Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MT[izmir] 18 Mart Çanakkale Gezisi Fotoları Sayfa 15,17

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı nevZAT150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 ZAT Mondial
    derin abi hoparlörü çıkarmıcam, ne yapcaz okadar insan müziksiz.

artçı koltuğuna koymayı düşünüyom eşyaları...

akşama gelicek dostlarla görüşcez.. e pazartesi senin için gelicez derin... yediklerimiz bize kalsın gördüklerimizi anlatırız heheheheh

gelemeyenler çok şey kaybediyoo, derin abi ben senin yerinde olsam motor kiralardım kahramanlardan... bence çok kötü gelmemen

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozgur_zrolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 250 elegance
    Antalya motorize07 grubu olarak sizi kalben destekliyoruz.Belki yanınızda bulunamayacağız ama ruhen şehitlerimizin ve sizlerin yanında olacağız.
    MT Motorize07 Antalya Grubu

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlarım çok heyecanlıyım.bayraklar hazır..çadır,uyku tulumu,termoslarda sıcak su,kahve ve çaylar,belimizde palaska,boynumuzda künyemiz,yüreğimizde şehitlerimiz...buluşma yerinde görüşmek üzere...
    Tüm MT üyeleri,sevgili dostlar destekleriniz ve paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler..

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    çanakkale ye gidecek ve gitmek isteyen dostlar... meteorolojinin internet sitesine güvenipte aldanmayın... çünki orada bayağı fark oluyo.. mesela yağmur diyo yağmuyo... kar diyo yağmıyo.. anlıyacağınız allaha emanet bir site... haberleri izleyin... engüzeli bu... hayırlı yolculuklar diliyorum sizlere

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    arkadaşlar ben saat 18-30 da gaziemirden yola çıktım.saat 19-00 da soğukkuyudaki türk petrolde idim. orası zaten çalışmayan bir benzin istasyonu.saat 19-20 ye kadar bekledim . kimse yoktu.ancak bayraklı bir kaç motor hiç durmadan devam etti.bende buluşma yeri değişmiş olabileceği ihtimali ile devam ettim.ilerde ki turk petrole kadar.oradada kimseyi göremeyınce tekrar geri döndüm.maalesef karşılaşamadık yine..size iyi geziler..

jasmine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CG 125 / 2006
    çok istememe rağmen katılamadım bütün kalbim şehitlerimizin ziyaretine gidip bu güzel duyguyu yaşayacak olan siz arkadaşlarımla beraber. hayırlısıyla gidip dönün arkadaşlar ,resimlerinizi ve izlenimlerinizi bekliyoruz.
    [B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Su önemli günde cok isterdim oralarda olmayı hemde bir Çanakkale li olarak ama maalesef.
    Umarım tüm gezi sorunsuz ve keyifli gecer.. Giden arkadaslardan fotoları beklioruz...

okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sky Team
    Sevgili Kaldera,
    O sıralar ben de aynı benzinlikteydim. Mavi Sky Team ile. Haklısın bende kimseyi göremedim ama bende Kenan'ın telefon numarası olduğundan görüşebildim ve hazırlıkların uzadığını öğrendiğimden, epey bekledim. Geldiler, Benzinlikte son bakımlar yapıldı ve çiğlideki benzinliğe gidildi depolar dolduruldu , oradan da katılım yapan halaoğlu ile birlikte kafile yola çıktı.
    Ben de uğurlamayı bitirip geri döndüm. Ama çok güzel ve duygulu bir görüntüler oldu. Tüm trafik kornalarıyla tempo tutarak gruba destek verdi. Personel taşıyan askeri araçlardan eller sallandı kapıları açıldı ve iyi yolculuklar dilendi. Ah şu ehliyet sınavı başka birgün olsaydı.....
    Bu gün grupla bağlantıya geçildi; sağ sağlim çanakkaledeler. Detayları ve fotoğrafları merakla bekliyeceğiz.
    Şehitlerimizin ruhları şad olsun herzaman kalbimizde yaşıyacaklar.
    Ne mutlu Türküm diyene...

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ah bu işin gözü kör olsun.Gitiğim yerler ama sizinle oralarda olmak vardı.Yazıyı yazdığım an bile çalışıyorum.Ama gönlüm sizinle,gurur duyuyorum.

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Pazar günü Çanakkale de izmirden iki motor gurubu vardı. Saat 17:00 sıralarında izmir yolunda rastladım fakat ters yöndeydim. Yetişemedim. Birinci gurupta iki veya üç RR vardı dörtlü grup....
    İkinci guruba sellektör yaptım... Umarım gezileri güzel geçmiştir....
    Zaten bu gün hava motorlar için çok uygundu... gün batımına doğru bulutlandı....
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    şimdi iyi haberlerini aldım aliağaya varmışlar dönüş yolundalar İZMİR FATİHLERİ şehitlerimi gurur ve onurlandırmışlar helallik almışlar motorunuza sağlık
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Evet arkadaşlar, kazasız belasız evlerimize vardık. Kısaca özetlemek gerekirse anlatayım. Ayrıntısını veremeyecek kadar yorgunuz açıkçası. Gezi ile ilgili detayları yarın kendimize gelince yazarız. Cuma gece 21.00 gibi ancak yola cıkabildik. Yolda yağmur yemeden Çanakkale'ye vardık ve hiç durmadan feribot ile Eceabat'a geçtik. O sırada yağmur başladı. Apar topar çadırlarımızı kurduk. Kahvaltımızı ettik sonra yattık. 1.5 saat kadar sonra uyandık ve çadırlarımızın göle döndüğünü gördük. Zar zor kapalı bir yer bulup çadırlarımızı oraya taşıdık. Cumartesi günü boyunca sırıl sıklam yatma çabaları, kıyafetrleri kurutma cebelleşmeleri ile geçti ve sağanak yağmur hiç durmadı. Bu yüzden cumartesi günü tamamen iptal bir şekilde geçti. Akşam oturup muhabbet sohbet derken gece erken yatalım diyorduk ki, gecenin 01.00'i gibi Egeknn'la konuşan Ati kardeşimiz yarım saat sonra yanımıza geleceğini söyledi. HAdi dedik bekleyelim. Kendisi 04.30 gibi geldi. Onlada biraz sohbet falan derken 05.30'u buldu yatmamız. Ertesi gün erken kalkıp şehitlikler ve anıtları ziyaret etme isteğimiz bir anda karambole girme durumuna geçti. Açıkçası ben ve Kenan 11.30 gibi ancak uyanabildik. Apar topar toplandık. Büyük anıtı ziyaret ettik ve ordan da biran evvel evlerimize dönme isteği ile yola çıktık. Bu arada söylemeyi atladım. 330 km yolu 8 saatte giderek Guiness Rekorlar Kitabı'na geçtik. Dönüşte de yorgunluk ve uykusuzluk hakimdi. Eve geldiğimiz için çok mutluyuz. Evimiz güzel evimiz. Sizin anlayacağınız süper bir gezi oldu
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    A

D

İ

L

E

R
    I'M BACK !!!

nurguldemirbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya t1
    arkadaşlar biz de sakarya tarih klubü olarak çanakkaledeydik.sizleri görürüm umuduyla gözlerim hep motosikletli birileri aradı ama kimse yoktu.cumartesi bütün gün yagmur yagıp akşam 5 den sonra bizim dönüş yolculuğuna geçtiğimizde durması gerçekten bizim için büyük şansızlıktı ama güzel fotoğraflar çektim onları sizlerle paylaşacağım.bu arada eminiz hepiniz çok üşümüş ve yolulmuşsunuzdur zira biz otobüsle gitmemize rağmen üşüdük ve çok yorulduk ama olsun şehitlerimizi ziyaret etmek o havayı solumak gurur vericiydi NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    KARTAL GOL GOL GOL
    54 SD 534 B RH+

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    sağ salim vardığınıza sevindim resimleri bekliyoruz.
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

onrbab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    eskiden di yok artık
    HAni resim ler neredee yaw?
    Bekliyoruz Merakla ??
    [B]RR gençliği[/B]

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Evet bizi en çok sevindiren şey kazasız belasız gidip dönmüş olmamız... Olumsuzluklarla karşılaşılabileceği bir olasılıktı her yolculukta ve gezide olabileceği gibi ama önemli olan tüm olumsuzluklara rağmen yaptığın işten geziden ve arkadaşlarınla birlikte olmaktan zevk alabilmektir..

