Sevgili dostum tereddütsuz buyurun. Eşinizle katılmak isterseniz bile uygundur.Bizlerin misafiri ve emaneti olacaktır.
Mademki dünya görüşümüz ve gidişimiz aynı çizgide görüşelim ve tanışalim.
Ülkemizin her köşesi bizlerin müşterek mirasıdır. Sizlerle birlikte doyumsuz bir karadeniz gezisini yapacağımıza inaniyorum.
İletişim;
osmanba_1959@hotmail.com
GSM; 0532 241 94 86 (Genelde GSM den ulaşmak daha kolay olur)
İş ; 0212 863 77 55
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------
Tabi ki neden olmasın. Biz aslında Artvin Arhavi de ikamet ederiz. Fakat geziye katılacak arkadaşları kafkasör yaylasına, Şavşat karagöl'e vs. yerlere götüreceğim için sana zaten yakın oluruz ve seni de aramıza alırız. Hatta senin semtine geliriz.(Çaylar bizden korkma)
Şu sabah çıkar akşam Samsun'a ulaşırım görüşün yanlış. Okadar yol dinlenmeden gidilmez. Hata yapma.
Sana benim telefonu veren arkadaşım ZIPPIRMAN(Gürol bey dir) Tel numaram 0532 241 94 86 dır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 ----------
Memnuniyetle dostum. Emin ol bu gezi şayet Allahu taala tarafından engellenmediği taktırde gerçekleşecektir.
1 Temmuz sabahı erken saatlerde İstanbul'dan start alacağız. Burada ismi geçmeyip geziye katılacak başka arkadaşlarımız da var. Hepsi olgun ve tecrübeli. Hatta ben duruma göre motosiklet sevdalısı kızımı bile yanıma almayı düşünuyorum.
Siz yukarıdaki tarihe göre hazırlıklara başlayın. Bu arada yazışalım.