MT[izmir] 18 Mart Çanakkale Gezisi Fotoları Sayfa 15,17
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
Antalya motorize07 grubu olarak sizi kalben destekliyoruz.Belki yanınızda bulunamayacağız ama ruhen şehitlerimizin ve sizlerin yanında olacağız.
MT Motorize07 Antalya Grubu
-
Arkadaşlarım çok heyecanlıyım.bayraklar hazır..çadır,uyku tulumu,termoslarda sıcak su,kahve ve çaylar,belimizde palaska,boynumuzda künyemiz,yüreğimizde şehitlerimiz...buluşma yerinde görüşmek üzere...
Tüm MT üyeleri,sevgili dostlar destekleriniz ve paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler..
-
çanakkale ye gidecek ve gitmek isteyen dostlar... meteorolojinin internet sitesine güvenipte aldanmayın... çünki orada bayağı fark oluyo.. mesela yağmur diyo yağmuyo... kar diyo yağmıyo.. anlıyacağınız allaha emanet bir site... haberleri izleyin... engüzeli bu... hayırlı yolculuklar diliyorum sizlere
-
arkadaşlar ben saat 18-30 da gaziemirden yola çıktım.saat 19-00 da soğukkuyudaki türk petrolde idim. orası zaten çalışmayan bir benzin istasyonu.saat 19-20 ye kadar bekledim . kimse yoktu.ancak bayraklı bir kaç motor hiç durmadan devam etti.bende buluşma yeri değişmiş olabileceği ihtimali ile devam ettim.ilerde ki turk petrole kadar.oradada kimseyi göremeyınce tekrar geri döndüm.maalesef karşılaşamadık yine..size iyi geziler..
-
çok istememe rağmen katılamadım bütün kalbim şehitlerimizin ziyaretine gidip bu güzel duyguyu yaşayacak olan siz arkadaşlarımla beraber. hayırlısıyla gidip dönün arkadaşlar ,resimlerinizi ve izlenimlerinizi bekliyoruz.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
-
-
Sevgili Kaldera,
O sıralar ben de aynı benzinlikteydim. Mavi Sky Team ile. Haklısın bende kimseyi göremedim ama bende Kenan'ın telefon numarası olduğundan görüşebildim ve hazırlıkların uzadığını öğrendiğimden, epey bekledim. Geldiler, Benzinlikte son bakımlar yapıldı ve çiğlideki benzinliğe gidildi depolar dolduruldu , oradan da katılım yapan halaoğlu ile birlikte kafile yola çıktı.
Ben de uğurlamayı bitirip geri döndüm. Ama çok güzel ve duygulu bir görüntüler oldu. Tüm trafik kornalarıyla tempo tutarak gruba destek verdi. Personel taşıyan askeri araçlardan eller sallandı kapıları açıldı ve iyi yolculuklar dilendi. Ah şu ehliyet sınavı başka birgün olsaydı.....
Bu gün grupla bağlantıya geçildi; sağ sağlim çanakkaledeler. Detayları ve fotoğrafları merakla bekliyeceğiz.
Şehitlerimizin ruhları şad olsun herzaman kalbimizde yaşıyacaklar.
Ne mutlu Türküm diyene...
-
Ah bu işin gözü kör olsun.Gitiğim yerler ama sizinle oralarda olmak vardı.Yazıyı yazdığım an bile çalışıyorum.Ama gönlüm sizinle,gurur duyuyorum.
-
Pazar günü Çanakkale de izmirden iki motor gurubu vardı. Saat 17:00 sıralarında izmir yolunda rastladım fakat ters yöndeydim. Yetişemedim. Birinci gurupta iki veya üç RR vardı dörtlü grup....
İkinci guruba sellektör yaptım... Umarım gezileri güzel geçmiştir....
Zaten bu gün hava motorlar için çok uygundu... gün batımına doğru bulutlandı....
