Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

[izmir mt] 23-24/nisan/2011 konaklamalı ada gezisi

Motovento
    REKLAM ALANI
    Devrim KAÇAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XRV 750
    Alıntı kabataşlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzmirde belli bir yerde buluşup grup gitmeyi düşünüyormusunuz?
    herkezin durumu farklı, kimisi c.tesi gelemem pazar gelirim diyor, kimisi c.tesi sabah kimisi akşam diyor. herkezin c.tesi mesai durumu farklı.Aslında yarına kadar herkes ne zaman yola çıkabileceğini bildirse en azından belki ikişer üçer kişi grup gidebilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yurtdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Joymax 250i
    Sağ olun tekrar hoş bulduk. bu geziye katılmayı isterdim ama eşimin çalışma düzeninden dolayı bu seferi boş geçeceğim.. aslında sizinle ilk gezim de adaya olmuştu geri dönüş için bu mükemmel olurdu..
    Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
    Ya 3,5 Atarsın
    Ya 4 dörtlük yaşarsın...

navier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı orbues adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hooop sen evde çocuk bak bakalım. Ne işin var net başında mesaj yazmakla. Motoru süs diye aldın zaten.
    Olurmu ya, ben her gün biniyorum motosiklete. Gerçi fabrikanın mamul deposunda öğlen araları biniyorum ama olsun. Popom sele görüyor yani

Amca35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM250 Chopper / Kawasaki VN800 Vulcan
    Hafta sonu Cumartesi Pazar Kuşadası gezisi için söz vermiyorum.Evde program heran değişebilir hafta sonu için bizimkiler memleketden geleceklermiş eğer gelirlerse evde olmamda fayda var uzun zamandır görüşmüyorduk.Hayırlısıyla nasipse programda bir değişiklik olmaz ise Pazar günü erkenden yola çıkarım,ama elbetde dün akşam yaptığımız tespitleri servisde ayarlatmam gerekecek ki yolda bir problem yaşamıyalım.Eğer ki gelemiyecek gibi olursamda şimdiden geziye katılan arkadaşlarıma kazasız belasız hayırlı yolculuklar ve iyi eylenceler diliyorum.
    Sevgi ve Saygılarımla
    Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
    BİLGİ ve SEVGİ

kabataşlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TA
    Cumartesi saat 12 gibi Gaziemir kipada olacağım,bu saatlerde yola çıkacak olursa,birlikte gidebiliriz.

orbues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom DL 650
    izmirmotor.com grubu ile cumartesi Saat 09:00 da Çanakkaleye doğru yola çıkıyorum. Pazartesi gününe kadar Şehitlikte çadır hayatı yaşayacağım. Pazartesi İstanbul'a geçeceğim. Çarşamba günü dönüş yolculuğu... Önümde çok maceralı bir 5 gün var. İzmir-Çanakkale ve Çanakkale-İstanbul arası tamamen bana yabancı bir yol. Hem keşif, hem seyahat olacak. Fabrika deposunda 1. vitesle gitmekten çok daha iyi NAVIER dostum.

NAVIER.. Beni motorcu sen yaptın ama boynuz kulağı geçti mi ne? Motor sefasını ben sürüyorum gibi...
    YAŞ 35 YOLUN YARISI DEDİLER. BENDE KALAN YOLU MOTOSİKLET İLE GİTMEYE KARAR VERDİM.
    Keeway Superlight 150 - (2006) / Kawasaki ER-5 - (2005) / Suzuki V Strom DL650 - (2007)

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    benim durumum şu an için tehlikeye girdi az önce hastahaneden geldim küçük bir kalp ve mide spazmı geçirmişim, kontrollerim yapıldı, sorun yok gibi duruyor, sebebi belli olmadığından riske girmek istemiyorum. ada ile gerekli görüşmeleri yaptım sizleri ağırlayacaklar, ben öğle saatlerinde kendimi iyi hissedersem yola çıkarım, ertelemeyi düşünmüştüm bir hafta kadar ama sanırım bu karar için geç oldu. emre oradaki gerekli tüm yerleri biliyor,eğer olurda gelemezsem yardımcı olacaktır. ben müsadenizle biraz dinleneyim yarına enerji depolamalıyım
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    Honda TA
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim durumum şu an için tehlikeye girdi az önce hastahaneden geldim küçük bir kalp ve mide spazmı geçirmişim, kontrollerim yapıldı, sorun yok gibi duruyor, sebebi belli olmadığından riske girmek istemiyorum. ada ile gerekli görüşmeleri yaptım sizleri ağırlayacaklar, ben öğle saatlerinde kendimi iyi hissedersem yola çıkarım, ertelemeyi düşünmüştüm bir hafta kadar ama sanırım bu karar için geç oldu. emre oradaki gerekli tüm yerleri biliyor,eğer olurda gelemezsem yardımcı olacaktır. ben müsadenizle biraz dinleneyim yarına enerji depolamalıyım
    Geçmiş olsun,acil şifa diliyorum.

