Tam da bu konuda sabıkalı adamları bulmuşsunuz. Artık başka bir topikte yayınlarlar fotoları. (Yaklaşık 3 hafta sonra)TESS adlı üyeden alıntı
Tam da bu konuda sabıkalı adamları bulmuşsunuz. Artık başka bir topikte yayınlarlar fotoları. (Yaklaşık 3 hafta sonra)TESS adlı üyeden alıntı
I'M BACK !!!
dooru söylüyosun walla EgeKnn kesin 3 hafta sonraya uzatır da TenTen35'i bilmiorum doorusu.bakalım ne zaman gelcek bu fotolar
3 hafta mı_??
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
valla ne olcak bu bizim halimiz Yatsak kalkamıyoz, kalksak yatamıyoz
Süper gecenin süper resimleri süper gerçekten hepsi gelicek acele etmeyin. Kemerlerinizi bağlayın ,motosikletçileri hiç böyle görmediniz . Ne showlar, ne muhabbetler hepsi gelicek......
bu arada bu gecenin mimarı Tess'i kutlamdan da geçemiycem. Teşekkürler Grubun yeni Organizatör Sorumlusu
ooooooo
oraganizatör yaptınız beni walla!
ne diim?
seve seve yaparız,EgeKnn'den daha iyi yapçaam kesin canım zaten
aaaaa tenten uyandın mı arkadaşım..ya ne bunlardan çektiğin senin...
iki üç gün kapıları açma..dinlen kardeşim..kendine iyi bak..
Gecenin en çıtır çifti olarak, Sevgililer günü nün daha anlamlı kutlanması için bir araya gelen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederiz.
Ayrıca, madden katılamasalar da, Topiğimize ilgi gösterip yazı yazan diğer arkadaşlara da manevi katılımları için teşekkürler.
Derin'ciğim pazar gününün intikamını almaya kalkarsın diyerek polisi bol bi ortamda toplandık ama gelemeseniz de kalplerimiz bir di
Tek üzüntüm Karakız show u kaçırmış olman
unutmasını bekliyorum şimdilik. Unutsun ki sürpriz olsun.
Karakız'ı kaçırdığıma ben de üzüldüm. Bir dahakine umarım performansını kaybetmez.
I'M BACK !!!
İşte Sevgililer Gününün dayandığı Hıristiyan Papaz Valentine’nin öyküsü:
“Eski Roma’da 14 Şubat günü bütün Roma halkı için önemli bir gündü. Çünkü bu günde Roma’da, tanrı ve tanrıçalarının kraliçesi olan Juno’ya duyulan saygıdan ötürü tatil yapılırdı. Juno ayrıca Roma halkı tarafından kadınlık ve evlilik tanrıçası olarak da biliniyordu. Bu günü takip eden 15 Şubat gününde ise Lupercalia Bayramı başlıyordu.”
Bu bayram halkın genç nüfusu için büyük önem taşıyordu. Bunun nedeni ise yaşantıları kesin kurallar ile sınırlandırılmış, bunun doğal sonucu olarak birliktelik yaşama şansı olmayan bu gençler, sadece bu bayram süresince bile olsa birbirlerinin partneri oluyorlardı. Hangi genç bayanın, hangi genç erkek ile bir çift oluşturacağı eski bir gelenek olan ve Lupercalia Bayramı’nın arife günü yapılan bir çekiliş ile belli oluyordu. Romalı genç kızlar isimlerini küçük kağıt parçalarının üzerine yazıp bir kavanoza koyuyorlardı. Genç Romalı erkekler ise kavanozdan bu kağıtları çekerek, üzerinde hangi kızın ismi yazıyorsa o kızla bayram eğlenceleri boyunca beraber oluyorlardı. Bu birliktelikler birbirine aşık olan çiftler için bayram süresinin dışına taşıp genellikle evlilikle sonlanıyordu. (Bu iş, şimdi daha modern bir şekilde M. Ali Erbil tarafından yapılıyor.)
İmparator 2. Claudius, Roma’yı kendi katı kuralları ile zalimce yöneten bir hükümdardı. Onun için en büyük problem ordusunda savaşacak asker bulamamaktı. Ona göre bu durumun tek sebebi Romalı erkeklerin aşklarını ve ailelerini bırakmak istememeleriydi.
İşte bu yüzden Roma’daki tüm nişan ve evlilikleri kaldırdı.
