kafasına gaz yağı sürmüştü annesi hatırladım bak vaybe ne şamil yaaaa
kafasına gaz yağı sürmüştü annesi hatırladım bak vaybe ne şamil yaaaa
ayy şimdi hatırladım harbiden bi ara gaz yağı kokuyodu bu he hee he, hatta ersen hatırlarmısın bunu yolculuga uğurlarken annesi ne ağlamıştı olum gitme diye , uyurken altına kaçırıyomuş ya kadıncaazın aklı hep bundaydı yaw.
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
arkadaşlar 18 mart günü biz de sakarya üniversitesi tarih klübü olarak çanakkalede olacagız.çanakkaledeki törene katılacagız.umarım sizle orada karşılaşırız.siz nerede olacaksınız
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Arkadaşlar gezi konusuna dönecek olursak.. Hava durumları müsait olur ise İstanbul'dan gidecek arkadaşlarla yavaştan organize olsak diye düşünüyorum. Şu anda kesin geleceğim diyenler bunu belirtebilirler mi ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Çoook İstemiş Olduğum Halde Bir İş Seyehati Nedeniyle Gelme Durumum Suya Duştu görünüyor. 18 Mart'ta Ankara'da olacağım büyük bir ihtimalle. Çook gelmek istemiştim ve kendimi ona göre hazırlamıştım (Hava Şartları Müsait Olursa Gelecektim). Umarım Geziye Katılan Arkadaşlar İçin Çook Güzel Bir Gezi Olur.Ayrıca Çanakkale Çoook Güzel Bir Şehrimiz.Tüm Geziye Katılan Başta İzmir'li Motorcular ve Diğer İllerden Katılacak Motorcular'a Kazasız Sürüşler Diler Gezi Boyunca Çoook Güzel Anılarının Olmasını ve Keyif almalarını diliyorum...Hakan
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
İzmirde oturan bir Çanakkaleli olarak gelmeyi çok isterdim ama motorumu sattım ve yeni bir tane alamadım daha :-(
Eğer o zaman kadar alabilirsem ben de gelmeyi isterim. Hem annemleri hem de şehitlikleri tekrar görmüş olurum :-)
...
Eski Dünya, Yeni Dünya, bütün akvâm-ı beşer,
Kaynıyor kum gibi... Mahşer mi, hakikat mahşer.
Yedi iklimi cihânın duruyor karşısında,
Ostralya'yla beraber bakıyorsun: Kanada!
Çehreler başka, lisanlar, deriler rengârenk;
Sâde bir hâdise var ortada: Vahşetler denk.
Kimi Hindû, kimi yamyam, kimi bilmem ne belâ...
...
Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?
"Gömelim gel seni tarihe" desem, sığmazsın.
...
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE - MEHMET AKİF ERSOY. (şiirin tamamı için --->
http://www.mustafatasar.gen.tr/sanat/siir/siir11.htm )
Bu maneviyatı yerinde yaşayamamış birisi olarak çok üzgünüm. Henüz ehliyeti alamadığım için gelemeyeceğim fakat otomobille gelmeye çalışacağım. Hepinize hayırlı yolculuklar...
yanar17 adlı üyeden alıntı
yanar arkadaşımız böyle yazmış, kafam çok karıştı
Ne yani koca çanakkalede motor koyacak yermi bulamıyacaz yok öle bişi zaten araştırdığımızı biliyosunuz arkadaşlar uygun camping ler var birtanesiyle gitmeden anlaşıcaz yer ayırtıcaz işte neden kafanız karışıyoki ????
ben geliyorum, isterse yağmur yağsın fark etmez, ama karşıya geçipte orada esir kalırsak iste ozaman yandınız demektir, nasıl olsa ben öğrenciyim, gittiğim yerde istediğim kadar kalırım.... Egeknn ben seni düşündüğümden yazmıştım abi.
Arkadaşlar bir Çanakkaleli olarak ben de o günün fazla iyi bir seçim olmadığını düşünüyorum. Çünkü o gün binlerce insan şehitliklere akın ediyor ve o daracık yollar otobüs doluyor. O dar yollarda motosikletleri pek dikkate almadan gidiyorlar. O yüzden kalabalik bir motosiklet grubu tehlikeli olabilir diyorum. Benden uyarması.
Ben ayrıca bir de mayıs ayında Çanakkaleye gitmeyi teklif ediyorum. O mevsimde çanakkale çok güzel olur. Assos, saros, truva her taraf gezilebilir.
Kalırız nolcek bişi olmaz planlı hareket edicez vakitlice gidilecek ve dönülecek
Asıl amaç Şehitler gününü anmak gibi görünse de bence beraberlik ve birbirimiz ile tanışıp kaynaşmamız daha önemli. Bir yer illaki buluruz.. Umarım hava iyi olur. Asıl sorun o..
Zaten amaç vesile cenk elbette işin en zevkli ve önemli kısımlarından biri de orada sizlerle tanışacak olmamız biz camping ayarlıyacağız çok büyük bir aksilik olmazsa yer sorunu olmayacak hava içinse bişey diyemeyeceğim sanırım çarşamba netlik kazanacak
Hava tahminleri 18 Mart'da sağanak yağış diyor ve hava da aksam 4 dereceye düşecek ::santa001 Sanırım bu geziyi ertelememiz gerekecek. Aşırı soğuk ve yağış altında inceden donarız..
Bu arada ben İzmir'e geliyorum. Bekleyin beni Bornova girişte anacıııııııım..
toplam 4 siteye baktım biri yağış var diyo diğer 3 ü yağış yok açık diyo en güzeli bir iki gün daha bekleyip net hava durumunu öğrenip karar vermek sen her halükarde gel cenk hava iyi olursa çanakkaleye bir artçımız daha olur
Geliyorum Kenan merak etme Bekleyenlerimiz var orda dimi ama
Görelim bakalım MT İzmir grubu neymiş ne değilmiş..
Eyyyyy AŞK sen nelere kadirsinnn
Gel kardeşim gel de gör bakiim MT İzmir i neymiş ne değilmiş
Lem istanbul izmir arası aşklardan yoruldum heeeee
Savulun huleyn.. Yolumu kesmeyin.. Dağları delerim valla Ferhatovski gibi.. Kenan nazar etme ne olur olcağı varsa senin de olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)