http://www.motosiklet.net/forum/etki...a-bulustu.html
Ankara ile görüşmeleri hızlandıralım..... Bir tarih belirleyelim.....
Üstteki linkten oturakta yaptığımız oturumun fotoları mevcut.... Fikir edinmek isteyenler bakabilir...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...a-bulustu.html
Ankara ile görüşmeleri hızlandıralım..... Bir tarih belirleyelim.....
Üstteki linkten oturakta yaptığımız oturumun fotoları mevcut.... Fikir edinmek isteyenler bakabilir...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Merhaba Üstadım,şu ara yoğun bi şekilde motoru değiştirmeye uğraşıyorum,aklımda BMW F 650 GS var ama henüz kesinleşmiş değil,motor işini hallettikten sonra elimden geldiği kadar yapılan gezi ve turlara katılmaya çalışıcam zaman ve mekan farkı gözetmeksizin,yeterki yolculuk yapacağım dostlar olsun.
İnşallah bir yerlerde karşılaşır veya birlikte biryerlere süreriz.
Bu arada unutmayın,biliyorsunuz mayısın ilk haftası yanılmıyorsam CCFest festivali kapsamında İzmir-Gümildir denizatı tesislerine gezi var.Tüm Türkiyeden motorcular geliyor.Allah nasip ederse Uşak gezinize katılmayı isterim ama her zamanki gibi baştan konuşup sonradan hüsrana uğramamk adına henüz hi,ç birşey kendi adıma kesinleşmeden kesin bir cevap vermek istemiyorum.Her seferde nazara geliyorum bakalım Ya NASİP herşeyin hayırlısıyla inşallah sizlewrle o gezide bende yer alırım.Dedim ya nazara geliyorum aldığım motorum mağazanın deposunda ayrılmış durumdaydı bugün teslim almayı beklerken aldığım haberle yıkıldım.Depoda motorun kasasının üzerine buzdolabı devrilmiş motorun sol tarafı yok ve buzdolabıda hurdaya çıkmış durumda.Bu nedenle program aksadı Aydındaki şubelerinden sıfır Ramzey bulmuşlar onu getirtiyorlar benim için tek sevindirici haber ise baştan beri istediğim SİYAH renk gelicekmiş bakalım hadi HAYIRLISIç
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
KEŞKE eskiyide verselerdi yaz geldi soğutucu monte edilmiş motor olurdu grubumuzda yollarda rahat eder soğuk su içerdik şaka bir yana geçmiş olsun, ya üzerinde sen varken düşseydi dolap ALLAH korumuş geç olsun güç olmasın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
MT izmirin her gezisine katılmak isterim.Uşak gezisi iyi düşünülmüş doğrusu.
Aynen çok doğru söylediniz.Herşeyde bir hayır vardır.Geç olsun güç olmasın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 ----------
Sağol kardeşim cana geleceğine mala gelsin buda sadakamız olsun verilmiş sadakamız varmış.Tek üzüldüğüm canım İzmirimin canı güzel MT_İzmir ekibine bir türlü dahil olamamak.Yeni motor hayırlısıyla sağ salim bir gelsin bir teslim alalım plaka ruhsat da çıksın ondan sonra ilk etapda rodaja başlıyacağız.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------
Tabikide sadece Uşak gezisi için değil tüm uzun yol gezilerinde ve gidilecek festivallerde bir motorcunun mutlaka yanında bulunması gereken hem motor için hemde kamp konaklamak için tüm takım taklavat ve malzemeleri buradan bizlerle paylaşırmısınız.Hepsini not alacağım.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
AMCA sen yüreğini,motor sevgini,dostluğunu,samimiyetini yanına al gerisi yolda gerekmez zaman içinde katıldığın toplantı,gezilerde ihtiyaçlar kendisi ortaya çıkacaktır. kimisine bir çok fonksiyonlu çakı yeter, kimisi evini sırtına alsa yine rahat etmez MOTORCULUK az yükle çok şey yapabilmektir
CENGOMOTO
başka cafe toplantısı olacak mı yakın zamanda
perşembe günü hava müsait olursa inciraltında semaver yakacağız, hava kötü olursa inciraltı KIR KAHVESİ yada kordon seyir terasları düşünüyoruz. gerekli bilgi aktarımı topik açılarak yada izmir içine yazılarak bildirilecektir
CENGOMOTO
Keltoşcum benden habersiz Uşak gezisi olur mu...napim ben sizi şimdi...ayıp değil mi len...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
gelebileceksen haberdar edelim seni metehan tam baraj gölünün yanındayız tüm MT sevinsin bu gezinin bitiminde olan uşağın içme suyuna olsun
CENGOMOTO
Güzel bir akşamdı katılan herkese teşekkürler(burada değildim anca yazabiliyorum kusura bakmayın) yeni arkadaşlarla tanıştığıma memnun oldum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)