Sağ olun tekrar hoş bulduk. bu geziye katılmayı isterdim ama eşimin çalışma düzeninden dolayı bu seferi boş geçeceğim.. aslında sizinle ilk gezim de adaya olmuştu geri dönüş için bu mükemmel olurdu..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Hafta sonu Cumartesi Pazar Kuşadası gezisi için söz vermiyorum.Evde program heran değişebilir hafta sonu için bizimkiler memleketden geleceklermiş eğer gelirlerse evde olmamda fayda var uzun zamandır görüşmüyorduk.Hayırlısıyla nasipse programda bir değişiklik olmaz ise Pazar günü erkenden yola çıkarım,ama elbetde dün akşam yaptığımız tespitleri servisde ayarlatmam gerekecek ki yolda bir problem yaşamıyalım.Eğer ki gelemiyecek gibi olursamda şimdiden geziye katılan arkadaşlarıma kazasız belasız hayırlı yolculuklar ve iyi eylenceler diliyorum.
Sevgi ve Saygılarımla
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Cumartesi saat 12 gibi Gaziemir kipada olacağım,bu saatlerde yola çıkacak olursa,birlikte gidebiliriz.
izmirmotor.com grubu ile cumartesi Saat 09:00 da Çanakkaleye doğru yola çıkıyorum. Pazartesi gününe kadar Şehitlikte çadır hayatı yaşayacağım. Pazartesi İstanbul'a geçeceğim. Çarşamba günü dönüş yolculuğu... Önümde çok maceralı bir 5 gün var. İzmir-Çanakkale ve Çanakkale-İstanbul arası tamamen bana yabancı bir yol. Hem keşif, hem seyahat olacak. Fabrika deposunda 1. vitesle gitmekten çok daha iyi NAVIER dostum.
NAVIER.. Beni motorcu sen yaptın ama boynuz kulağı geçti mi ne? Motor sefasını ben sürüyorum gibi...
YAŞ 35 YOLUN YARISI DEDİLER. BENDE KALAN YOLU MOTOSİKLET İLE GİTMEYE KARAR VERDİM.
Keeway Superlight 150 - (2006) / Kawasaki ER-5 - (2005) / Suzuki V Strom DL650 - (2007)
benim durumum şu an için tehlikeye girdi az önce hastahaneden geldim küçük bir kalp ve mide spazmı geçirmişim, kontrollerim yapıldı, sorun yok gibi duruyor, sebebi belli olmadığından riske girmek istemiyorum. ada ile gerekli görüşmeleri yaptım sizleri ağırlayacaklar, ben öğle saatlerinde kendimi iyi hissedersem yola çıkarım, ertelemeyi düşünmüştüm bir hafta kadar ama sanırım bu karar için geç oldu. emre oradaki gerekli tüm yerleri biliyor,eğer olurda gelemezsem yardımcı olacaktır. ben müsadenizle biraz dinleneyim yarına enerji depolamalıyım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
gezimiz arkadaşlarımızın eksik olmasından dolayı kendi istekleri doğrultusunda ertelenmiştir. 30/ nisan/2011 tarihinde aynı organizasyon tekrarlanacaktır. (apv41) aynı başlık altından devam edebiliriz
CENGOMOTO
Canım abicim şimdi haberini gördüm amann geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ya bizi korkuttun.Ne olur dikkatli ol hani diyeceğim o gece biraz soğuktu yani en gencimiz bile üşüdük ama sizler zaten böyle havalara alışıksınız.Sanıyorum yoğun iş sitresinden olsa gerek canım abim ALLAH dan acil şifalar diliyorum tekrar gelmiş geçmiş olsun bol bol dinlen herşeyde bir hayır vardı,bende evdeki programdan ötürü gelemiyordum ki som dakika haberini duyuncu biraz neşe oldu ayın 30 da nasipse hepberaber oradayız.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
havalar biraz daha ısınmış olacaktır. üstelik 1 mayıs bahar bayramı öncesi baharı karşılamak için iyi bir zamanlama olacak
CENGOMOTO
Bu hafta biraz yalnız olmak istedim. Cumartesi sabahı erkenden atlayıp motora ver elini Milas- Bodrum. Organizasyonun iptalinden haberim olmadığı için akşamüstü dönerken uğradım adaya. Buluşma mekanında kimse yoktu. Zaten kamp dükkanın önüne beton atıyorlardı. Gri bi motor geldi dediler sadece, sanırım Deka'dır . Tamamen paslanmadık yani
Bu arada geçmiş olsun APV41 abicim. Telefonla görüşmemizde farketmedim durumun ciddiyetini.
sağolasın erdoğan haftaya acısını çıkaracağız YOLLAR BİZİ BEKLER
CENGOMOTO
haftaya kadar midemi,ruhumu,bedenimi,motorumu dinlendiriyorum ( içimdeki KURT lar hava güzel diyor ama ) haftaya KAÇMAZ
CENGOMOTO
23 nisanda Önder kampinge gittim,saat 16 ya kadar bekledim,kimse gelmeyince geri geldim.
29 nisana ertelendiğini bilmiyordum.Fena da olmadı aslında biraz gezmiş oldum
bende bu gün sabah çıktım single takıldım.otobandan selçuk, oradan k.adası-davutlar-söke-bafa gölü dönüşte k.adası-ahmetbeyli-gümüldür-menderes üzerinden eve. 395 km.
inanmayacaksınız adada millet denize giriyordu.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Aman hocam geçmiş olsun. Dikkat et iyice dinlen. Sonra daha çook geziler yaparız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------
Keşke aynı gün değil de daha önce haberimiz olsaydı, mesajlara bakmadan evden çıkınca oraya kadar gittik.
allah razı olsun kardeşim allah karayollarında değil SEVDİĞİMİN kollarında ölmeyi nasip etsin
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)