25 Mart da teras cafede buluşmak dileğiyle.Her ne kadar motorumu henüz daha teslim almamış olsamda gelmek için gayret sarfedeceğim.
25 Mart da teras cafede buluşmak dileğiyle.Her ne kadar motorumu henüz daha teslim almamış olsamda gelmek için gayret sarfedeceğim.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
bekleyeceğiz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Bi aksilik çıkmazsa ben de ordayım.
Güncelleyelim.............
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
cumaya kadar alabilirsem fazer i inş gelmeye çelışıcam , 23:30 gibi gelebilirim heralde orda olursanız bi kaç gün içinde kıstırırsam bi fazer inş
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Bende oradayım büyük ihtimalle
nerede bu ekibin geri kalanı yer gök inlemeli TERAS cafede
CENGOMOTO
ısrarla güncellllllll
CENGOMOTO
yeni gördüm alp tunay söylemese göreceğim de yoktu. siteye epeydir girememiştim. neyse beni etiketlememişsiniz gelip ben sizi etiketlemez miyim? bacak iyileşirse motorla gelirim. iyileşmezse minübüslerim var onlara binerim. halı sahalarda fırtına gibi estiğim bu dönemlerde kendine güvenen delikanlı ihtiyar kim varsa langırtta ifadesini almaya da beklerim
Langırt ve sen.... Hiç hayal edemiyorum resminizi.....
Yaparız mini bir turnuva alırız ifadeni.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
tamam işte gelcez dedik yaa...gelcez inşallah sabret neolur gelen mutlaka olur heheee...
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
CENGOMOTO
Cuma günü geç saatlere (11-1 ) kadar orada olacaksanız bende geliyorum inş. işten gece 11 de çıkıcam yetişmeye çalışayım. tanışmak nasip olmadı daha sizlerle :(
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
aynen o benim işte selvi boylu fidan gibi göbekli olan. köy hala aynı da havalar ve dersler bazende vücut ve fiziksel şartlar müsade etmiyor. yoksa hanım evden atmak için bahane arıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 ----------
bünye dedim zaten alpim tunayım. bedene zaten külliyen uymaz
hadi bakalım gelin de görüşelim abicim. afrikadan bana yamyam getirdin mi?
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
İzmir MT için Güncel Ne KAdar Kuşadasındada Olsam
Teras Kafeyi Billmeyenler için Tekrar Güncel
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)