[izmir mt] 23-24/nisan/2011 konaklamalı ada gezisi
-
Kahvaltılı sezon açılışının ardından arayı çok soğutmadan birde MANGAL partisi yapalım dostlukları perçinleyelim düşüncesiyle kuşadası ÖNDER KAMPİNG te 1 gece konaklamalı mangallı,semaverli,üzüm suyu,anasonlu üzüm suyu,arpa suyu,ateş suyu içeren SUDAN bir toplantı yapalım ve HAVADAN SUDAN sohbet edelim dedik
c tesi akşamı gelemeyenlerle pazar günü kahvaltı yada öğle yemeği sırasında görüşürüz gelecek arkadaşların isteğine ve katılım adedine göre cumartesi gecesi yada pazar öğlen mangal yakılacaktır. SUDAN sohbetimiz c tesi akşamı için geçerlidir. pazar günü yola çıkılacağından sözü edilen SULU muhabbetimiz kısıtlı olacaktır
izmirden çıkış saati serbest olarak düşünülmüş kimse sıkıntıya sokulmamıştır.Aralarında haberleşen arkadaşlar birlikte seyahat edebilirler tahmini mangal yanma saati 20 00 gibidir.
mekan; kuşadası girişinde yat limanı ve benzinliğin karşısı ÖNDER CAMPİNG tir
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Reklamlar
-
-
baharda İZMİR otururmu ? otursa kaynar ama kimse oturmaz İZMİR oynak geldi oynak gider
CENGOMOTO
-
Valla geliyorum oraya az kaldı. 2-3 seneye temelli oradayım. Bu yaz zaten geliyorum..Görüldüğü üzere gelme-gitme eylemleri içerisindeyim İzmir insanları
-
bekleriz BAŞIMIZIN TACI OLURSUN
CENGOMOTO
-
-
c tesi akşamı üzüm ve arpa suyu konusunda grup olarak çalışma yapacağız pazar günü eğitimin konusu karbon üzerine olacak eğitmen ve stajer arkadaşlar karbon üzerinde çalışmaları tamamladıktan sonra suyun kaynama derecesi ile ilgili olan büyük deney tüpünde son demleme çalışmasını yapacaklar daha sonrasında kauçuk tekerleklerin asfalt zemin üzerinde kavrama çalışmasına geçilecek ve böylelikle eğitim son bulacaktır
not; çok EĞİTİMLİ grubuzdur
CENGOMOTO
-
akhisardan özel hazırlanmış kokoreçiniz benden.. ama sanırım ben gelemicem... işyeri ile ilgili farklı bi durum söz konusu. kabul etmezsem kendisine saygısızlık olabilecek büyüklerimden özel olarak bir davet aldım 23 nisan haftası için. anlayış göstereceğinizden eminim sezon daha uzun varlığımdan yaka silkeceğinize emin olabilirsiniz.
:cherry:[B][I][B][COLOR="Blue"]Yırtarım dağları, enginlere sığmam; TAŞARIM[/COLOR][/B][/I][/B]:cherry:
-
sensiz KOKOREÇ in tadı olmaz kimi şişe takacağız
CENGOMOTO
-
Canın sağolsun wrakhill.... Bu pazar kavurmaya da gelmessin sen şimdi..... Gene aynı yer..Balıklıova....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
bak o olur gibi pazar ola hayrola.. nöbet yazmazlarsa gelebilirim. artık her hafta sonu bir gün kursa gidiyorum. bir güne de nöbet yazdıklarında pert.. ama elimden geleni yaparım ve umarım pazar gavururuh birlikte
:cherry:[B][I][B][COLOR="Blue"]Yırtarım dağları, enginlere sığmam; TAŞARIM[/COLOR][/B][/I][/B]:cherry:
-
brakhill adlı üyeden alıntı
bak o olur gibi pazar ola hayrola.. nöbet yazmazlarsa gelebilirim. artık her hafta sonu bir gün kursa gidiyorum. bir güne de nöbet yazdıklarında pert.. ama elimden geleni yaparım ve umarım pazar gavururuh birlikte
warakhil sen kokoreç işine yan çiz ondan sonra birlikte kavururuz de ohh ne güzel İZMİR.
-
CENGOMOTO
-
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
-
havaya bakın yaa. şu semaveri görmezsem gözüm açık gidecek valla.
-
Güncel Tutalım Lütfen
Değerli dostlar bu etkinlik için konuyu sürekli güncel tutalım ve lütfen tüm gelişmelerden bizleri haberdar edin.Ne tesadüftür ki önümüzdeki hafta pazar günü 24 Nisan da yıllık iznim bitiyor ve 25 Nisan 2011 Pazartesi iş başı yapacağım hazır denk gelmişken bu etkinlik benim için hem moral hemde sizleri tanıma adına harika olacaktır ve hemde motoruma yollara alışma açısındanda gayet etkili ve eğitimli olacaktır.Hepinizi çok seviyorum.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
-
CENGOMOTO
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Canın sağolsun wrakhill.... Bu pazar kavurmaya da gelmessin sen şimdi..... Gene aynı yer..Balıklıova....
Bu pazar Balıklıovayamı gidiyorsunuz?,kabul ederseniz ben de gelmek isterim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:38 ----------
23 nisan Kuşadası gezisine gelirim,burada toplanıp gidilirse daha iyi olur sanırım
-
kabataşlı adlı üyeden alıntı
Bu pazar Balıklıovayamı gidiyorsunuz?,kabul ederseniz ben de gelmek isterim[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:38 ----------
Pazar ,limontepe tarafında ,otoban SELWAY benzinliğinde buluşuyoruz..Saat 10 da...
Ufak ufak yol alıcaz...Malzeme çok olduğu için scooterlarla gidicez... Bekleriz..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
gezi yarınmı anlayamadım bilgilendirirseniz sevinirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler