Fotoğraf çekecek adam varsa ben gelmiyim boşuna Superlight'tan sonra alışamadım 500'lük makinanın yakışına.
Değerli dostlar bu seferde olmadı ya.Sezonun ilk gezisini nede güzel belirlemişsiniz ancak 3 Nisan 2011 Pazar günü yapacağınız bu etkinlik gününde maalesef Açık Öğretim Fakültesinin ilk vize sınavlarımız var.3 Nisan 2011 pazar günkü sınavlarımızdan dolayı bu ilk etkinliğe katılamadığım için özür diliyorum ve evet hepinize bir müjde mayıs ayında teslim almayı pilanladığım motorumu elime geçen mucize gibi olan para neticesinde motorumu 11 Nisan 2011 pazartesi teslim alıyorum ve aynı günde plaka ruhsat işlemlerini bitirmeyi pilanlıyorum.Hepimize ALLAH Kaza bela vermesin.Geziye katılan tüm arkadaşlarıma ve ailelerine kazasız belasız hayırlı sürüşler hayırlı bir hafta eylencesi diliyorum.
Sevgi ve Saygılarımla
İhsan
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
burada gezi bitmez SAĞLIK OLSUN devamı gelecektir
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
İyi akşamlar herkese. İstanbul'dan selam getirdim desem, beni de kabul eder misiniz?
Kuyuya taş atan kişi
SEVE SEVE bizim gönlümüz geniş, hele istanbuldan selamla gelene heryer serbest
CENGOMOTO
Son bir kaç güncellememizi yapalım.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
:cherry:[B][I][B][COLOR="Blue"]Yırtarım dağları, enginlere sığmam; TAŞARIM[/COLOR][/B][/I][/B]:cherry:
1-APV41 +1
2-Kabataşlı +1
3-alp_tunay +1
4-DeKa +1
5-Özer + Racingcat
6- Mutto
7- .............
Bu arada aksilik olacak ya, motorun kilometre teli koptu. İzmir'e yeni taşındığım için, çevreyi çok iyi bilemiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir dükkan ya da servis varsa şayet çok sevinirim
Kuyuya taş atan kişi
tren kalkıyor sayım yapacağız son saat ler yarın akşam bu saatlerde way efendim ben bilmiyordum,görmedim,yan yattı,çamura battı demeyin sonra resimlere bakar ekmeğinizi ekrana yansıyan sucuklara bastırırsınız
CENGOMOTO
Cumartesi-pazar eğitimim var. Ama pazar programını cumartesi tam güne kaydırmaya çalışıcam. Bu arada hava durumu kötü gibi sanki. Ben yüzme bilmem, çok yağmur yağmasa bari.
ahh ahh içim gitti İstanbuldayım maalesef katılamıyorum ama çok isterdim
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
resimlere bakar iç çekersiniz izmire gelirseniz her zaman bir organizasyon vardır
CENGOMOTO
cumartesi kesinleşir demiştim :( malesef gelemiyorum .. vardiyalı çalışmanın kötü yanları işte :( gecen toplantıyada işten kaçıp gelmiştim :D
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Tamamdır arkadaşlar.Yarın ben de varım. Tek sorun fabrikaya gidip motoru almam lazım, ordan gelirim toplantı yerine.
Bol yağmur altında güzel bir kahvaltı olacağa benziyor.... ))
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Sayılı saatler çabuk geçermiş
Kuyuya taş atan kişi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)