Çok keyifli ama bir okadar da yorucu bir geziydi cenk başımızdan geçenleri anlatmış valla iyi yırttık hasta olan yok şimdilik....

Gelelim çanakkaleye
    İnanılmaz güzell tarihi ile boğazı boğazın güzelliği yeri konumu ve önemi ile gerçekten çok kıymetli bir yer bastığın her karış toprakta tarih yatıyor resmen gördüklerimiz ve anlatılanlar inanılmaz şeyler insanın tüyleri ülperiyo

1 metre kare toprağa 6000 mermi düştüğünü düşününce özellikle hala şaşkınlığımı gizleyemiyorum mermiler resmen havada çarpışmış ve örneklerini de gördük

Hala gezerken dolaşırken mermi ve diğer askeri techizat bulanlar kaldığımız camping de bulunan ufak bir müze haline getirilen vitrine bulduklarını koymuşlar inanılmaz şeyler vardı...

Katılım gösteren tüm arkadaşlara gelemeselerde arayıp soran desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlara ve kaldığımız kampa kadar gelip bizlerle tanışan ilgi gösteren Ati ye de çok teşekkürler resimler yolda Ten Ten 35 resimlerle uğraşıyor şu an herkese saygılar............

ozgur_zrolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 250 elegance
    Her ne olursa olsun Bu görevi layıkıyla yerine getirdiğinize eminim.Şehitlerimizi motorize07 grubu olarakta andık.Ben cumartesi sabahı İzmire geldim.izmir tayfasıyla görüşmek isterdim ama onları Çanakkaleye gönderdik.İzmirde de günün anlam ve önemi ile ilgili faaliyetler vardı.Elimden geldiği ve vakit bulabildiğim ölçüde katıldım.Motosiklet net ailesi olarak ben güzel bir iş çıkardığınızı düşünüyorum.
    MT Motorize07 Antalya Grubu

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Unutulmaaaazzz güzelliklerle dolu bir geziydi..muhteşem iki gündü hala yüreğim gümbür gümbür .sanıyorum bu 18 mart gezisini gelenekselleştireceğiz.
    Nereden başlayayım,hangi macera dolu anımızı anlatayım bilemiyorum.İLK önce gurubumla gurur duyuyorum.canlarım hepinizi şu yorgun gezi dönüşü tek tek öpüyorum.sizlerle binlerce km daha yaparım..gülmekse kahkahalar doluydu,ağlamaksa gururluydu yaşlarımız..alkışlar yol boyuydu..soğuk ve yağmur vız geldi..sıcacıktı dostluğumuz..MT TÜRKİYE adını yollara yazdık..

debbah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mt lerden resim yok bari md den bir kaç resim ekleyelim. muhteşem bir geziydi sizin kırmızı scooterlı arkadaşı tebrik ediyorum artçı koltuğunda çadırı da vardı

ben de dönüş yolunda 350 km. yi 5 saatte alabildim hiç bir yerim tutmuyordu yol delik deşikti ama 125 lik mondi daha fazla da gidemezdi hemde artçıyla.

nurguldemirbay büyük bi ihtimalle beni görmüşsündür. iki gün boyunca artçımla korna çalarak insanların ve otobüslerin arasından slalom yaptım

diğer resimleri ve yol hikayemi motordelisi.com da yazıyorum

aynaya bakın anıtın yeri boğaza giren her geminin görmesi için ayarlanmış

----------------------------------------------
    Mondial 125 MT
    A Rh+ istanbul
    www.ahmetmuslim.com

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler