Boludan yuvacığa yol arkadaşı aranıyor!
Reklamlar
-
Stern bolu sakarya arası kac km ? Ben cepten yazıyorum google maps den bakıverırmısın ?
Reklamlar
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
haydi hayırlısı kimseyi bulamazssam bende direkt yuvacığa yalnız yardırırım ne yapayım
otobandan kandıra gişelerinden cıkmışlardı cıkıştan sonraki yolun e5'in üstünde köprü vardı o köprünün üstünde beklmiştik koçtaşta o beklediğimiz yere yakınmış googledan baktm şimdi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 ----------
uniqe adlı üyeden alıntı
Stern bolu sakarya arası kac km ? Ben cepten yazıyorum google maps den bakıverırmısın ?
bolu-adapazarı 120km gösteriyor
-
Kocaeli İl Temsilcisi
sternboy adlı üyeden alıntı
otobandan kandıra gişelerinden cıkmışlardı cıkıştan sonraki yolun e5'in üstünde köprü vardı o köprünün üstünde beklmiştik koçtaşta o beklediğimiz yere yakınmış googledan baktm şimdi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 ----------
bolu-adapazarı 120km gösteriyor
koçtaş sahil yolunda kalır yalnız sizi yanıltmasın sanayinin arka tarafına düşer siz e 5 ten gelecekseniz orası bekleme yapmaya müsait olduğu ve bulması kolay bir yerde olduğu için aklıma geldi kime sorsan gösterir haydi hayırlısı bakalım...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
ben gelemem istanbuldann gelıom :D wqqeqwe
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)