İZMİR Karşıyaka Bostanlı FLORYA Sahilinde yarın akşam saat 19.30 & 20.00 Saatleri arası toplanıyoruz
Florya sahilinde ateş yakıp Sohbeti demliyecez
Tüm Motosiklet.Net İzmir Üyeleri Davetlimizdir..........
İZMİR Karşıyaka Bostanlı FLORYA Sahilinde yarın akşam saat 19.30 & 20.00 Saatleri arası toplanıyoruz
Florya sahilinde ateş yakıp Sohbeti demliyecez
Tüm Motosiklet.Net İzmir Üyeleri Davetlimizdir..........
EgeKnn adlı üyeden alıntı
insanlar ne kadar deli olursa olsun, dinlenecek mutlaka bir hikayesi vardır.
herkez hikayesini hazırlasın.
yarın size özel gösteri var çingene eteğimi giyip dans edicemm ona göre ateş başındaaaa
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
nerde bu sahil yaaaaaaaaaaaaaaaaa motora su motoru takıp deniz yoluyla sahil i tarayarak mı gelsem acaba
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
amma çok buluşuosunuz kıskandım walla
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bostanlı sahil yolu üzerinden Atakent e giderken Sportsİnternatıonal ; ın olduğu sahil ( Florya ) Bedri sen Bostanlıya gel bulunduğumuz yeri söyleriz..
bende orda olmak istiyorum ama nresi burası ben bilmiyorum ???
motorcu dediğin sürprizlerle doludur.yağmurda yağsa oradayım.sucuk ve sıcak şarap var mı artçılara.?ben riderlara termosta çay getiririm..
Toplanma yeri 19.30 Bostanlı açık hava tiyatrosu önü
Orası neresi diye sormayın başka açık hava tiyatrosu yok....
karakız çok uzgünün ankaradan gelmek çokzor oradaolmak isterdim siz bizimadımızada eğlenin olurmu busene kardan gözümüzü açamıyoruz size iyieğlenceler izmirlikardeşlerim
yaa arkadaslar bu toplantı bugun değil dimi bakıyorum kimse sitede değil topik baslığında bugunun tarihi varr ama acıklaması yarın iiçin dio sasırdım caba bugunmu yarınmı ?? topikte bildiğim kadarıla bugun acılmış
biri beni aydınlatabilirmi??
Sevgili By_screem,
Sana aydınlanasın diye projektör bile tuttuk. Ama ışığı görmek için gözlerini açman gerek.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)