Hemen kalkmışsınız galiba, ben biraz geç gelebildim. Saat 3'ü biraz geçiyordu.
Hemen kalkmışsınız galiba, ben biraz geç gelebildim. Saat 3'ü biraz geçiyordu.
herkezin işi olduğu için 30dk içinde kalktık
If you touch my bike, I'll touch your girl.
eyvallah ramazan...
ooo baya toplanmışsınız hani motorların resimleri yokmu toplu
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
baska foto yokmu arkadaşlar yaaww
s.a arkadaşlar gurubunuza yeni katıldım benimde bi 150 zc sctr um var gezinin anadolu yakasında olması nedeniyle katılamadım.
birdahaki geziyi avrupa yakasında organize ederseniz mutlaka gelicem.
bu arada başka resim yokmu sadcece 2 tanemi var.?
ins avrupa yakasında bi gezi noluuuuuuuuuuuuuur.D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
bu haftasonuda avrupa yakasında toplaşak
Beni dinle eğer ölürsem senide yanımda götürürüm aklında olsun. Bütün grenajların paramparça olur, bir daha seni toplayıp çalıştırmaya kimsenin cesareti olmaz. O yüzden sakın bana ihanet etme. Şimdi hazırlan yola çıkıyoruz... ::sapkaa::
s.a arkaşlar öncelikle emre akyol kardeşime bi sorum var acaba kendisi nereli ve tuzlanın neresinde oturuyor.
2.sorum avrupa yakasında olan arkadaşlarıma inşallah önümüzdeki hafta bi toplantı yaparız eh artık bi organizasyon yaparsınız..
dayı oğlu olmayasın ?
:bestmt:Hersey bir güzellige sahiptir fakat bunu herkes görmez. (Konfüçyus):cat:
annemin kızlık soadıda akyolduda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 ----------
neyse benim çıkmam lazım işe geç kalıcam faceden mesajlaşırız bi ara
:bestmt:Hersey bir güzellige sahiptir fakat bunu herkes görmez. (Konfüçyus):cat:
ee arkadaşlar avrupa yakasında ne zaman toplanıyoruz yazda kendini gösterdi artık bişeyler yapalımda bir araya gelelim diyorum..
Fotoğrafları yeni gördümde gezi çok güzel olmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)