MT[izmir] 18 Mart Çanakkale Gezisi Fotoları Sayfa 15,17
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hareket saatini ve zamanı yazmışsın ama toplanma yerini belirtmemişsin?
-
Kenan hacı valla TRT'de 10 dakka önce bütün hafta sonu yağış ve rüzgar diyordu Çanakkale için. Hava sıcaklığı ise gece 2 dereceye kadar düşecekmiş. Gündüz max. 8 derece.. Gidip gebermek istiyenler varsa eywallah ama ben baya bi cayma niyetindeyim
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
İnternet siteleri hafif yağışlı olarak gösteriyor cumartesi günü Çanakkaleyi bence bi sorun yaşanmıyacak..
BİR İNSANI ÖLDÜRME YETKİSİNE SAHİPSEN GÜÇLÜSÜNDÜRR.
-
-
kenan abi ben gelemiycem sana söylemiştim çünkü hazırlıksız yakalandım ve şahsen hava nın biz den yana olmuyacağını tahmin ediyorum gidecek arkadaşlara hayırlı yolculuklar şansınız bol olsun istanbulda fuarda görüşmek üzere
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
arkadaşlar şarköy-gelibolu 56 km. ve buralar buz gibi.kamp işini iptal edin,uygun pansiyon veya motel falan arayalım size.ama ateş başı muhabbet olayı yatar.geziyi 1 hafta erteleyin bence,inat uğruna donmayalım derim ::santa001
.bir de yarın bursaya gidip motoru getiricem.330 km. yolu nasıl gelicem bu havada
bunlar öneri tabii.ben yakınım geliboluya bi motor bulup gelirim yine de,siz yine bi düşünün isterseniz
çirkin kadın yoktur.az votka vardır!..
-
tühhhh bende gelirdim ama daha motoru saat gibi yapamadık neyse benim içinde gaza basın
[FONT="Arial Black"][SIZE="2"][COLOR="red"]Ölüm, ölüm dediğin nedirki GÜLÜM Ben senin için en büyük sevdam M0T0RUMDAN vazgeçmişim ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
bende gelemesemde kalbim sizledir.ruhları saadolsun sehitlerimizin.benim için 18 martın ayrı bir önemi var edirnede yaptığım askerlikten terhis tarihimdir.
-
aklım sizde olacak gönlümde dikkatli olun siz bana lazımsınız hasta falan olmayın sizi organ mafyasına satacağım pazar dönün sağ salim hepinize benden sahlep ısmarlayacağım içiniz ısınsın HAYIRLI YOLCULUKLAR
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
arkadaşlar biz de sakarya tarih klübü olarak yarın akşam çanakkale yolculuğuna çıkıyoruz sabah (18 mart) çanakkalede olacagız.umarım orada sizlerle görüşme imkanım olabilir.aman sıkı giyinin yagmura karşı önleminizi alın hepiniz allaha emanet olun
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
ikiteker.org la motordelisi.com feribota dönüş yaptı. bandırma üzerinden gidiyoruz. benim gönlüm hala karayolunda ama 18 mart günü yola çıkıcaz zaten tören günü bütüngün yolda geçmesin gelin 7 de yenikapı feribotunda buluşalım...
www.ido.com.tr den de online biletleriniz alabilirsiniz.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
kendinize çok dikkat edin mesafe kısa değil ama adrenalinin ve heyecanın hepinizde çok fazla olucağından eminim heleki yağmurda giderseniz deymeyin keyfine yolculuğun
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
APV41 adlı üyeden alıntı
Seni tatlı su motorcusu seniii....
Bahtiyar,
Hoparlörü çıkar da biraz yer açılsın bari
-
Bu akşam 19.30'da hareket ediyoruz arkadaşlar. Herkes gerekli hazırlıklarını yapsın kimse bekletmesin 19.00'da Soğukkuyu TürkPetrol'de buluşup son kontrollerden sonra 19.30'da yola çıkmış olacağız bir aksilik olmaz ise. İstanbul'dan gelecek arkadaşlardan bir ses çıkmıyor ? Acaba vaz mı geçtiler ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
Gelmeyi çok istiyordum ama bir haftadır yataktan kalkamıyorum Hepinize iyi eğlenceler.
-
arkadaşlar bugun yani cuma günü akşamı saat 19-00 ile 19-30 arası buluşma yerinde olurum bende...
-
gelemeyecek olan arkadaşlar üzülmesin onlar içinde gezicezz evet hafta sonu sadece cumartesi hafif bir yağış bekleniyor ama sanırım bizi fazla etkilemeyecek bizim gidiş ve dönüşümüzde yolda iken yağmur yağmasın yeter cumartesi yağacak yağmurda şehitlerimizin toprağını ıslatır işte
kaldera soğukkuyu türk petrolde bekleyeceğiz seni 19.30 hareket saati
herkes tüm hazırlıklarını iyice yapsın bayraksız motosiklet istemiyorum hazırlıklar tam olarak yapılsın bakalım akşama görüşmek üzere pazartesi görüşmek üzere dostlar
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
akşama görüşmek üzere pazartesi görüşmek üzere dostlar
...........................
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler