MT[izmir] 18 Mart Çanakkale Gezisi Fotoları Sayfa 15,17
-
Reklamlar
-
mükemmel bir topik, harika bir düşünce.
evet MT. bu gezi hepimizin mutlaka (mümkün olduğunca) ilgi gösterilmesi gereken bir gezi, tabi ki gelemeyenleride orada şahsen gönlümüzde götürecegiz ve temsil edeceğiz.
ve.
LÜTFEN ŞEHİTLERİMİZE GİDERKEN MOTOSİKLETLERİMİZİN ARKASINA TÜRK BAYRAKLARIMIZI ASALIM bu şahsi ricamdır.
teşekkür ederim.
-
"EgeKnn",çok yerinde bir organizasyon.motosiklet.net'in kaynaşmasıyla,Türkiye'nin kaynaşması aynı gün olur.Daha önce gitmemiş arkadaşların öncelikle gitmesi gereken bir yer.Ulus olmamızı sağlayan en büyük olaydır.Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.
Bide benim avatarımdaki iki kahraman oradaydı,hep bizi koruyorlar!
-
Ankaradan tam destek size ayrıca 19 Mayısada Başkente bekliyoruz...
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
-
Güzel ve anlamlı bir harekat... Şimdilik motorum olmasa bile arabama atlayıp gelmek ve o duyguyu motorcu arkadaşlarla paylaşmak isterim. Ne de olsa ana toprağım Çanakkale... Görüşmek üzere...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
-
KATILIM LİSTESİ
1 Egeknn
2 Apv41
3 Kuvva
4 Akrep
5 Karakız
6 TenTen35
7 Nevzat 150
8 HalaOğlu
9 Marko
10 Derin
11 Egelim
12 HULK
13 by_screem
-
çanakkale savaşlarında bir tabur ve alayın haftalık yemek menüsü.
p.tesi: sabah,yarım ekmek - öğlen,yok - akşam,yarım ekmek,üzüm hoşafı.
salı : sabah, üzüm hoşafı - öğlen,yok - akşam,yarım ekmek,üzüm hoşafı.
çrşb : sabah,yok - öğlen,yarım ekmek - akşam,üzüm hoşafı.
prş. : sabah,yok - öğlen,yok - akşam,üzüm hoşafı.
cuma: sabah,yok - öğle,yok - akşam yok
c.tesi: sabah,yok - öğle,yok - akşam yok
artık yoktur, ve tek bir düşünceyle açlıklarını bastırırlar. nehir kıyısında sularını içerken..
YA İSTİKLAL, YA ÖLÜM
-
bende varım çok güzel bi organizasyon
-
kuvva adlı üyeden alıntı
çanakkale savaşlarında bir tabur ve alayın haftalık yemek menüsü.
p.tesi: sabah,yarım ekmek - öğlen,yok - akşam,yarım ekmek,üzüm hoşafı.
salı : sabah, üzüm hoşafı - öğlen,yok - akşam,yarım ekmek,üzüm hoşafı.
çrşb : sabah,yok - öğlen,yarım ekmek - akşam,üzüm hoşafı.
prş. : sabah,yok - öğlen,yok - akşam,üzüm hoşafı.
cuma: sabah,yok - öğle,yok - akşam yok
c.tesi: sabah,yok - öğle,yok - akşam yok
artık yoktur, ve tek bir düşünceyle açlıklarını bastırırlar. nehir kıyısında sularını içerken.
YA İSTİKLAL, YA ÖLÜM
O zaman bizim kumanyamızda böyle olsun arkadaşlar ne dersiniz?
Beni de yazın listeye. Motorum yürürse ben da gelirim.
-
gördüğüme göre bir gün kalıncakmış... nerde kalcağımız belli mi?
-
Türküz
Muzaffer olarak doğmuşuz bir kere.
Bir karış toprak uğruna kimimiz şehit oluruz.
Kimimiz gazi.
Hiç değişmez bu yazı.
Dünyada heryer geçilir belki
Lakin,geçilmez ÇANAKKALE boğazı...
Çanakkale destanının yazıldığı topraklara gitmek....düşüncesi bile heyecanlandırdı beni..Teşekkürler MT..Gezide görüşmek üzere ...
-
Admin
Güzel bir org. istanbuldan gelecek arkadaslar tarih yaklstıgında gerekli duyuruyu buradan yaparız
-
Süper Moderatör
O topraklar üzerinde, Gökçe Ada dan yol alıpda gelen rüzgarı bedenimde hissederek nöbet tutmayı özledim...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
ilk gittiğimde çok değişik duygular hissettim ve kolin otelde kalmıştım çanakkalenin en iyi oteliydi ve çanakkale de içim çok kötü olmuştu ilk gittiğimde faklı bir duygu herkes yaşamalı
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
evet bende aranızda olacağım allah nasip ederse... oralara daha öncede gitmiştim fakat dostlarımla ziyaret daha bir güzel olucak ve Türkiyenin her yerinden motorcularıda bekliyoruz Çanakkaleye...
özellikle müzedeki yazıları tekrar okuyup, müze çıkışında gökyüzüne bakmayı çok istiyorum.. O an gözlerim o üzerinde bulunduğum topraklara farklı açıdan bakmaya başlıyor.. kanım damarlarımda coşarcasına geziyor... geçen seferki duygularım böyle idi... ... ...
-
istanbullular
istanbuldan katılım nasıl olacak? feribot aktarması düşünüyormusunuz? kaçgün?
[COLOR="Magenta"]Büyük farklar küçük ayrıntılarda gizlidir...[/COLOR]
-
VURULMUŞ TERTEMİZ ALNINDAN YATIYOR.
BİR HİLAL UĞRUNA YARAB NE GÜNEŞLER BATIYOR.
rahat uyuyun, sizler körpecik vücutlarınızı bu vatanın geleceği için siper ettiniz, bizler sizlerin sayesinde hür ve özgürüz.
gerekirse bu vatanın bir karış toprağı için yanınıza gelmekten gurur duyarız.
ruhlarınız şad olsun.
-
Evet arkadaşlar nerede konaklayacağız ve İstanbul ile nasıl buluşacağız onları bir kararlaştırsaydık. Ben derim ki, havalar müsait olursa, (Olacağına şüpheliyim ama) uygun bir alanda kamp yapalım derim. Hem konsepte de uygun olur diye düşündüm. Yeşil çadır + battaniye falan.
-
KATILIM LİSTESİ
1 Egeknn
2 Apv41
3 Kuvva
4 Akrep
5 Karakız
6 TenTen35
7 Nevzat 150
8 HalaOğlu
9 Marko
10 Derin
11 Egelim
12 HULK
13 by_screem
14 Dereli
Arkadaşlar bahar aylarına iyiden iyiye girmiş olacağız ve genel düşünce şudur ki uyku tulumu ve çadırlarını alsın yanına herkes orada müsait bir yerde kamp kurarız ( uyku tulumu + çadır + Bayrak ) bu üçü mutlaka yanınızda olsun motorunuzun arkasına koyun uyku tulumu ve çadırı olmayan arkadaşlar bu ihtiyaçları toplu halde alıcaz ucuza temin edicez bilginize
tarih yaklaştığında istanbuldan katılım gösterecek arkadaşlara göre bir programlama yaparız ve orada buluşmak zor olmasa gerek her iki taraf için ortak nokta denebilir yazın yapacağımız istanbul izmir buluşmasının ön provası olmuş olur bu anlamlı güne ve organizasyona herkesin mümkün olduğunca katılım göstermesini temenni ediyorum şimdiden herkese teşekkürler saygılar.........
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler