Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Haketmişindir sen.
Şu anda halen PC başında olmana bile şaşıyorum ben açıkçası. Teyzemin ellerine sağlık, senin de tabi
uykuluk kokoreç, kelle paça, işkembe allah allaaah
anam bu topik tam benlik olmuş
yarın belli olacak katılıp katılamayacağım
lanet çinlilerden bi kurtulursam gelicem
What goes around, Comes back arround...
bende gelmeyi düşünüyorum. uzun süredir forumdayım ama daha bir etkinliğe katılmak nasip olmadı hem sizlerle tanışmış olurum, hemde şu güzel dürümün bir tadına bakarım orada görüşmek üzere.
bu arada, yeri bilmiyorum, umarım gösterdiğiniz haritalar yardımı ile bir şekilde bulurum :D
Abiler yaka kartı olsa herkes birbirini tanır aslında yapılcak deniliyordu bi ara ben gelemiycem büyük ihtimalle ama gelenler orada tanışanlar en azından forumda da tanıyabilsinler birbirlerini.
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
Aranıza yeni kaTıLan ve oraya yakın civarda oTuran birisi oLarak geLmeye çaLışacağım. Umarım yabancıLık çekmem :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 ----------
Umut7, mekanın yeri çok basiT, Acıbadem BİLFEN'i biLiyorsan yeTer. KoLeji soLuna aL ve yoL biTene kadar devam eT, geneLde hep rampa iniyor oLacaksın ama soLa kıvrımLı bir rampa var yoLun sonunda, biTirince hemen sağda kaLıyor arkasında da oToyoL bağLanTısını görürsün zaTen =)
Haritaları ve google maps konumunu inceleyin. Bulamazsan beni ararsın ben alırım bir yerden. 0533 390 77 96 telefonum.
Yaka kartı işini yapacağım bu sefer, evet.
Yabancılık çekilmiyor nedense herkes bir anda samimi oluyor böyle etkinliklerde
Bekleriz..
ben de ilk defa böyle bir etkinliğe katılıcam , bakalım nasipse akşamda dürüm ayran var gibi
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
Ozi selamun aleyküm afiyet olsun...sonrasında gazlıyacaksan gelirim...
ah bende gelebilsem keşke, perianal abse-fistül, internal homeroid arasında gidip geliyorum
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
02- Hersekli
03- Jam Session
04- TEKTEKER_RAMÇO
05- Overcloud
06- Skullhunter
07- sametagir
08- Reşit
09- emre_tnl
10- siyahatmaca
11- YurdaCooL
12- RunemagicK
13- babaçi
14- Arjantinli69
15- mahonny
16-sudabatmayanadam
17-arslanfb
18-KURUBUZ
Ben de geliyom....
Son anda bir şey çıkmazsa ben de geliyorum.
Ağır metal insanı...
bizde gelsek mi yavf...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Poseidon akşamüstü havanın çok kötü yağacağını söylüyor ama hayırlısı..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)