Aziz Valentine de, Claudius’un hükümdarlığı zamanında Roma’da yaşayan bir papazdı. Kendisi gibi papaz olan Aziz Marius ile birlikte Claudius’un yasağına rağmen gizlice çiftleri evlendirmeye devam etti. Ancak imparator bu durumu bir süre sonra öğrendi. Aziz Valentine insanları evlendirmeye devam ettiği için tutuklandı ve yaptıklarının cezası olarak sopa ile dövülerek öldürüldü. Milattan sonra 270 yılının 14 Şubat gününde Hıristiyan şehitliğine gömüldü. O gün bugündür, her yılın 14 Şubat’ı Sevgililer Günü olarak kutlanmaya devam ediyor ve yeryüzünde kadın ve erkek beraber olduğu sürece de kutlanmaya devam edecek gibi.
Derin kanka Unuturum sanma ya bir an evel al şu intikamınıda bitsin yaww böle daha kötü işkence oldu heee
Tess gece için çok teşekkürler gerçi kafalar kıyak oldu yıkıldık ondan sonra geldi sıcaklar ama iyi de oldu yani ben içtikten sonra daha çok acıkıyorum yemekler bir harikaydı eylence süperdi yaklaşık 50-60 tane foto çekmişim bide video var bu akşam hepsini atıcam siteye kimse merak etmesin öle 3 hafta falan sürmez laf atmayalım lütfen
Evet bundan sonraki organizasyonları Tess yapsın Yeni üyelere sorumluluk yüklemek lazım demi ama çalışş çömezzzz
geceye katılan süper eylencenin mimarı tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler
karakız sende fenaymışın heeeee
İZMİR TAYFASI
Hekese sevgi dolu yıllar, akşamdan kalma bi halde işe geldim ama değerdi yeter ki gönüller yorgun olmasın
ya tesscimm sana çok ama çok teşekkür ederimm harika bi geceydii ya o kadar çok oynadımm ki öğlen saat 1 de zor kalktımm ve hal uykumm var
arkadaşlar doğru söleüo eğer 50 fotoğraf varsa 30 tanesi beniimmm zaten sevgili arkadaşlarımız siteye yüklesin fotoğrafları sizde göürüsünüz ne kadar çoık fotoğrafım olduğunuu
maalesef öle ayrılanlar olmadıı ben hala bekarım meselaaalespaul_84 adlı üyeden alıntı
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Evet işte muhteşem geceden fotolar İZMİR TAYFASI
Öncelikle Tess ( Tomris ) sana çok teşekkür ederizz Gerçekten gece için çok uygun bir mekandı canlı müzik harikaydı solistimiz ... kemann ohh ohhhhh
İşte Tess
TenTen35 & Tess Motosiklet.net aşığı TenTen
Kuvva ( murat ) Akreep ( Güldemet )
APV41 ( cengiz ) ve değerli eşi Nalan abla cenkis kanka romantikliğin doruğunda lemm yemiyecen o çiçeği nalan ablaya ver diye verdik hehe
Tess ve Karakız dayanışması ( tüm gece göbek attılar )
Hayatımda hiç kimse beni bukadar öpmedi 14 ten sonrasını saymamaya karar verdim Öpüjjeeeemmmm abii
Şu güselliklere bakk
Nevzat 150 Özlemişiz beee
Hala oğlu okan abimm geceye dünya güseli iki kız la geldi düşman çatlatırcasına biri kızı ve diğeri kızının arkadaşı
Okram ( marko ) abimizin oğlu
Ben Egeknn ve Pelince
Valla bizimkiler Mezdeke gurubuna taş çıkarttı
Pelince
Sıkı içici iyi Dansöz Gurubumuzun Gülü Karakızımız Çatal Karamız Çingenemiz
Marko abiii saygılar
Okan abimizin Kızı (sol) ve arkadaşı
Cenkiss abiiiiii coştuu
Kısım bi otur beeeeeeee
Coştukça coştu millet herkes ayakta Cennet Mahallesi gibi hehehe
Yorum Yok
Yasık yaaaa şamar oğlanına dönmüş kankaaamm
Yok Yok var bunda bir çingenelik rakı bardağı ve içinde çatal yeni still
VIŞŞŞŞŞ
Gecemizi güzel sesiyle renklendiren sölistimiz
ya resimler bi harika ben dün bi coştumm ki bi dakika oturmadım yerimdeee oynadım oynadım düşman çatlatırcasına oynadımmm bugün öle bi organizasyon olsa yine oynarım yine oynarımmm
kızım ben yaptım organizasyonu tabi güzel olcak
ya arada yapalım bööle müzikli falan hoş oldu sen de kurtlarını dökmüş oldun!
sıradakinde ben dökçem
tamam sözünde durcan ama ok
Kızlarr bişey değil ... Görevimiz
bu arada teşekkür ederim sana EgeKnn resimler bi harikaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)