ben ıslanınca da şikayet etmem ki ağzım var dilim yok benim ağzımı bile açmamderin adlı üyeden alıntı
ben ıslanınca da şikayet etmem ki ağzım var dilim yok benim ağzımı bile açmamderin adlı üyeden alıntı
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Doğru, bir tek göbek atarsın..
I'M BACK !!!
evet onu yaparımm iştee
şşşttttt karakıza laf yok çatal karam çingenemm
topik geyiğe sardı
lider geyik biz ne yapalım..?
I'M BACK !!!
slm.geceniz çok güzelmiş baylar bayanlar.bir gün mutlaka katılacağım.yaramas'tan sevgilerle.
MT Motorize07 Antalya Grubu
buyur gel senide bekleriz toplantılarımızaaa
Biz zaten resim ekliyoruz ama mod olmadığımız için bşlığa resimler eklendi yazamıyoruzEgeKnn adlı üyeden alıntı
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
sayın modum,tayfayı toplada,akşam şööle mangal ateşinde köpüklü kahve içelim.hafta sonu programı yaparız.
aakreeep adlı üyeden alıntı
nası yanii bugün yaparsanız ben gelemem ki ama yarın yapın gelirim hemde herkesten öncee
Nerde İzmir tayfasının başlığı özgür sen ordasın. Tamam özledin İzmiri anladım, seni ben götürcem bahardaozgur_zrolu adlı üyeden alıntı
Bu arada İzmir tayfası çok eğlenmişsiniz muhabbetiniz eksik olmasın her toplantınız böyle olsun.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Arkadaşlar yarın sınav bu akşamdan kendimi kızağa çektim.
Sınav sabahın körü bi saatteymiş 11:00 erken yatıp uykumu almalıyım.
Karakız :yeni avatarın muhteşem olmuş söylemeden edemiyeceğim.
Bir de altında geçici izmir'li yerine daimi izmir'li yazarsa bir gün.
Zaten dört köşeyim, sekiz köşe filan olucam.
Hepinizi özledim
onur söle düzeltiriz bütün gün msn deyiizBiz zaten resim ekliyoruz ama mod olmadığımız için bşlığa resimler eklendi yazamıyoruz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
biz bu kara şeyi izmirden evlendirelim önce bir damat adayı bulalım sonra motorları yıkatalım daha sonra konsey toplansın bakalım bu kızı verecekmiyiz karar verelim akrep ve kuvva görsün onaylasın kenan ve ben içki masasında deneyelim marko onu camiye götürsün sonra bakalım ne olacak
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ii olur APV41 bence en iisi olur
karakız yapamaz; izmirden gidince bunalımlara girer kesin...
gidemezki ona burada bir ömür verdik o giderse biz biteriz biz olmadan o yaşayamaz bu yıl kesin okulda kalacak o görün bakın karakız bizim MASKOTUMUZ olacak
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)