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    gezimiz arkadaşlarımızın eksik olmasından dolayı kendi istekleri doğrultusunda ertelenmiştir. 30/ nisan/2011 tarihinde aynı organizasyon tekrarlanacaktır. (apv41) aynı başlık altından devam edebiliriz
    CENGOMOTO

Amca35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM250 Chopper / Kawasaki VN800 Vulcan
    Canım abicim şimdi haberini gördüm amann geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ya bizi korkuttun.Ne olur dikkatli ol hani diyeceğim o gece biraz soğuktu yani en gencimiz bile üşüdük ama sizler zaten böyle havalara alışıksınız.Sanıyorum yoğun iş sitresinden olsa gerek canım abim ALLAH dan acil şifalar diliyorum tekrar gelmiş geçmiş olsun bol bol dinlen herşeyde bir hayır vardı,bende evdeki programdan ötürü gelemiyordum ki som dakika haberini duyuncu biraz neşe oldu ayın 30 da nasipse hepberaber oradayız.
    Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
    BİLGİ ve SEVGİ

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    havalar biraz daha ısınmış olacaktır. üstelik 1 mayıs bahar bayramı öncesi baharı karşılamak için iyi bir zamanlama olacak
    CENGOMOTO

navier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı orbues adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izmirmotor.com grubu ile cumartesi Saat 09:00 da Çanakkaleye doğru yola çıkıyorum. Pazartesi gününe kadar Şehitlikte çadır hayatı yaşayacağım. Pazartesi İstanbul'a geçeceğim. Çarşamba günü dönüş yolculuğu... Önümde çok maceralı bir 5 gün var. İzmir-Çanakkale ve Çanakkale-İstanbul arası tamamen bana yabancı bir yol. Hem keşif, hem seyahat olacak. Fabrika deposunda 1. vitesle gitmekten çok daha iyi NAVIER dostum.

NAVIER.. Beni motorcu sen yaptın ama boynuz kulağı geçti mi ne? Motor sefasını ben sürüyorum gibi...
    Bu hafta biraz yalnız olmak istedim. Cumartesi sabahı erkenden atlayıp motora ver elini Milas- Bodrum. Organizasyonun iptalinden haberim olmadığı için akşamüstü dönerken uğradım adaya. Buluşma mekanında kimse yoktu. Zaten kamp dükkanın önüne beton atıyorlardı. Gri bi motor geldi dediler sadece, sanırım Deka'dır . Tamamen paslanmadık yani

Bu arada geçmiş olsun APV41 abicim. Telefonla görüşmemizde farketmedim durumun ciddiyetini.

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    sağolasın erdoğan haftaya acısını çıkaracağız YOLLAR BİZİ BEKLER
    CENGOMOTO

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Cengizcim geçmiş olsunumarım sıkıntılı bir durum yoktur? kendine iyi bak inşallah 30 Nisanda biz de geliriz, bu arada miğdeyi biraz dinlendir
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    haftaya kadar midemi,ruhumu,bedenimi,motorumu dinlendiriyorum ( içimdeki KURT lar hava güzel diyor ama ) haftaya KAÇMAZ
    CENGOMOTO

Motosikleti
    Honda TA
    23 nisanda Önder kampinge gittim,saat 16 ya kadar bekledim,kimse gelmeyince geri geldim.
    29 nisana ertelendiğini bilmiyordum.Fena da olmadı aslında biraz gezmiş oldum

Devrim KAÇAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XRV 750
    bende bu gün sabah çıktım single takıldım.otobandan selçuk, oradan k.adası-davutlar-söke-bafa gölü dönüşte k.adası-ahmetbeyli-gümüldür-menderes üzerinden eve. 395 km.
    inanmayacaksınız adada millet denize giriyordu.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Motosikleti
    honda CB 650C - 1980 / Suzuki V-Strom DL 650

geçmiş olsun

Aman hocam geçmiş olsun. Dikkat et iyice dinlen. Sonra daha çook geziler yaparız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------

gezimiz arkadaşlarımızın eksik olmasından dolayı kendi istekleri doğrultusunda ertelenmiştir. 30/ nisan/2011 tarihinde aynı organizasyon tekrarlanacaktır. (apv41) aynı başlık altından devam edebiliriz

Keşke aynı gün değil de daha önce haberimiz olsaydı, mesajlara bakmadan evden çıkınca oraya kadar gittik.

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    allah razı olsun kardeşim allah karayollarında değil SEVDİĞİMİN kollarında ölmeyi nasip etsin
    CENGOMOTO

Motosikleti
    honda CB 650C - 1980 / Suzuki V-Strom DL 650
    Alıntı navier adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu hafta biraz yalnız olmak istedim. Cumartesi sabahı erkenden atlayıp motora ver elini Milas- Bodrum. Organizasyonun iptalinden haberim olmadığı için akşamüstü dönerken uğradım adaya. Buluşma mekanında kimse yoktu. Zaten kamp dükkanın önüne beton atıyorlardı. Gri bi motor geldi dediler sadece, sanırım Deka'dır . Tamamen paslanmadık yani

Bu arada geçmiş olsun APV41 abicim. Telefonla görüşmemizde farketmedim durumun ciddiyetini.
    yok gelenlerden biri bendim. gri motor da benimkisi

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler