Izmir Regal-Raptor Gezisi
-
Reklamlar
-
-
bizde ayrım yok karma grubuz nevzat bize gel deer mişim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
İstanbuldan sizi kısakanarak takip ediyoruz. gezi sonrası resimlerinizi bekliyoruz
-
Onur ben de gelmek istiyorum ama o zamana kadar iyice çalışmam lazım uzun yola motorla hiç çıkmadım özellikle şirince çok iyi bir fikir..
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
ewet özgürcüm senin içinde ii bir deneyim olabilir çünkü yollar çok tatlı virajlarla doluymuş adapte olman için iyi bir fırsat olarak görüyorum Bu arada izmirli regal sahibi olmayan arkadaşlar lütfen kırılmayın bu bir oluşumdur o yüzden sadece regalciler diye bi başlık açtım inşallah sizinlede tanışır birlikte büyük gezi programları yaparız
[COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:
-
Havaları güzel buldunuz gezin bakalım...
Katılımcılara bakıyorum da genelde kırmızı RR... İzmir de canlı canlı gezi fotolarınızı bekliyoruz...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
SÖZ VERMİYORUM AMA GELMEYİ ÇOK İSTERİM.DADYW CİLER BELKİ BİR DAHA Kİ SEÇİM DE MİLLETVEKİLİ BİLE ÇIKARABİLİR
NE DERSİNİZ
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
-
sevgili sukida harikasın...gunler bıraz daha uzasın Bodrum'a kadar gelirsiniz artık...imrendim hani ben de diyorum atlayıp buradan Şirince'ye gelsem mi?
-
Hadiiii Regallcilerde ayaklandılar iyi eğlenceler. Bizler hava durumunu 4 gözle takipteyiz halen...
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
sukida bu sadece bir fikir;Pazar günü tam gün bir gezi değilde mesala bir yerde kahvaltı tertip etsek.Bu sanırım ilk buluşma ,Böylece katılım daha çok olur kanısındayım.nede olsa herkes tam gün ayıramayabilir,hemde bir tanışma olduğu için yol yapmak yerine oturur konuşuruz.ilerki gezilere sağlam bir temel olur.
yine de fikir senden çıktığı için nasıl uygun görürseniz.
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
-
Sevgili mesut abicim hele biraz daha havalar ısınsın bak o zaman kaç motorla seni ziyarete gelcez Turlabo abicim kahvaltıyı şirincede yapacagız hemde gezinti yapacagız ama senin fikrin uyarsa benim için sorun yok yakın bi yerlerde kahvaltı faslı yaparız herkes tanışır(gerçi ben herkesi tanıyorum) kaldıgımız yerden devam ederiz, ama bu gezi hem ilk oldugu için hemde yeni tanışagımız arkadaşlarımız oldugu için uzun mesafe olsun dedik seninde gönlün var gelceksin işte istersen şöle yaparız bi dahaki geziyi sadece sabah kahvaltısı üzerine kurarız toplanırız kaynaşırız ortak bi fikir çıkarsa çıkar dolaşırız
[COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:
-
-
selam arkadaşlar
bende bu durumdan herkes gibi memunum(tabi gezi organize işleri) inşallah konuşulduğu gibi icrate geçerde bizde herkesle tanışma fıtsatı buluruz.
RR250 KIRMIZI (AÇIK EGZOST) KIRMIZI PÜSKÜL 35 AJ 7638
-
Süper Moderatör (BBRR)
toplantı başlıklarını duyurulara açıyoruz. Bu gezi bittiğinde ister gezi ile ilgili bu bölüme yeni bir başlık açıp resimleri yayınlıyabiriz yada duyurulara açılan başlığa ilave edilebilir bu başlığı duyurular bölümüne taşıyorum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama hava tahminlerine bakıyorum şimdi ve pazar günü için saganak yagmurlu diyo inşallah gördüğüm bir rüyadır ve ben yanlış görüyorumdur gezi ile son kararı yarın yazacagım OFFFFFFFFFFF
-
selam bende regal almak istiyorum izmirde bayi varmı fiyat ve motor hakkında aydınlatırsanız sevinirim saygılar
-
bu gezi gercektende cok guzel olcak düşünsenız ya bır suru regal ama galıba en guzelı benım kı olaqcak...bendeşimdi hava tahmınlerıne baktım grcektende gok gurultulu sağnak yağışlı bır hava olacağı tahmınınde bulunulmuş..umarım yanılırlarda bu gezi gercekleşir...butun mtorcu arkadaşlara slm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler