Saat: 20:00 27 Ağustos Cuma günü dolmabahçe sahilde buluşuyoruz.
Maksat muhabbet herkesi bekleriz.
Saat: 20:00 27 Ağustos Cuma günü dolmabahçe sahilde buluşuyoruz.
Maksat muhabbet herkesi bekleriz.
Demek dolmabahce hee.. Abi siz orda serin serin geserken ben Alanya sahillerinde RUs kovalıyo olucamm sıcak sıcak ) hadi iyi eglenceler..
No FeaR NeveR
İstanbul dışındayım, gece 22 gibi gelebilirim ancak. Nerede buluşacaksınız Dolmabahçe de? İnönü stadı nın yanından aşağı inen yolun tam karşına girişi gelen bir otopark var. orada mı?
Light, evet tam orada olacagiz
Dolmabahcede toplanıp sahil yolundan tarabya sahilde herzaman gittigimiz cay bahcesinegidecegiz.
ben geliyorum her zamanki gibi..
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Bende geliyorum
Bu sefer fotoğraf çekmeyi unutmayız umarım.
Eren PALA
Siyah Fazer ' 06
ok
Toplantıya çömezler de katılabiliyor mu? Çömez oldukları için çeşitli yükümlülükler altına giriyorlar mı? Böyle sorular sordukları için dışlanmaları mümkün mü?
Tekrar sorayım dört teker de gelebilirmiyiz?
...Oytun...
..Ainador..
aprilia yı alırsam senı ben bırakırımcıtır adlı üyeden alıntı
heuehhuehue sıkı tutun bebek uçuoruz jeıheuehu
Buluşmaya herkes gelebilir 1-2-3-4 teker hiç fark etmez
lonesomerider, buluşma kurallarını yerine getirmen gerekiyor.
speedrunner, motorlu aldın yokda yine atıp tuttuguna gore bulusmaya yine gelmeyeceksin.
yok be ya alacağım bi tane olmuyo böle...iişallah senenye bende motorla katılacağım ...neyyse bende gelicem büyük ihtimal genede haber veririm..
cıtır ala ala yaaa bırakırız dedikya sende illa başka birini dahamı arıyorsun yedek olarak
birde erhan ben dolmabahçenin nerede olduğunu biliyorumda
dolmambahçenin nerede olduğunu bilmiyorum nasıl olcak.
Ya benim dört tekeri kesip iki tane iki teker yaparız olur biter
...Oytun...
..Ainador..
olur oytun olur sen hiç merak etme bizde ilk başlarda 4 teker ile geldik buluşmalara...
sağol ismocum valla..ama burdan bi arkadaşla gelebilirm dönerken bizim akraba alacak sağolsun...işimle ilgili bi gecikme olmazsa sizinleyim..
Citir selam bir de bizim arkadasin motorunda da yer var anadolu yakasinda oturuyor ama kask mevzusunu halletmen lazim.Hatta yerine gore, giderken bile alabiliriz belki. Dusunursen ahber ver yarinda kesinlestirebiliriz.
buyuk br ihtimalle gelecegim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)