olm falım sakızı gibi ne maniler sölüyon bee aşk böcüü
nazar etmiyom yaw izmire aşık olduğunu biliyom ben latife ettim kardeşim ayıp ettin kordonda rakı karşıyakada yalıda kahve içicez
olm falım sakızı gibi ne maniler sölüyon bee aşk böcüü
nazar etmiyom yaw izmire aşık olduğunu biliyom ben latife ettim kardeşim ayıp ettin kordonda rakı karşıyakada yalıda kahve içicez
sanırım sizin yola çıkış anınızda izmirde olacağım.sizcede sakıncası yoksa izmirden uğurlamak isterim..hatırlarsanız kordonda buluşamamıştık bu yaz...
kaldera adlı üyeden alıntı
eğer ogün çanakkaleye gidemezsek (böle bi ihtimal varda havalardan dolayı) o gün mutlaka bi toplantı daha yaparız ve sizinlede tanışmış oluruz
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Kaldera evet buluşamamıştık o gün ama her halükarda görüşürüz gidersek uğurlamaya da gelebilirsin gidemezsek zaten akşamına toplanırız
bu hafta sonuna kadar durabilseydim istanbulda, bir ekip yapardık ama..maalesef iş şartları yine oyun oynadı.acil çıkmam icap etti yola...
tamam ben forumdan takip ederim gelişmeleri...geziniz iptal edilirsede toplantınıza katılırım sizcede uygun olursa şimdilik hoşçakalın...
arkadaşlar şimdiden gidenlere hayırlı yolculuklar hep yanınzdayız tanımazsadak birbirimizi allah yolunuzu açık etsin kim tutar sizi beeeee
ŞEHİDİM...
EMANETİN, ŞEREFİMDİR....
yağmurdan dolayı ertelersek size gelmeyi,
bir iki hafta sonra geleceğiz toprağınızı öpmeye,
istanbuldan gidecek tayfaya beni de ekleyin...
inşallah havalar güzel olur benim için o günler çok uygun...
cuma gününden itibaren çanakkale'de hava açık olacakmış fakat biraz soğuk olabilir akşamları.
bu sitede ilk organizasyon katılımım olacak ilk defa motosikletli arkadaşlarla tanışmış olacağım. üstelik bu tanışma son derece anlamlı bir vesileyle olacak. Umarım ertelemek gerekmez.
bu arada,
istanbul'dan nerden yola çıkacağız?
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
Bir hafta bekleyin ben de geleyim. Nooooooooluuuuuur?
I'M BACK !!!
derin...ayıp ettin kardeşim haftaya tekrar gideriz..uyku tulumun ve çadırın hazır mı?zaten sensiz hiç içimize sinmez..
bu seferde beni bekletme KALDERA geçen sefer yarıştan oldum bu sefer yoldan olmayım hatırlarsan o gün yarış vardı izmirde ama olsun ben notunu aldım ve mt izmirin arşivinde yerini aldı
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
uyku tulumu ve/veya çadır alımlarınız bitti mi nerden temin edebiliriz istanbul tayfasından ses çıkmıyor hala?
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
arkadaşlar yağmur yüzünden iptal ediceksiniz sanırım bide hava güzel olursa adınız naylon motorcuya çıkar benden söylemesi
bakalım hangi siteler iptal edecek
saat 0800de mahmutbeyden hareket etmeyi düşünen ve 125cc ile katılacaklar isim ve markamızı yazalım
1 ertuğ ybr125
İstanbul ayağı tayfasından ben malesef bu geziye istanbul'dan katılamıyorum. Çünkü İzmir'de olacağım .. Oradan katılırım belki bakalım..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
geçen sefer sanırım ben erken gelmiştim ömerağaya. sizlerinde yarışa gidebileceğiniz düşüncesi ile daha fazla beklememiştim.ama bu seferAPV41 adlı üyeden alıntı
buluşuruz,umarım.ben yarın izmirde olacağım akşama doğru.hafta sonuna kadar izmirdeyim. 0542 564 10 43
Cumartesi yağmur var. Erteleyin bir hafta
I'M BACK !!!
Son durum ne oldu gidiliyor mu gidilmiyor mu? Belli olmadıysa ne zaman belli olur?
BİR İNSANI ÖLDÜRME YETKİSİNE SAHİPSEN GÜÇLÜSÜNDÜRR.
Derin
Kanka neden 1 hafta ertelenmesinde ısrarlısın ne işin var kanka yaaa işleri ertelemeye deymezmi??
TenHorse
Net karar bu gün akşam veya yarın sabah erken saatlerde verilecek bu akşam yada yarın gündüz saatlerinde siteden duyuracağım şu anki durum %70 gidileceği yönünde ama son ve kesin hava tahminleri ve arkadaşlarla akşamki görüşmemiz neticesinde durum belli olacak
evet liste bu kadarmı hadi bakalım destek verelim burdan istanbul sloganı
eller havaya elleri görelim
kenan buraya yazanları paşa gibi direk listeye ekle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)