31 MART 2011 PERŞEMBE - Rahmetli TUĞPER UZEL'in Duruşması !!!
-
yeschim adlı üyeden alıntı
sonunda o suçsuzum deyip salıverildiğinde sırıtarak önümden geçene söyleyecek sözlerimin sabırsızlığıyla doluyum şu an.....
Susacaksin Maus...
Alles andere würde ihm gut tuen= Baska hersey ona iyi (onun hosuna gidecektir) gelecektir....
Kanst nichts machen=Birsey yapamassin...
Das ist traurig aber nackte wahrheit=Bu üzücü ama ciplakligiyla gercek bu...
Eger burada olsaydi bu olay onun anasini birak 7 sülalesini aglatirlardi ama yurdumda adalet baska calisiyor.. (eger sucluysa)
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Reklamlar
-
Allah rahmet eylesin,suçlu umarım hak ettiği cezayı alır.
-
remzi_39 adlı üyeden alıntı
Susacaksin Maus...
Alles andere würde ihm gut tuen= Baska hersey ona iyi (onun hosuna gidecektir) gelecektir....
Kanst nichts machen=Birsey yapamassin...
Das ist traurig aber nackte wahrheit=Bu üzücü ama ciplakligiyla gercek bu...
Eger burada olsaydi bu olay onun anasini birak 7 sülalesini aglatirlardi ama yurdumda adalet baska calisiyor.. (eger sucluysa)
Ah be Remzi 3 senedir susuyoruz zaten bırak da suçlu olduğu kanıtlandığında suratına tükürebilelim bari.
-
zaten kadıköyde çalıyorum! bahariye 300 mtre geleceğimmm! Mekanın cennet olsun kardeşimm.... seni unutmayacağız
-
ilk durusmaya gelmiştim ondan sonra hep bi aksilik cıktı ama bu sefer gene orda olucam
-
-
bu celseye gelmeyi çok istedim ama işyerinde bir iki terslik oldu katılamadım.
celse sonucu ile ilgili bilgi bekliyoruz.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
celse haftaya perşembe. hala gelme şansın var.
umarım adalet yerini bulur.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
bende bu hafta sanıyordum ,
kilitlendim bu güne
önümüzdeki hafta gelek de halımızı görek
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
-
bende gelmek isterdim fakat üzülerek te olsa iş ten dolayı gelemiyorum,
umarım adalet yerini bulur mahkeme sonuçlanır ve suçlu layığını bulur.
saygılar.
Ben hayatımı her seferinde ÇEYREK MİL yaşarım...
Drift Religion
-
Perşembe günü hava güzel görünüyor, geçen duruşmadaki gibi yağmur olmaması sevindirici.
-
Evet arkadaşlar, kısmetse yarın 11:30 civarı Kadıköy'deyiz.
-
arkadaşlar berabermi giriceksiniz içeri. kimseyi tanımıyorum, duruşma hangi salonda bilmiyorum. bi yol gösterin. birde motorla gelmekte sakınca varmı, ailesi için soruyorum
-
yarın 11:30 12:30 arası müsaitim inşallah 11:30 da adliye önündeyim
-
daha önceden yarın geleceğimi söylemiştim ancak iş yerinde beklenmedik bir şey çıktı.. ofisim kadıköy'de olmasına rağmen yarın sabahtan istanbul dışında olmam gerektiğinden gelemiyorum :(
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
arkadaşlar berabermi giriceksiniz içeri. kimseyi tanımıyorum, duruşma hangi salonda bilmiyorum. bi yol gösterin. birde motorla gelmekte sakınca varmı, ailesi için soruyorum
İçeri beraber gireriz muhtemelen, aksi takdirde içeride de buluşabiliriz gelen arkadaşlarla. Duruşma 5. Asliye salonunda, 2. kattı yanlış hatırlamıyorsam; zaten sorarsanız 5. asliye diye içeri girince tarif ederler.
Motorla gelmekte hiçbir sakınca yok, aksine mutlu oluyor ailesi motosikletleri görünce.
overcloud adlı üyeden alıntı
daha önceden yarın geleceğimi söylemiştim ancak iş yerinde beklenmedik bir şey çıktı.. ofisim kadıköy'de olmasına rağmen yarın sabahtan istanbul dışında olmam gerektiğinden gelemiyorum :(
Sağlık olsun Bulut, gelişmelerden haberdar ederiz.
-
Hadi size kolay gelsin..
Umarim adalet yerini bulur...
-
Sağolasın Remzi, özellikle aile için gerçekten yıpratıcı bir süreç..
Ben 11:00 gibi evden çıkacağım, 11:30 civarı orada olurum muhtemelen.
-
çarşıdayım.. cıkabilirsem .. gelmeye calışıcam.. :( yetişemezsem hakkınızı helal edin..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler