiyor,gelin 14 temmuzda Artvin kafkasöre yetişelim bari.!!
Merhaba, Kocaeli'nden yazıyorum.(14-15-16-17 TEMMUZ) tarihleri arasında düzenlenen Batum Motorsiklet Festivaline Katılmayı düşünüyorum.11-12 temmuz gibi yola çıkmayı planlıyorum.14.07.2011 saat 10:00 Sarp sınırında olmak şartıyla guruba katılabilirim.
saygılarımla..
Osman abi ben malesefe gelemiyorum.
Honda Türkiye saolsun.
Motorumun parçarları daha piyasada yokmuş 1 aydır grenaj bekliyorum.
Size Kazasız belası Yolculuklar..
Keşke gelebilseydim
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Biz 4 motor 2 klr,dragstarve suzuki freevind 02.07.2011 sabahı 07:00 da hareket ediyotuz.güzergah ilk gün ankara ,çorum, samsun .
"Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal isen, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olmalısın"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)