Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
32. sayfa BirinciBirinci ... 22303132333442 ... SonuncuSonuncu

5. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi - 29 Mayıs 2011 Pazar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    TheOkuss '11
    Oldu Evet Biraz Daha Olumsuz Konuş = )) Kask Falanda Takmıcan Zaten Demi Rahat Ol Bende Öyle Geliyorum Diyo Bide :D
    [b] .. Bir Gün 4 Teker İstersem 1 Motosiklet Daha Alırım ! Bırakın Şeytanla Aramdaki Kontağı :wiinkk: .. [/b]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sato87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250r
    yok kask takıcam okadarıı var yane ya herseyım tamda evraklar falann b ehlıyetım var ıste o sıkıntıı bıraz gecen sene antepe gıttım geldım sorun olmadıı inş soruda olmaz:D

Motosikleti
    TheOkuss '11
    Alıntı sato87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok kask takıcam okadarıı var yane ya herseyım tamda evraklar falann b ehlıyetım var ıste o sıkıntıı bıraz gecen sene antepe gıttım geldım sorun olmadıı inş soruda olmaz:D
    Tabikide Umarım Olmaz Ama Çok Sakat İşler .. Olmadıysa Olmucak Diye Bir Koşul Yok .. Arkanı Düşün Öyle Çık Yol ..
    [b] .. Bir Gün 4 Teker İstersem 1 Motosiklet Daha Alırım ! Bırakın Şeytanla Aramdaki Kontağı :wiinkk: .. [/b]

Motosikleti
    Honda Cbr 250r
    tabıkıde ole ya ıste bu yaz ınsallah kısmetse bende gırıcemm sınava alıcamm ehlıyetımı bı yere gıderkenn ınsan tedırgın oluyorr yane ınsallah yolda sorun olmaz

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    [QUOTE=TvTech;2361592]Abicim ama o sene 13 kişi bu sene 130 kişi nerdeyse = )) Geçen Sene Tınlamadılar Bile .. Bi Ekibi Önden Takip Ettik O kadar

yine 100 ün üzerindeydi sayımız ama ufak grubu gözüne kestirmişler
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Honda Cbr 250r
    bu arada abıcım sen nerden katılıyorsun ?? gezıye avrupamı ??

Motosikleti
    Comet
    sato kardeş yazımdan dolayı okumakta extra çaba sarfediyoruz,biraz daha dikkatli yazabilirmisin?
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    TheOkuss '11
    Hahahaha Şansınıza Abi Heaa :D Bu Arada Boks Hakemi Kim ? Ben Hem 6 Sene Kıck Boks 1 Senedir Muay Thai Yapıyorumda

Motosikleti
    Honda Cbr 250r
    [QUOTE=babaçi;2361617]sato kardeş yazımdan dolayı okumakta extra çaba sarfediyoruz,biraz daha dikkatli yazabilirmisin?[/QUO

Şimdi Oldumu Abicim Ya Şimdi Arkadaşlar Böyle Alışmışlar Normel Yazdığım Zaman Kızıyorlar Anlamıyor Sayın Abim Teşşekürrler Saygılar :D

Motosikleti
    Comet
    Alıntı TvTech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hahahaha Şansınıza Abi Heaa :D Bu Arada Boks Hakemi Kim ? Ben Hem 6 Sene Kıck Boks 1 Senedir Muay Thai Yapıyorumda
    o arkadaş milli takımda güreşçi,ayrıca boks hakemliğide yapıyor.üyedir ama nadiren girer siteye malum iş resmiide olunca

Motosikleti
    TheOkuss '11
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o arkadaş milli takımda güreşçi,ayrıca boks hakemliğide yapıyor.üyedir ama nadiren girer siteye malum iş resmiide olunca
    Anladım Abicim Buluştuğumuzda Konuşuruz

Motosikleti
    Comet
    [QUOTE=sato87;2361619]
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sato kardeş yazımdan dolayı okumakta extra çaba sarfediyoruz,biraz daha dikkatli yazabilirmisin?[/QUO

Şimdi Oldumu Abicim Ya Şimdi Arkadaşlar Böyle Alışmışlar Normel Yazdığım Zaman Kızıyorlar Anlamıyor Sayın Abim Teşşekürrler Saygılar :D
    10 numara oldu şimdi

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    arkadaşlar benim takip ettiğim sitelerde yağmur gözükmüyor pazar günü için
    ama bazı arkadaşlar tutturdu pazar yağmur var diye buyrun burdan takip edin hava durumunu
    http://www.wunderground.com/cgi-bin/...aeli,%20Turkey

devlet sitemiz her zaman olduğu gibi gene sallama tahminlerde bulunmuş tutarsa benim için büyük süpriz olucak salı gününe kadar yağmur var yazmış zaten perşembe içinde çok bulutlu diyorlardı
    bunların şikayet mailini öğrenen arkadaş olursa banada haber versin lütfen bizim vergilerimizle geçinip iş yapamayan adam istemiyorum ben
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Pazar sabahi kalkip camdan bir bakarsiniz hava nasil diye yani..
    Bukadarda zor degilya...
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    şimdi havaya baktığımda saat 05,30 yağmur bulutu var gibi....
    bakalım pazar günü inşaAllah böyle bir problem olmaz....

en dogru tahmin son 1 gun kala yapilanlar oluyor genelde.. bide yagmur yagsin bukadar korkmayin yagmurdan 600rr,1000rr falan olmadikca

Motosikleti
    TheOkuss '11
    Alıntı aytacaksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en dogru tahmin son 1 gun kala yapilanlar oluyor genelde.. bide yagmur yagsin bukadar korkmayin yagmurdan 600rr,1000rr falan olmadikca
    Pis Motorcuu Görürsün Sen Grup Sürüşünde Siz Geriden Gelirken Bak Napıyoruuuzz = )) Yağmasın Yağmur İnşallah

Motosikleti
    Honda Cbr 250r
    insallahh yagmur yagmazz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 ----------

insallahh yagmur yagmazz
    bu arada arkadaşlar Hava Durumuna Baktım Birde Siz Bakın İsterseniz

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/karayol...n-sistemi.aspx

Motosikleti
    TheOkuss '11
    insallahh yagmur yagmazz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 ----------

bu arada arkadaşlar Hava Durumuna Baktım Birde Siz Bakın İsterseniz

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/karayol...n-sistemi.aspx
    Yazılanları okumuyosun galiba o site yalan hava durumu sunuyo hafta sonu güneşli hava

anil89tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sıfırdan
    izmitte öğrenciyim.beni otobandan artçı olarak almak isteyen dostlar parmak kaldırabilir mi acaba ? arkadaşlardam motor ayarlamaya çalışacağım.ama ayarlayamazsam yine de yanınızda olmayı çok istiyorum

32. sayfa BirinciBirinci ... 22303132333442 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)