Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

5. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi - 29 Mayıs 2011 Pazar

REKLAM ALANI
    Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ulen milleti motör sahabısı yapıyoruz kendi popomuz açıkta...adaletmi ulen bu... nasipse cbf 600 olacak hacı 2017 de...
    Allah razı olsun abi2017'de almadan bi kaç gün önceden bayiye gider motorunun üzerine oturur fotoğraf çekilirim bende ödeşiriz.
    Allah herşeyi gönlüne göre versin abi dilerimki 2017 değil en yakın zamanda olur
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete abi zabıtaların 3. gezide karşıladıkları yerden mi bahsediyorsun? ben 4. de askerdeydim gelemedim güzergah hala aynı mı? bende orda zabıtalarla bekliyim hem erken gelenlerle tanışırım hemde tek başıma gişeleri aramam =) kandıra çıkışı ne tarafta çıkaramadım çünkü =/

işte 3. gezide ben ve zabıta amiri İrfan Altıntaş ve ekibi =)
    :
    evet abi ordan bahsediyorum...hani bir köprü gibi bi yer var ya sanki denizin üstünde gibi bitiminde köprüye çıkıyorsun sonrası askeriye...

Zabıtaların motosiklete ne kadar Fransız oldukları görülmekte...garipler mesai bitsede eve gitsek derdindeler...

Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah razı olsun abi2017'de almadan bi kaç gün önceden bayiye gider motorunun üzerine oturur fotoğraf çekilirim bende ödeşiriz.
    Allah herşeyi gönlüne göre versin abi dilerimki 2017 değil en yakın zamanda olur

o günlerde gelir hacı...

2017 den önce şu yazı bi görsek be hacı...yuh artık diycem...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    adamların pek alakaları yok ama birinin kardeşi ölmüş motor kazasında =( o yüzden tövbeliymiş.

bu arada eğer o yoldan gidilecekse haritada hata var çünkü sahil yolu değil bi arka caddesini göseriyor. saihl yolunu ben kırmızı oklarla işaretleim resimde

Uploaded with ImageShack.us
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    adamların pek alakaları yok ama birinin kardeşi ölmüş motor kazasında =( o yüzden tövbeliymiş.

bu arada eğer o yoldan gidilecekse haritada hata var çünkü sahil yolu değil bi arka caddesini göseriyor. saihl yolunu ben kırmızı oklarla işaretleim resimde
    URL]
    zabıtalar bizi hep o yolun bitiminde karşılıyor...kenarlarında palmiye ağaçları var galiba...çok güzel bir yol...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    zabıtalar bizi hep o yolun bitiminde karşılıyor...kenarlarında palmiye ağaçları var galiba...çok güzel bir yol...
    tamam işte abi o yol sahil yolu benim kırmızı oklarla gösterdiğim =) ama haritadadaki güzergahta farkı yol gösteriliyor. biri el atıp düzeltse iyi olur. kısmetse bende sizi orda beklicem ama bu sefer mavi boncukla değil gri 250R la =)
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    tamam işte abi o yol sahil yolu benim kırmızı oklarla gösterdiğim =) ama haritadadaki güzergahta farkı yol gösteriliyor. biri el atıp düzeltse iyi olur. kısmetse bende sizi orda beklicem ama bu sefer mavi boncukla değil gri 250R la =)
    belkide haritada bize gösterilen yol doğru yoldur...ALPER TİM nikli arkadaş organizasyon sorumlusu o netleştirir...haritadaki gibi ben gide gele ezberledim zaten oraları...daha geçenlerde 3 arkadaş yine yuvacıktaydık...

sola doğru viraj sağda nöbet kuleleri...sonrasıkavşağa giriş ve sağa doğru tırmanma başlıyor...

aslında tek gitmek istediğim AYPETE den sonraki ormanlık bölüm...aytepeyede çıktık en zirveye...ama sonrasındaki ormanları merak etmiyor değilim motor giriyormu vs...

http://www.motosiklet.net/forum/etki...ir-aytepe.html

aytepe manzarası bir başka...

Aklıma hemen Kudüs geldi...

Motosikleti
    Bianchi 150 mach
    İzmitten ve kandıradan kimler katılacak tam olarak.
    Bir toplanma karşılama yerimiz var mı? İstanbul'dan gelen ekibi

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı Mrt_alkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzmitten ve kandıradan kimler katılacak tam olarak.
    Bir toplanma karşılama yerimiz var mı? İstanbul'dan gelen ekibi
    ben geliyorum,değirmendereden gelicem ama sahil yolunda katılıcam gruba. tabi mod. sahil yolundan geçeceklerini onaylarsa. yukarıdaki mete abiyle olan mesajlarımızı okursan dahil olabilirsin konuya =)
    Karadeniz - Giresun.

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    arkadaşlar gidiş güzergahımız haritada belirlendiği şekilde olacaktır
    sahil yoluna girip yolu uzatmaya gerek olmadığı kanaatindeyim
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Motosikleti
    Bianchi 150 mach
    Sahil yolundan geçmiyecekler sanırım.
    İzmit otogar yakını kandıra otoban çıkışı yol güzergahında beklemek daha mantıklı sanırım.
    Ama sanırım iki kişiyiz ben ve serk21

SuSpect - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys KLE 650
    Açık üniversite sınavı olmasaydı gelirdim.
    Hepinize güvenli, keyifli sürüşler.
    Soda Ayran Cool

Motosikleti
    Alıntı Mrt_alkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sahil yolundan geçmiyecekler sanırım.
    İzmit otogar yakını kandıra otoban çıkışı yol güzergahında beklemek daha mantıklı sanırım.
    Ama sanırım iki kişiyiz ben ve serk21
    tamam siz SERK21 biraderimle kaynaşın anlaşın bizi bekleyin...bak görücem sizi zabıtaların yanında he... kendinizi rapor edin tesislerde yemek yerken...biz evsahibiyiz yemekler bizden diye bi tekmil atın...

hacı şaka biyana şanslısınız valla...cennet gibi biyerde yaşıyorsunuz...değirmendere...yuvacık...kandıra... kartepe..İzmit sakarya..ötesi berisi körfez çok güzel yerler...karamürsel altınova yalova çınarcık şahane bir ambians...bana güzel yerler tabi...sen beğenmezsin belki kendi muhitini...ama buralarda yaşanmıyor artık...bitmiş İstanbul...

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    tamam siz SERK21 biraderimle kaynaşın anlaşın bizi bekleyin...bak görücem sizi zabıtaların yanında he... kendinizi rapor edin tesislerde yemek yerken...biz evsahibiyiz yemekler bizden diye bi tekmil atın...

hacı şaka biyana şanslısınız valla...cennet gibi biyerde yaşıyorsunuz...değirmendere...yuvacık...kandıra... kartepe..İzmit sakarya..ötesi berisi körfez çok güzel yerler...karamürsel altınova yalova çınarcık şahane bir ambians...bana güzel yerler tabi...sen beğenmezsin belki kendi muhitini...ama buralarda yaşanmıyor artık...bitmiş İstanbul...
    aynen öyle abi =) ben Etilerde çalışıyordum cevher sokakta kalıyordum (nisbetiyenin bi alt caddesi) ama 6 ay dayanabildim geri döndüm izmite =) benim evim DEĞİRMENDEREDE burda büyüdüm Yalovada yazlıgım var yazlarıda orda takılıyorum. buralar gerçekten cennet gibi..(Coğrafya olarak)

Gel gelelim ki ev sahibi değil kenar çıkıntısı kaldık =) güzargahtan dolayı izmitte siz geçerken bi yerden yapışmaya çalışıcaz artık =) siz en son kandıra çıkışında duracaksınız ama gişe önü ters yön biz nasıl gelicez ki oraya?

bu adapazarından gelen grup,karamürselden gelenler vs bizde bi yer belirleyelim orda sizle buluşalım ama nasıl organize olucaz =)
    Karadeniz - Giresun.

