5. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi - 29 Mayıs 2011 Pazar
Reklamlar
-
24 Mayıs 2011, 13:23
raptorriders ekibi olarak bizde orda olucaz
Reklamlar
-
24 Mayıs 2011, 14:20
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
samandıra kartal bağlantısından tem'e bağlanabilirsin bu ücretli yol üzerinde kurtköy kavşağını geçtikten sonra opet gelecek mehmetçik vakfı tesisleri. burada toplanıyor olacağız raphae1'in dediği gibi bizim yanımıza gidip gelme boşa benzin yakma bence direk tem'e bağlan kartal veya kurtköyden zaten opet mehmetçik tesisleri kurtköy sapağından sonra
sen ben varız başka kim var (=
Unnamed ve emre vardi en sin ama onlardan birdaha ses cikmadi heralde yollari iyi ogrendiler
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
24 Mayıs 2011, 14:34
Raphae1 adlı üyeden alıntı
Unnamed ve emre vardi en sin ama onlardan birdaha ses cikmadi heralde yollari iyi ogrendiler
üstat anadolu yakasından gelen varmı diye sorduk..
isteyen irtibata geçsin dedik...
isteyeni pendik köprüsünde bekler ordan tek teker ramço nun grubuyla buluşup mehmetçik vakfına doğru yola çıkarız...
-
24 Mayıs 2011, 15:04
onlar pendik tarafından gidiyorlar anlaşılan oraya kadar gitmektense direk otobana girer gideriz bence
-unnamed- adlı üyeden alıntı
isteyeni pendik köprüsünde bekler ordan tek teker ramço nun grubuyla buluşup mehmetçik vakfına doğru yola çıkarız...
pendiğe kadar gelmeyelim biz direk otobana çıkar gideriz
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
24 Mayıs 2011, 15:06
Bende gelıyorum
-
24 Mayıs 2011, 15:43
onlar pendik tarafından gidiyorlar anlaşılan oraya kadar gitmektense direk otobana girer gideriz bence
pendiğe kadar gelmeyelim biz direk otobana çıkar gideriz
muhterem eğerki buluşma yerine geleceksiniz bildiğim kadarıyla kurtköyden giriş yapmanız gerekiyor otobana..
yinede tabii ki karar sizin...
fikri değiştirirseniz bana ulaşırsınız...
-
24 Mayıs 2011, 15:46
14-newceri
15-babaçi
16-mükerrem
17-mete_han
gurup sürüşlerinde bu 5 kişiden uzak durun
yanlış okumadım! 17. zerzavatın içinde bir insan daha yaşıyor
-
24 Mayıs 2011, 15:50
muhterem eğerki buluşma yerine geleceksiniz bildiğim kadarıyla kurtköyden giriş yapmanız gerekiyor otobana..
yinede tabii ki karar sizin...
fikri değiştirirseniz bana ulaşırsınız...
otobana dudullu gişelerdende girsek kartaldanda pendiktende girsek fark eden birşey yok nasıl olsa ankara istikameti üzerinde kalan opet üzerinde toplanıyoruz
tigermbz adlı üyeden alıntı
17. sıradaki arkadaş geçen seneki gibi pardüsö giymeyecek diye söz vermişti umarım söz verdiği gibi koruma ekipmanlarını kuşanıp gelecek
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
24 Mayıs 2011, 16:31
otobana dudullu gişelerdende girsek kartaldanda pendiktende girsek fark eden birşey yok nasıl olsa ankara istikameti üzerinde kalan opet üzerinde toplanıyoruz
17. sıradaki arkadaş geçen seneki gibi pardüsö giymeyecek diye söz vermişti umarım söz verdiği gibi koruma ekipmanlarını kuşanıp gelecek
evet kurtköy gişelerden girmenize gerek yok... dudullu samandıra gişler dediğiniz gişler anadolu gişlerdir.. ankara otobanı ücretli geçiş.... ordan girdinizmi iilk çıkış kartal , sonraki kurtköy, sonraki orhanlı sonra gelen opet mehemtcik vakfı.... yol üzerinde başka benzinlik yok.. bir adet kamyon parkı var ordada benzinlik yok...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
24 Mayıs 2011, 16:41
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
evet kurtköy gişelerden girmenize gerek yok... dudullu samandıra gişler dediğiniz gişler anadolu gişlerdir.. ankara otobanı ücretli geçiş.... ordan girdinizmi iilk çıkış kartal , sonraki kurtköy, sonraki orhanlı sonra gelen opet mehemtcik vakfı.... yol üzerinde başka benzinlik yok.. bir adet kamyon parkı var ordada benzinlik yok...
sen buralara gelmeyeli Kartal - Kurtköy arasına yeni çıkış inşaa edildi...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
24 Mayıs 2011, 16:43
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
24 Mayıs 2011, 16:54
Kocaeli İl Temsilcisi
karamürselden yola çıkacak sevgili mt dostlarıyla buluşalım listede ben yokum bende gelebilirmiyim ?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
24 Mayıs 2011, 18:09
Burn rubber not your soul, baby.
-
24 Mayıs 2011, 18:10
tigermbz adlı üyeden alıntı
mustafa: mükerrem boks hakemliği sebebiyle katılamıyor
hamdiyle ben kesin geliyoruz da mete biraz şüpheli..daha atraksiyonlu işler peşinde ağam.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
24 Mayıs 2011, 18:19
Kardesim sen anadoluda. Kimse varmi dediginde benxe ben varim hatta yollari bilmiyorum demistim.
suan foruma telden baglandigim icin onceki yazilari bulamayacagim ama sıkılmaz isen bak ) neyse bi sekilde hallettik . Sıkınti yok yani.anadoludan ve optimuma yakin olup isteyen ve yolu bilen bilmeyen arkadaslari bekleriz.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
24 Mayıs 2011, 20:17
arkadaşlar geziye katılmak için bende ismimi eklemiştim ancak gelemeyeceğim maalesef. bir dahaki geziye görüşmek umuduyla
-
24 Mayıs 2011, 21:11
Kardesim sen anadoluda. Kimse varmi dediginde benxe ben varim hatta yollari bilmiyorum demistim.
suan foruma telden baglandigim icin onceki yazilari bulamayacagim ama sıkılmaz isen bak
) neyse bi sekilde hallettik . Sıkınti yok yani.anadoludan ve optimuma yakin olup isteyen ve yolu bilen bilmeyen arkadaslari bekleriz.
anladım ben ramazanın ekibiyle geleceğim nasipse...
bu pendik kartal taraflarında oturan arkadaşlar yolu bilmiyorsa bizimle hareket edebilirler....
-
24 Mayıs 2011, 23:26
avrupa yakasından kac kısı gelıyor arkadaslarr artıı dıger anadolu yakasındakı bulusma noktasını bılen varmıı ıcınde bılen varsa parmak kaldırsın ???
-
25 Mayıs 2011, 00:15
-
25 Mayıs 2011, 00:23
sato87 adlı üyeden alıntı
avrupa yakasından kac kısı gelıyor arkadaslarr artıı dıger anadolu yakasındakı bulusma noktasını bılen varmıı ıcınde bılen varsa parmak kaldırsın ???
Levent bp buluşma noktası....orada sayarız...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)