Teras Cafe de pinpon masasıda varmıydı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------
Nasipse bir aksilik olmazsa perşembe akşamına bir minder bir bandaniye getirmekte fayda var
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Ben olayı çözdüm,bunlar Ediyle Büdü muhteşem ikili yapışık ikizler.Bizlerle paylaştığınız eski resimlere şöyle bir baktımda Alp_Tunay abimizin saçları arkadan toplanmışda kuyruk yapılmış
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Bende yarattı,ben İstanbul Floryada büyüdüm gençliğim Bakırköyde geçti,kabataş Erkek lisesi mezunuyum,Üniversiteyi istanbulda bitirdim,İzmire iş için geldim burada evlendim derken bir daha istanbula dönemedim.Bumdan sonra da dönmek istemem,çünkü insanla o güzelim şehir enfekte oldu
İŞTE SON NOKTA budur yüreğine sağlık
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, speedy2, APV41+, DeKa, kabataşlı, BerkC, emreduman1
O kadar bakıyon..Bide bişey yaz be adam...... pr:
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
eee İzmir'in bayanları Hanımköylü yapar adamı.Ama iyiki gelmişsin, sizin gibi düzgün insanların gelmesi kalitemize kalite katar, ama bide ipini koparanlar var
İstanbul'da onlar uzak dursun yeter.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
BANSTAR Klasiği diyon yani
reklamın iyisi kötüsü olmaz topik yukarılarda kalıyor, yazsın garibim kimse takmıyor nasıl olsa
CENGOMOTO
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. başlangıç için kendime ybr 125 2011 aldım. sizin buluşmalarınıza ve gezilere bende katılmak istiyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum.
cumaya az kaldı İZMİR MT hazırmı ?
CENGOMOTO
bende baltayı bıçağı biledim kafa derileri için çadırda yer açtım
CENGOMOTO
mekan mekan olalı böyle toplantı görmedi diyeceğim ama TERAS neler gördü fakat battaniye ilk olacak
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)