19/02/2006 MT İzmir Grubu Gülbahçe Gezisinde (Resimlerle)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kenana ne olmuş etille metilimi karıştırdı yoksa aşk acısımı geçmiş olsun KANKA
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
güzel resimler balıklarda çupra galiba afyet olsun
tenten35 sen bide adana grubunun
resimlere bak
-
-
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
Tek Kelime Söylüyorum SÜPERSİNİZ başka söze gerek yok yani
Allah Yolunuzu hep açık etsin.....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu Asla
İVAN ( serh@t )
-
sevgili MT İZMİR GURUBU,işte harika bir gezi daha...ne diyeyim herkese çok teşekkürler...hoş anılar bıraktık yine..nice beraber gezilerde buluşmak dileğiyle.sevgi ve saygının esirgenmediği günler diliyorum.
-
İZMİR'li olasım geldi.Çök güzel çooook!...
-
off yaaa
istanbuldan gelmek isterdim
kıskandım ama süpersiniz arkadaşlar allah keyfinizi bozmasın
-
ya ben izmirde oturuorum ama böle gezilerden haberim yok nasıl haberdar olcam ve nasıl mt izmir grubuna üye olcam
-
hakketen güzel gecti ya sizler varya süpersiniz.
-
cagri3585 adlı üyeden alıntı
ya ben izmirde oturuorum ama böle gezilerden haberim yok nasıl haberdar olcam ve nasıl mt izmir grubuna üye olcam
sevgili cagri3585
Sitemize Üye olman,motosiklet tutkunu olman ve bizlerle bir araya gelmek istemen yeterli zaten , ayrıyetten izmir gurubuna üyelik diye bir şey yok duyurular bölümünde izmirli motorcuların yapacağı aktivitelerle ilgili gerekli bilgiler veriliyor, takip edersen ve açılan bir başlığa gelmek istediğini yazarsan senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.........
-
Coook güzel bi gezi olmuş Bende yanınızda olmak isterdim. Geçmiş olsun modum Yaaa kıskandım vallaa. Ama 18 Mart ta kesin sizlerleyim asla kacırmam
-
resimlere bakılırsa güzel gezi olmus, motorunuza saglık
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
-
evet çok ii bi organizasyon oldu herşey çok ii di gelen herkese ve mekan sahibine teşekkür ederim bi dahaki toplantıda görüşmek üzere
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
gewrçekten imrendim bizim gezilerde genelde scooter ağırlıklı grup ve maddi imkanları kısıtlı olduğundan sadece bir yerlerde çay içmeye gidiyoruz ama yaz için herkes hazırlıkta ve güzel bir gezi ile karşınızda olacağız 18 mart itibari ile BURSA CHOPPERS CLUB la beraber gezi programlarına iştirak edeceğiz
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
-
cagrı 3585,bu akşam üyelerimizden sevgili halaoğlunun daveti var.tüm izmirli üyeler orada olacağız.istersen gelebilirsin..seninlede tanışmış oluruz.sevgi ve saygı ile kal.
Yer:İzmir bostanlı polis karakolu lokali
Saat.19.30...
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
sevgili cagri3585
Sitemize Üye olman,motosiklet tutkunu olman ve bizlerle bir araya gelmek istemen yeterli zaten , ayrıyetten izmir gurubuna üyelik diye bir şey yok duyurular bölümünde izmirli motorcuların yapacağı aktivitelerle ilgili gerekli bilgiler veriliyor, takip edersen ve açılan bir başlığa gelmek istediğini yazarsan senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.........
Kenan o zaman naden benden 50 lira aldın üyelik ücreti diye?
-
derin,walla alemsin arkadaşım...akşam bekleniyorsun bak...bu arada güzel kızın iyileşti mi?görüşmek üzere selamlar..
-
Akşam benim için çok zor. Kızımın ateşi devam ediyor hala. Yalnız bırakmak istemiyorum o haldeyken.
Hepinize iyi eğlenceler. Kenan'a söyleyin versin paramı geri..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler