Alanyalı arkadaşlar 13/02/2011 kar gezisi planı
Reklamlar
-
slm arkadaşlar ben Allahdan bir mani olmassa 13/02/2011 pazar günü Konya Akseki yoluna kara gitmeyi planlıyorum her zaman tek gide gide sıkıldım benimle geziye katılmak isteyen arkadaşlar arıyorum bana özelden mesaj da atabilirsiniz buraya da yazabilirsiniz geziye katılmak isteyen olursa sevinirim iyi sürüşler tekeriniz her daim düz bassın
Reklamlar
-
Güncel
-
1. Fatih Çakal fat280
2.Gökhan Gelmez GT250rAlanya
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
GT250rAlanya adlı üyeden alıntı
1. Fatih Çakal fat280
2.Gökhan Gelmez GT250rAlanya
bu ne şimdi abi geziye sen katılmıyon ki birde hiç kimse katılmıyor beni hep yalnızlığa mahkum ediyorlar :(
-
istanbuldan baya uzak kaçıyor ben gelemem....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
istanbuldan baya uzak kaçıyor ben gelemem....
abi ne uzağı ya 900 km cik bak cik diyorum şaka bir yana zaten Alanyadan gelen olacak mı o bile meçhul abi hayırlısı olsun katılan olur inş.
-
fat280 adlı üyeden alıntı
bu ne şimdi abi geziye sen katılmıyon ki birde hiç kimse katılmıyor beni hep yalnızlığa mahkum ediyorlar :(
Kim diyo benim katılmadığımı? benim dül dül hazır olsun gelirim. Aksekiye..
Hazır olmazsa bile. Artçı gelirim lan
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
-
Kim diyo benim katılmadığımı? benim dül dül hazır olsun gelirim. Aksekiye..
Hazır olmazsa bile. Artçı gelirim lan
abi sağol sen de olmasan zaten sen pazar günü kendi motorunu yaptır abi de seninle de bol bol gezeriz gelen olmassa zaten kardeşimle gidecez artçı o olacak ne yapalım
-
-
ben de yarın bi kar gezisi düşünüyorum ama ben de tekim. gelebilecek kimse yok. seni çok iyi anlıyorum. inşallah bulursun birilerini
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
maşallah fatih hiç durmuyorsun.
yağ:ipone 10w-40
buji:ngkcr7hsa
lastik:michelin pilot sporty(bir gün)
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
ben de yarın bi kar gezisi düşünüyorum ama ben de tekim. gelebilecek kimse yok. seni çok iyi anlıyorum. inşallah bulursun birilerini
inş. kardeş bu arada sende bulursun inş. bir arkadaş yanına
karaislam adlı üyeden alıntı
maşallah fatih hiç durmuyorsun.
ne yapayım abi bu zamanlar bir daha geri gelmeyecek şimdiden tadını çıkarayım diyorum
-
-
Bu soğukta o rampalar çekilmez arkadaş,çelik gibi donarsın çok sıkı giyinmen yanına sıcak içecekler almanı öneririm.yanlış anlama memleketim olduğu için söylüyorum ama hiç göze alınıp çıkılacak bir yol değil, bekle gökhanı yalnız gitme derim
-
huska adlı üyeden alıntı
Bu soğukta o rampalar çekilmez arkadaş,çelik gibi donarsın çok sıkı giyinmen yanına sıcak içecekler almanı öneririm.yanlış anlama memleketim olduğu için söylüyorum ama hiç göze alınıp çıkılacak bir yol değil, bekle gökhanı yalnız gitme derim
işte bende diyorum. 1 hafta bekle fatihim. Hava biraz daha yumuşar.
-
huska adlı üyeden alıntı
abi haklısınızda ben tam karın içine gitmeyecem ki aksekiden az daha ileriye gidip dönecek asıl karlı yer dediğiniz gibi buz gibidir
işte bende diyorum. 1 hafta bekle fatihim. Hava biraz daha yumuşar.
abi seninlede gideriz artık gitcemi dedim hava güzel şuan 1 hafta sonra hava daha da soğuk olubilir neyse sağlık olsun
-
Fotoları beklıyoruz, kısmet olursa baska zaman gıdelım, tekerın duz bassın
-
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
Fotoları beklıyoruz, kısmet olursa baska zaman gıdelım, tekerın duz bassın
tamam abi inş. sağ sağlim gidelim de fotoları atacam tabi sizi bu zevkden mahrum bırakmam
-
ah şimdi alanyada olacaktık ki sıcağı hissedelim, çok düzenli şehir havası da olan bir yer olarak aklımda kalmış, tabi bir de yerleşik yaşama geçmiş yabancıları var
-
Buraları bi ben sevemedim gitti
Gerçekten güzel yer..
Her milletten insan var.
Tarihi çoook eskilere dayanıyor.
Ama ısınamıyorum bi türlü buralara..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)