Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

1. Geleneksel Bahara Merhaba Gezisi

REKLAM ALANI
    excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Arkadaşlar selam. MT de bulunmayan bir kaç eskişehirli arkadaş ile, 23 Nisan cumartesi veya 24 nisan pazar günü, Eskişehir'de, Bahara Merhaba adı ile, Bir gezi düzenlemeye çalışıyoruz. Daha doğrusu biz gidiyoruz, gelen herkesi de yanımızda görmekten mutluluk duyacağımız belirtmek istiyoruz. Bu geziyi, düzenli olarak her sene, Eskişehir ve genel olarak iç anadolu'da "Bahar geldi alooo sezon açıldı heyooo" tadında bir geziye dönüştürmek istiyoruz.

Gezi rotası iki nokta arasında Eskişehirden çıkıp, Yukarı kalabak köyüne gideceğiz. Orada vereceğimiz çay molasından sonra, yola devam edip yaylaya ve en son çam ağaçları arasındaki yollardan geçip kalabak şelalesine ulaşmayı planlıyoruz. Kendine güvenen arkadaşların ufak şelalede suya gireceği, evden getirdiğimiz ıvır kıvır sandviç kurabiye poğaça vb ile karnımızı doyurup, biraz dağda bayırda yürüdükten sonra yerlerde uzanıp bezginlik yapacağımız, top mop oynayacağımız ve sonra geri döneceğimiz bu kısa ama güzel yolculuğa katılmak isteyen arkadaşları, aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Hem kışın motosiklet kullanmayan arkadaşların paslarını atacağı, bahar bakımını yapmış motorların test edileceği kısa bir gezi.

Katılmak isteyen arkadaşlar, buradan yazmak dışında, bir de saygin.funda@gmail.com adresine, "Kalabak Şelalesi" başlıklı bir mail atarlar ise, çok daha sorunsuz bir organizasyon gerçekleştirebiliriz sanıyorum. Sadece mail olsa da olur aslında.

Son olarak tarih konusunda seçenek açık. Şu ana kadar katılan arkadaşlar için her iki gün de uygun olduğu için açık bıraktık. Siz kendi durumunuzu da belirtirseniz, size göre organizasyon yapabiliriz.

Saygılar sevgiler.

SAYGIN FUNDA
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1.geleneksel ))

kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.geleneksel ))
    aynen ben yazacaktım başlığı görünce
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

Motosikleti
    Honda Repsol olacak inş. :)
    Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.geleneksel ))
    1.Geleneksel anlatım bozukluğu değildir bence, yani geleneksel olması planlanıyor ve bunun 1.si düzenleniyor
    [B][COLOR="Red"]Honda Repsol Hastası [/COLOR][/B] :bounce: :joker:

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Gelenekler önemlidir....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:05 ----------

Alıntı cbr1100 xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gelenekler önemlidir....
    gelenek; bir toplumda, bir toplulukta eskiden kalmış olmaları dolayısıyla saygın tutulup kuşaktan kuşağa iletilen kültürel kalıntılar, alışkanlıklar, bilgi, töre ve davranışlar, anane.yinelenerek benimsenen olgu.

emre_tnl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geziye gidildi mi acaba ? pek ilgi görmemiş gibi
    Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)