Beni dinle eğer ölürsem senide yanımda götürürüm aklında olsun. Bütün grenajların paramparça olur, bir daha seni toplayıp çalıştırmaya kimsenin cesareti olmaz. O yüzden sakın bana ihanet etme. Şimdi hazırlan yola çıkıyoruz... ::sapkaa::
Beni dinle eğer ölürsem senide yanımda götürürüm aklında olsun. Bütün grenajların paramparça olur, bir daha seni toplayıp çalıştırmaya kimsenin cesareti olmaz. O yüzden sakın bana ihanet etme. Şimdi hazırlan yola çıkıyoruz... ::sapkaa::
arkadaşlar avrupa yakasında gelenler hemen feribotla gelebilirler...
haremde indikten sonra dümdüz yol...
direk kız kulesine geliyorsunuz...
tam ortak nokta diye orayı seçtik...
bizde kısa mesafeden gelmeyeceğiz...
kardeşim istersen haremden alırım seni..
problem değil...
tamam kardeşim...
gönderiyorum telimi...
güncelleme...
arkadaşlar bende cbf 150 ile artçım eşim ile katılacağım listeye ekleyelim benide lütfen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:13 ----------
karşıdan katılacak arkadaşlar için feribot gerçekten kolaylık olur! haremde karşılayabiliriz yeter ki gelin bi tanışalım ya :D
emin önünden sirkeci istikametine giderken ışıklar sağa sirkeciye döner bi de ana yol düz devam eder sen düz devam edip(sahilyolu) 3. ya da 4. ışıklardan u dönüşü yapman için bi dönüş var dönüp arabalı vapur gişelerine giriceksin! kafan karışmasın arabalı vapur iskelesini zaten göreceksin!
beraber geliyorsaniz saat 13.30 da haremde olacagim....
sizi karsilarim orada...
güncel liste nedir.. bir aksilik olmazsa benle sedat ora olacağız....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ramazan telefondan giriyorum..
listeyi yazamayacagim...
yarin gorusuruz orada...
Buluşma yeri kız kulesi değilmiydi arkadaşlar? 8 tur attım o kalabalıkta ama bir tane ZC göremedim.
nasıl yani?
ordaydk...
toplaşmadan iki adet foto.
sanatsal çalıştım.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)