Oldu Evet Biraz Daha Olumsuz Konuş = )) Kask Falanda Takmıcan Zaten Demi Rahat Ol Bende Öyle Geliyorum Diyo Bide :D
Oldu Evet Biraz Daha Olumsuz Konuş = )) Kask Falanda Takmıcan Zaten Demi Rahat Ol Bende Öyle Geliyorum Diyo Bide :D
[b] .. Bir Gün 4 Teker İstersem 1 Motosiklet Daha Alırım ! Bırakın Şeytanla Aramdaki Kontağı :wiinkk: .. [/b]
yok kask takıcam okadarıı var yane ya herseyım tamda evraklar falann b ehlıyetım var ıste o sıkıntıı bıraz gecen sene antepe gıttım geldım sorun olmadıı inş soruda olmaz:D
tabıkıde ole ya ıste bu yaz ınsallah kısmetse bende gırıcemm sınava alıcamm ehlıyetımı bı yere gıderkenn ınsan tedırgın oluyorr yane ınsallah yolda sorun olmaz
[QUOTE=TvTech;2361592]Abicim ama o sene 13 kişi bu sene 130 kişi nerdeyse = )) Geçen Sene Tınlamadılar Bile .. Bi Ekibi Önden Takip Ettik O kadar
yine 100 ün üzerindeydi sayımız ama ufak grubu gözüne kestirmişler
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
bu arada abıcım sen nerden katılıyorsun ?? gezıye avrupamı ??
Hahahaha Şansınıza Abi Heaa :D Bu Arada Boks Hakemi Kim ? Ben Hem 6 Sene Kıck Boks 1 Senedir Muay Thai Yapıyorumda
[b] .. Bir Gün 4 Teker İstersem 1 Motosiklet Daha Alırım ! Bırakın Şeytanla Aramdaki Kontağı :wiinkk: .. [/b]
[QUOTE=babaçi;2361617]sato kardeş yazımdan dolayı okumakta extra çaba sarfediyoruz,biraz daha dikkatli yazabilirmisin?[/QUO
Şimdi Oldumu Abicim Ya Şimdi Arkadaşlar Böyle Alışmışlar Normel Yazdığım Zaman Kızıyorlar Anlamıyor Sayın Abim Teşşekürrler Saygılar :D
arkadaşlar benim takip ettiğim sitelerde yağmur gözükmüyor pazar günü için
ama bazı arkadaşlar tutturdu pazar yağmur var diye buyrun burdan takip edin hava durumunu
http://www.wunderground.com/cgi-bin/...aeli,%20Turkey
devlet sitemiz her zaman olduğu gibi gene sallama tahminlerde bulunmuş tutarsa benim için büyük süpriz olucak salı gününe kadar yağmur var yazmış zaten perşembe içinde çok bulutlu diyorlardı
bunların şikayet mailini öğrenen arkadaş olursa banada haber versin lütfen bizim vergilerimizle geçinip iş yapamayan adam istemiyorum ben
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Pazar sabahi kalkip camdan bir bakarsiniz hava nasil diye yani..
Bukadarda zor degilya...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
şimdi havaya baktığımda saat 05,30 yağmur bulutu var gibi....
bakalım pazar günü inşaAllah böyle bir problem olmaz....
en dogru tahmin son 1 gun kala yapilanlar oluyor genelde.. bide yagmur yagsin bukadar korkmayin yagmurdan 600rr,1000rr falan olmadikca
insallahh yagmur yagmazz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 ----------
bu arada arkadaşlar Hava Durumuna Baktım Birde Siz Bakın İsterseniz
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/karayol...n-sistemi.aspx
izmitte öğrenciyim.beni otobandan artçı olarak almak isteyen dostlar parmak kaldırabilir mi acaba ? arkadaşlardam motor ayarlamaya çalışacağım.ama ayarlayamazsam yine de yanınızda olmayı çok istiyorum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)