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    çok basit sizde yuvacık girişinde beklersiniz
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Motosikleti
    hayabusa
    Alıntı ercankarakus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kanka bekliyim ben de seni biz sonradan gidelim istersen, sen,n sınavlar ne zaman bitecek? Bu arada Önder de gelecek mi?
    9'da sınava gircem 10.30 cıkarım önder beni beklicek sende o saatlerde ortak bi yerde buluşur öyle gideriz belki mıstık'da gelir! sen erdinçi kandır kızları almadan erkek erkege geziye gidelim.....
    HIZ suç degil YAŞAM tarzıdır ....:flower:

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    keşke tarihleri sınavların olmadığı bir hafta sonuna getirseydiniz katılım daha fazla olurdu

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    büyük ihtimal gebzeden gireceğim ben otobana ona göre bir ayarlama yapacağım...
    pendik kartal civarından katılacak arkadaş var ise onlarla buluşpta ekibede katılabiliriz...

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    gelmeye çalışacağım....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------

Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sürüş kurallarına uyalım her sene oldugu gibi bu senede 90- kmh gurup olarak yola cıkacaktır daha sonrasında 120-kmh orta sınıf gurup olarak yola cıkacaktır.. 150+ kmh etkili guruptur heryerde olabilriler.. dikkatli olmak lazım :D 250+ kmh .. istiklarlı ss ler olacaktır . geçerlerken görebilir marka tahmini yapabilirsiniz.. 299+ tamamı delifişek dostlarımızdır gıpta edilir yüzde bi gülümseme oluşturur oluşur :D geçerler ne geçti la oyle diye düşünürken yolu yarılarsınız :D daha sonra kimdi la bu diye düşünerek yol biter zaten
    bide 320+ gurup vardır bulaşmayın
    gönül isterki hep birlikte yola çıkılsın ama 5. kez yapılacak bu gezide umarım toplu sürüş yapabiliriz
    Seni takip ederim ilkayla birlikte ....

Motosikleti
    ER5
    Sınav zamnına gelmesi kötü olmuş :(

eyüb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6n
    alper_tim+1
    2-delimavili
    3-jesse+1
    4_< iLk@yy >
    5-halis
    6-burçin&ilker
    7-takendy +1
    8-overcloud
    9-Alper41
    10-siyahatmaca
    11-arslanfb
    12-megadeth+1
    13-teror
    14-newceri
    15-babaçi
    16-mükerrem
    17-
    18-nadrov
    19-unalkon
    20-mevlüttttt
    21--unnamed-
    22-YurdaCooL
    23-emre_tnl
    24-alper150zc
    25-zafer 61
    26-Bold+1
    27-Fanatik
    28-mehmet onur
    29-Emrah.Ark+1
    30-ninjet+1
    31-carpe diem
    32-RocknRoLLa
    33-Arjantinli69 (Tamer)+1
    34-PAZ
    35-Aparat + 1
    36-Raphae1 ( belki +1)
    37-innovacı
    38-denizcimuzaffer
    39-yLcN+1
    40-kalyon86
    41-kaanhol
    42-RoWer+1
    43-joker312
    44-Nejat+1
    45- yalnız_kurt
    46-speedy2
    47-Sato87
    48- TanImsIz
    49- ycoskun57
    50- engin'er +1
    51- ercankarakus +1
    52- Mrt_alkan +1 (belki)
    53- Kelleci
    54- tekteker ramço
    55- Asubayah
    56- Jam Session
    57- Serk21 (serkan)
    58-Bora BUHARA+1
    59- sudabatmayan adam
    60- eyüb-merve

kız kardeşimle geleyim bende

12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)