Arkadaşlar yarın benim mesai var saat 22 gibi.En kötü ihtimal gelip biraz oturup öyle giderim.Maksat irtibat kopmasın.
Arkadaşlar yarın benim mesai var saat 22 gibi.En kötü ihtimal gelip biraz oturup öyle giderim.Maksat irtibat kopmasın.
ohh oh bakıyorumda millet kayış atmaya basladı pause.
üzerine varmayın milletin,iş diyo,güç diyo,herkes patron değil aga
Yakında ben de patronluk hayatıma ara vereceğim, yat sezonu açılınca bu sefer çalışmayı planlıyorum.
www.motorumla.net
Yok yok kayış atmaz kimse, müjdeli haberlerimiz olacak herkes merak ediyor ve öğrenmek için gelmeleri gerekiyor
Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.
Amaç; Dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
Yok cihanım ya o değil pötür pötür gaz kesiyo biraz fazla zorlayınca stop ediyor. Bugün kaya abinin yanına bi uğrayım dedim giderken hiç sorun çıkarmadı hatta biraz kasıyım dedim 8000 9000 devirlerde kullandım banamısın demedi. Düzeldi sanmıştım ama biraz önce arkadaşımdan gelirken yine başladı lanet olay
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:07 ----------
Yok abi yaa hava filtresinden olduğunu hiç sanmıyorum. Sanırım bujilerden kaynaklanıyor. Vaktim olmadı yeni buji almaya yarında alamıycam ama c.tesi almış olurum heralde ondan sonra hallederiz umarım beraber
Motosikletli Kaplumbağa...
Gün geldi çattı,güncel
1.GV650i
2.pause
3._Engin_
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-Motorkafa
10-Garderbuena
11-BBelt
12-yasdal
13-key-x
14-mayildiz (mali)
15-mavi prens
16-_uzay_
17-....
Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.
Amaç; Dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
maltepe merkezden gelmesi baya zor olacak ama hadi bende geleyim tüm engelleri aşıp
1.GV650i
2.pause
3._Engin_
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-Motorkafa
10-Garderbuena
11-BBelt
12-yasdal
13-key-x
14-mayildiz (mali)
15-mavi prens
16-_uzay_
17-HAZER
18-?
Hakan GÜNDÜZ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)