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
-
şimdi iyi haberlerini aldım aliağaya varmışlar dönüş yolundalar İZMİR FATİHLERİ şehitlerimi gurur ve onurlandırmışlar helallik almışlar motorunuza sağlık
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Evet arkadaşlar, kazasız belasız evlerimize vardık. Kısaca özetlemek gerekirse anlatayım. Ayrıntısını veremeyecek kadar yorgunuz açıkçası. Gezi ile ilgili detayları yarın kendimize gelince yazarız. Cuma gece 21.00 gibi ancak yola cıkabildik. Yolda yağmur yemeden Çanakkale'ye vardık ve hiç durmadan feribot ile Eceabat'a geçtik. O sırada yağmur başladı. Apar topar çadırlarımızı kurduk. Kahvaltımızı ettik sonra yattık. 1.5 saat kadar sonra uyandık ve çadırlarımızın göle döndüğünü gördük. Zar zor kapalı bir yer bulup çadırlarımızı oraya taşıdık. Cumartesi günü boyunca sırıl sıklam yatma çabaları, kıyafetrleri kurutma cebelleşmeleri ile geçti ve sağanak yağmur hiç durmadı. Bu yüzden cumartesi günü tamamen iptal bir şekilde geçti. Akşam oturup muhabbet sohbet derken gece erken yatalım diyorduk ki, gecenin 01.00'i gibi Egeknn'la konuşan Ati kardeşimiz yarım saat sonra yanımıza geleceğini söyledi. HAdi dedik bekleyelim. Kendisi 04.30 gibi geldi. Onlada biraz sohbet falan derken 05.30'u buldu yatmamız. Ertesi gün erken kalkıp şehitlikler ve anıtları ziyaret etme isteğimiz bir anda karambole girme durumuna geçti. Açıkçası ben ve Kenan 11.30 gibi ancak uyanabildik. Apar topar toplandık. Büyük anıtı ziyaret ettik ve ordan da biran evvel evlerimize dönme isteği ile yola çıktık. Bu arada söylemeyi atladım. 330 km yolu 8 saatte giderek Guiness Rekorlar Kitabı'na geçtik. Dönüşte de yorgunluk ve uykusuzluk hakimdi. Eve geldiğimiz için çok mutluyuz. Evimiz güzel evimiz. Sizin anlayacağınız süper bir gezi oldu
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
-
arkadaşlar biz de sakarya tarih klubü olarak çanakkaledeydik.sizleri görürüm umuduyla gözlerim hep motosikletli birileri aradı ama kimse yoktu.cumartesi bütün gün yagmur yagıp akşam 5 den sonra bizim dönüş yolculuğuna geçtiğimizde durması gerçekten bizim için büyük şansızlıktı ama güzel fotoğraflar çektim onları sizlerle paylaşacağım.bu arada eminiz hepiniz çok üşümüş ve yolulmuşsunuzdur zira biz otobüsle gitmemize rağmen üşüdük ve çok yorulduk ama olsun şehitlerimizi ziyaret etmek o havayı solumak gurur vericiydi NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
sağ salim vardığınıza sevindim resimleri bekliyoruz.
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
HAni resim ler neredee yaw?
Bekliyoruz Merakla ??
-
-
Her ne olursa olsun Bu görevi layıkıyla yerine getirdiğinize eminim.Şehitlerimizi motorize07 grubu olarakta andık.Ben cumartesi sabahı İzmire geldim.izmir tayfasıyla görüşmek isterdim ama onları Çanakkaleye gönderdik.İzmirde de günün anlam ve önemi ile ilgili faaliyetler vardı.Elimden geldiği ve vakit bulabildiğim ölçüde katıldım.Motosiklet net ailesi olarak ben güzel bir iş çıkardığınızı düşünüyorum.
MT Motorize07 Antalya Grubu
-
Unutulmaaaazzz güzelliklerle dolu bir geziydi..muhteşem iki gündü hala yüreğim gümbür gümbür .sanıyorum bu 18 mart gezisini gelenekselleştireceğiz.
Nereden başlayayım,hangi macera dolu anımızı anlatayım bilemiyorum.İLK önce gurubumla gurur duyuyorum.canlarım hepinizi şu yorgun gezi dönüşü tek tek öpüyorum.sizlerle binlerce km daha yaparım..gülmekse kahkahalar doluydu,ağlamaksa gururluydu yaşlarımız..alkışlar yol boyuydu..soğuk ve yağmur vız geldi..sıcacıktı dostluğumuz..MT TÜRKİYE adını yollara yazdık..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler